تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 291 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ون بومل بیشتر تخریب چی هستش
    ولی شوتاش واقعا وحشتناکه
    بهترین شوتش زمان کاپلو بود که تو مادرید دقیقه 89 که بایرن 3-1 عقب بود اون شوت خفنو زد گوشه دروازه کاسیاس تا نتیجه 3-2 بشه و بازی برگشت هم بایرن 2-1 ببر هو رئال طبق معمول حذف بشه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض ستاره ميلان در باشگاه بايرن!

«كلارنس سيدورف» هافبك سرشناس باشگاه ميلان كه در حال حاضر در مونيخ بسر مى برد، براى بازديد از امكانات باشگاه بايرن در كمپ جديد اين تيم حاضر شد و ساعاتى را در كنار يورگن كلينزمن و بازيكنان بايرن گذراند.

سيدورف در طول سال هاى حضورش در دنياى حرفه اى فوتبال تجارب زياد و ارزشمندى را كسب كرده است. حضور در تيم هاى آژاكس، جنوا، رئال مادريد، اينتر و ميلان و كسب عناوين متعددى همچون قهرمانى در ليگ هلند، لاليگا و سرى A به اضافه ۴ بار قهرمانى در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا باعث شده هافبك اسبق تيم ملى هلند به يكى از باتجربه ترين چهره هاى فوتبال جهان تبديل شود.

وجود حضور در باشگاه هاى بزرگى همچون رئال مادريد، اينتر و ميلان، اين هافبك هلندى پس از بازديد از كمپ جديد باشگاه بايرن اعتراف كرد تمرين در چنين كمپ مجهزى را تجربه نكرده است!
    سيدورف كه چهارشنبه ميهمان ويژه باشگاه بايرن بود، در توصيف كمپ جديد اين باشگاه چنين گفت: «اينجا واقعاً فوق العاده است. بايد اعتراف كنم انتظار چنين چيزى را نداشتم. اين كمپ مدرنيزه مى تواند الگوى مناسبى براى بزرگترين باشگاه هاى اروپا باشد.

من تاكنون حضور در ۴ باشگاه بزرگ و مطرح قاره سبز را تجربه كرده ام. در طول مدت حضورم در تيم ملى هلند نيز سابقه تمرين در بسيارى از كمپ هاى اروپايى را دارم اما راستش را بخواهيد تا كنون در چنين محيطى تمرين نداشته ام!»

مرد شماره ۱۰ روسونرى ها در ادامه افزود: «امكاناتى كه براى كادر فنى و بازيكنان در اين محل محيا شده فراتر از حد انتظار است. به نظر من چنين كمپى برازنده باشگاه بزرگى همچون بايرن مونيخ است.»

سيدورف در ادامه ضمن تعريف و تمجيد از عملكرد يورگن كلينزمن در عرصه مربيگرى به خبرنگار بيلد گفت: «كلينزمن مرد فوق العاده اى است. او پس از خداحافظى از دنياى بازيگرى نشان داد مى تواند به يك مربى بزرگ نيز تبديل شود. او كار خود را در عرصه مربيگرى فوق العاده شروع كرد. به نظر من حضور وى در تيم ملى آلمان باعث شد فوتبال آلمان متحول شود. مطمئن هستم در باشگاه بايرن نيز با موفقيت به مسير خود ادامه خواهد داد.

كلينزمن با در اختيار داشتن بازيكنان بسيار آماده و سرشناس بايرن مى تواند حضور مقتدرانه اى در عرصه هاى بين المللى داشته باشد.ضمن اينكه با امكاناتى كه باشگاه بايرن براى وى فراهم كرده ، درصد موفقيت او و باشگاه بايرن بسيار زياد است.»

هافبك سرشناس ميلان در پايان صحبت هاى خود بايرن را محكوم به قهرمانى رقابت هاى بوندس ليگا خواند و گفت: « بايرن بازيكنان بسيار خوبى دارد. در رأس كادر هدايت اين تيم نيز يك مربى با كلاس و صاحب سبك حضور دارد. چنين تيمى با در اختيار داشتن يك كمپ مجهز و فوق العاده چاره اى جز قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا ندارد! بايرن مى تواند با استفاده از اين امكانات به تيمى بى رقيب در فوتبال آلمان تبديل شود.به نظر من رقابت هاى بوندس ليگا يا جام حذفى فوتبال آلمان نبايد هدف هاى اصلى تيمى همچون بايرن باشد.
    تيمى مثل بايرن بايد به حضورى قدرتمند و موفق در ليگ قهرمانان اروپا بينديشد. من پس از بازديد از كمپ بى نظير بايرن اين تيم را يكى از مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى فصل آتى ليگ قهرمانان اروپا مى دانم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن قهرمانه.
    پارسال ما نتونستیم توی اروپا باشیم و امسال میلان نمیتونه.
    آخ چقدر حال میده.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين ايتالياييها بد جوري تو كف كمپ بايرن موندن ها...

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض انتقاد توني از سياست‌هاي بايرن

خبرگزاري دانشجويان ايران
    لوكا توني مهاجم گلزن بايرن مونيخ از سياست‌هاي اين باشگاه نسبت به جذب بازيكنان در فصل نقل و انتقال‌ها به انتقاد پرداخت.
    به گزارش ايسنا، توني 31 ساله و ايتاليايي كه طي 46 بازي اخير براي بايرن 39 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است، گفت: فكر مي‌كنم در راستاي پيشرفت ما در ليگ قهرمانان اروپا بايد جمعي از بهترين‌ها را در بايرن گردهم آوريم.
    وي با اشاره به اين‌كه اين جمع از بازيكنان بايد بيشترين تعداد ممكن از اعضاي تيم را تشكيل دهند، افزود: هم‌چنين بر اين باور هستم كه درحال حاضر تيم‌هاي بسياري از نظر سطح كيفي در اروپا بالاتر از بايرن مونيخ قرار مي‌گيرند.
    مهاجم پيشين فيورنيتنا در ادامه گفت: بدون شك تغييرهاي بسياري با روي كارآمدن كلينزمن در تيم شكل خواهد گرفت.
    آن‌چه مانند سابق پابرجا خواهد بود اين است كه من تمامي تلاش خود را براي آن‌چه براي به دست‌آوردن تعيين كرده‌ايم، مي‌كنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خورده یورگن تمرینشون بده نظر لوکا هم عوض میشه.
    لیگ قهرمانان جدید با گلزنی های لوکا و میروسلاو جالب میشه

راستی کسی میدونه کلوزه تو این فصل کلا چند تا گل زد برای بایرن توی مجموع مسابقات؟

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لو کاتونی نباید بایرن رو با تیمهای سیرک مانندی مثل چلسی اشتباه بگیره که همه بازیکنای بزرگ رو جمع می کنند دور خودشئن تا نمایش بدن.بایرن بازیکناییرو که لازم داره در اختیارشه تازه تو خیلی از خطوط بازیکن اضافه هم دارند و فقط می مونه یک فکر بزرگ و خلاق در تیم برای موفقیت که اونهم کلینزمنه.

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لو کاتونی نباید بایرن رو با تیمهای سیرک مانندی مثل چلسی اشتباه بگیره که همه بازیکنای بزرگ رو جمع می کنند دور خودشئن تا نمایش بدن.بایرن بازیکناییرو که لازم داره در اختیارشه تازه تو خیلی از خطوط بازیکن اضافه هم دارند و فقط می مونه یک فکر بزرگ و خلاق در تیم برای موفقیت که اونهم کلینزمنه.

خوب اینم تو مکتب باشگاهیه ایتالیا بزرگ شده دیگه .

ولی من خیلی باهاش حال می کنم . هم خوب گل میزنه هم خوشگله .

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب اینم تو مکتب باشگاهیه ایتالیا بزرگ شده دیگه .

ولی من خیلی باهاش حال می کنم . هم خوب گل میزنه هم خوشگله .
    اره منم دوسش دارم . خيلي هم با تعصب بازي ميكنه. به اميد اينكه تو اروپا همه تيمها رو گل بارون كنه.(البته به همراه كلوزه و پودولسكي)

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هالیوودیهای باواریا بدنبال فتح مجدد سكوی افتخار/كلینزمن نقطه عطف بایرن

خبرگزاری پارس فوتبال

پس از کناره گیری اوتمار هیتسفلد از سر مربیگری بایرن، پرافتخار ترین باشگاه آلمان ، سران مونیخی از میان گزینه های سرشناسی چون خوزه مورینیو ، رافائل بنیتس ، اسون گوران اریکسون و یورگن کلینزمن ، با مهاجم مهار نشدنی سال های نه چندان دور ژرمن ها به توافق رسیده و قرار داد 3 ساله ای را امضا کردند. وی در 30 جولای 1964 در گوپینگن آلمان غربی سابق به دنیا آمد. فعالیت حرفه ای خود را در سال 1981 با تیم اشتوتگارت کیکرز آغاز کرد و توانست خود را به عنوان مهاجمی شش دانگ به استعداد یاب های اشتوتگارت معرفی کند. اینتر ، موناکو ، تاتنهام ، بایرن و سمپدوریا دیگر باشگاه هایی بودند که از وجود او در خط حمله ی خویش سود بردند. دو فصلی که وی 65 بار با پیراهن غول های باواریا در میادین حاضر شد ، 31 گل به ثمر رساند و جام یوفا (1996) و بوندس لیگا (1997) را فتح کرد. کلینزمن پس از خداحافظی از مستطیل سبز در کلاس های مربیگری حرفه ای حضور یافت و مدارک متعددی از یوفا و فیفا دریافت کرد.

پس از عدم موفقیت رودی فولر در یورو 2004 و کناره گیری وی از پست سر مربیگری تیم ملی ژرمن ها ، سران فدراسیون فوتبال آلمان با مشورت فرانتس بکن باوئر بزرگ ، یورگن کلینزمن را به عنوان جانشین فولر انتخاب کردند.در ابتدا همه از این انتخاب شگفت زده شدند، چون کلینزمن جوان سابقه ی هدایت حتی یک تیم یا باشگاه حرفه ای را در کارنامه ی خویش نداشت. تنها پس از چند ماه ، تیم ملی آلمان تحت رهبری و هدایت وی ، فوتبالی ارائه می داد که کمتر از ژرمن ها شاهد بودیم. کار تیمی آن ها فوق العاده بود ، خلاقیتهای فردی در تاکتیک آن ها وارد و ترکیب این دو (تاکتیک تیمی و تکنیک فردی )، فوتبالی تماشاگر پسند را به هواداران شان تقدیم می کرد. در جام جهانی 2006 با کنار زدن آرژانتین ، در یک قدمی فینال بودند که فابیو گروسو تمام برنامه های آنها را نقش بر آب کرد. در دیدار رده بندی و خداحافظی الیور کان ، بزرگترین دروازه بان چند سال اخیر ژرمن ها از بازی های ملی ، با کسب مقام سوم به کار خود پایان دادند. پس از رقابت های سنگین جام جهانی ، کلینزمن از پست خود استعفا و جای خویش را به یواخیم لو داد. وی دلیل این تصمیم را استراحت و کسب مجدد قوای از دست رفته ی خویش عنوان کرد. اکنون پس از دوری دو ساله از فوتبال ، کلینزمن با تیمی به آلمان و مونیخ بازگشته که همه از وی و گروهش انتظار قهرمانی اروپا و حتی جهان دارند.

سیستم مورد علاقه ی کلینزمن

چند سالی ست بسیاری از تیم های فوتبال جهان سیستم مبنای خود را ۱-۵-۴ انتخاب می کنند. فینالیست های یورو 2008 از مرحله ی یک چهارم نهایی تا بازی پایانی از این سیستم استفاده کردند. فرانسه و ایتالیا در جام جهانی 2006 آلمان ، با تکیه بر این سیستم توانستند به دیدار نهایی صعود و برای قهرمانی بجنگند. بسیاری از مربیان شاغل در تیم های باشگاهی و حتی ملی اروپا نیز به این سیستم علاقه ی خاصی دارند. اما در این بین یورگن کلینزمن قصد ندارد از آن در بایرن استفاده کند.

سر مربی جدید بایرن ، یکی از طرفداران متعصب ۲-۴-۴ است، وی در این باره می گوید: « من با ۱-۵-۴ هیچ رابطه ی خوبی ندارم. برای یک مهاجم این یک عمل بی رحمانه است که میان چهار مدافع تنهایش بگذاری ! چون ما سه مهاجم فوق العاده و ارزشمند در اختیار داریم ، باشگاه های زیادی به ما حسادت می ورزند. من حتی تصور هم نمی کنم که دو تن از آن ها را روی نیمکت بنشانم. »

بارها و بارها یورگن کلینزمن تاکید کرده است که دو بازیکن ارزشمند تیمش ، میروسلاو کلوزه و لوکا تونی مهاجمین نخست تیم های ملی آلمان و ایتالیا ، از پیش انتخاب شده برای قرار گیری در ترکیب اصلی تیم اول باواریا نیستند. وی پیرامون وضعیت لوکاس پودولسکی این گونه توضیح می دهد : « من در این رابطه خیلی فکر کرده ام. وقتی در راس تیم ملی بودم به پولدی زیاد کمک کردم. درک می کنم لوکاس از چه شخصیت بالایی سود می برد و چه فوتبالیست بزرگی ست . می دانم چه طور از وی استفاده کنم. فکر می کنم در آینده ما یک پیشنهاد بزرگ برای لوکاس دریافت کنیم. »

برخلاف یواخیم لو سر مربی کنونی تیم ملی ژرمن ها ، به نظر نمی رسد یورگن کلینزمن از پودولسکی در جناح چپ خط میانی استفاده کند. در این باره سر مربی بایرن افزود : « من به پولدی به عنوان یک بازیکن کناری نگاه نمی کنم. در نظر من وی یک مهاجم مرکزی است ، شاید هم یک تمام کننده یا مهاجم هدف. اما به طور قطع در مرکز بازی خواهد کرد. فراموش نکنیم بیشتر گل هایی که او به ثمر رسانده داخل یا پیرامون محوطه ی جریمه بوده است نه در جناح چپ. »

پودولسکی هرگز برای قرار گیری در ترکیب اصلی و پیشرفت جنجال به راه نینداخته . کلینزمن اینگونه توضیح می دهد : « بیشتر اوقات پولدی آرام بوده است. این جور بازیکن ها واقعاً جای پیشرفت دارند. من همیشه برای ارتقای سطح او مصمم بوده ام. وی تنها دو سال است که با بزرگ ترین باشگاه آلمان قرار داد امضا کرده. در این جا به هر درخواستی پاسخ داده نمی شود! من مطمئنم لوکاس مدت زیادی در بایرن می ماند و از این جا بودن لذت خواهد برد. »

سر مربی قرمز های باواریا اعلام کرد مایل به رقابت با سایر باشگاه ها برای فتح مجدد جایگاهی ست که اکنون بایرن در آن به سر می برد. : « مبنای تمام برنامه های ما بر وجود بازیکنانی ست که حال در اختیار داریم. من و دستیارانم بسیار خوشحال هستیم که چنین گروهی را تحویل گرفته ایم. در اصطلاح آمار و آنالیز فوتبال ، ما از کیفیتی خارق العاده سود می بریم. »

تفکرات کلینزمن کاملا هجومی ست. با در اختیار داشتن ستاره هایی چون ریبری ، تونی ، کلوزه ، شوان اشتایگر ، لوسیو و دیگران ، به نظر نمی رسد وی با کمبود مهره مواجه باشد. زمان فلیکس ماگات بایرن فوتبالی بسیار کسل کننده ، بسته ، دفاعی و کاملا نتیجه گرا ارائه می داد، اما در هجده ماهی که باز اوتمار هیتسفلد سویسی سکّان هدایت بزرگ ترین باشگاه آلمان را در دست گرفت ، کمی نیز فوتبال آن ها تماشاگر پسند شد و از آن فوتبال بی روح فاصله گرفتند.

بسیاری از کارشناسان و تحلیل گران اروپا ، حضور یورگن کلینزمن به عنوان نفر اول کادر فنی بایرن را نقطه عطفی در تاریخ این باشگاه متموّل می دانند. با توجه به این موضوع که وی از مهره های با کیفیت تری نسبت به تیم ملی آلمان در جام جهانی 2006 سود می برد ، فوتبالی زیبا ، هجومی و البته پر گل را به نمایش خواهد گذاشت. از مصاحبه هایش نیز می توان استنباط کرد که هیچ علاقه ای به بازی بسته و دفاعی ندارد، روشی که در بایرن به خوبی جا افتاده و در سال های نه چندان دور استفان افنبرگ و لوتار ماتیوس مهره های اصلی اجرای آن بودند.

بایرن 200۹ / 200۸ دو تفاوت عمده با بایرن های سال های گذشته دارد. نخست ،دیگر درون دروازه شاهد چهره ای ترسناک و شخصی مصمم و توانمند نیستیم. حراست از دروازه بر عهده ی جوانی 24 ساله است که پیراهن شماره ی یک را پس از الیور کان بزرگ بر تن خواهد کرد. وی پس از 8 سال (در تیم آماتور ها و اصلی بایرن) تجربه اندوزی و نیمکت نشینی جانشین یکی از بهترین دروازه بانان فوتبال جهان می شود که نام خویش را در بسیاری تورنمنت ها جاودانه کرده است. بازی های درخشانی که میشائیل رنسینگ از خود به نمایش گذاشت اعتماد سران یکی از 5 باشگاه متموّل و بزرگ جهان را به خوبی جلب کرد. رنسینگ در این باره می گوید : « من چند سال با دو تن از بهترین دروازه بان های جهان ( کان و سپ مایر افسانه ای) تمرین کرده ام و درس های زیادی از این دو آموختم . اکنون زمان برداشت تلاش هایی ست که این چند سال متحمل شده ام.» دیگر تفاوت عمده ی آن ها تفکرات کلینزمن است. وی با برنامه هایی کاملا هجومی وارد بایرن شده و فقط به بازی تماشاگر پسند و هجومی فکر می کند. سبکی که وی تمایل دارد از آن استفاده کند در گذشته در بایرن جایی نداشته است.

باید دید وی می تواند بایرنی متفاوت را وارد مسابقات مختلف کند، پنجه در پنجه ی غول های بزرگ اروپا بیندازد و خود را به فینال المپیکو رم برساند؟

کلینزمن و دستیارانش می توانند به قول های خویش مبنی بر ارائه ی فوتبالی زیبا ، هجومی ، تماشاگر پسند و البته همراه با کسب نتیجه هایی فوق العاده عمل کنند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •