محسن جان این ماژول افراد آنلاین مشکل داره و کاربران که انلاین میشن بعد اگر خروج نکنن باز اسمشون میمونه تو افراد آنلاین !
شما چی این مشکل رو داری / چیکار کنم !/؟
محسن جان این ماژول افراد آنلاین مشکل داره و کاربران که انلاین میشن بعد اگر خروج نکنن باز اسمشون میمونه تو افراد آنلاین !
سلام دوستان من براي پروژه دانشگاهم به يه Component يا اسكريپت احتياج دارم كه طبق اون بشه فايل با فرمت rtf يا ppt و يا هر دو رو بهش داد و اون هم پس از تبديل فايل به pdf فايل آماده شده رو در ديتابيس قرار داده و لينكش رو در اختيار كاربر بزاره(متن فايل انگليسي خواهد بود)
اگه براي جوملا يا مامبو بشه استفاده كرد عالي ميشه.
با تشكر فراوان
سلام محسن خان..
بالاخره جوملا 1.5 انگلیسی فول رو گرفتم ...جوملا 1.5 بتا 2 فارسی رو هم گرفتم...فقط فایل زبون فارسی رو روی جوملا انگلیسی ریختم...بعضی از جاهاش هم هنوز فارسی نبود..خودم فارسیش کردم...کلا چیز توپی شد..فعلا مجبورم صبر کنم قالب جدید بیاد..فعلا از قالب اصلی جوملا 1.5 استفاده میکنم.. تقریبا کار با کدها و سورس جوملا رو یه کم یاد گرفتم..
قضیه این Module Class Suffix چیه؟ از هر ماژولی برای ساخت منو استفاده می کنم اینو ازم می خواد.
لطفا توضیح کامل بدید که درست متوجه شم.
سلام
من براي ثبت نام دارم ارز perform استفاده ميکنم . فارسي شده توسط ج.مفا .
ميخوام بدونم کسي باهاش کار کرده . امنيتش خوبه ؟
و اينکه آيا ثبت نام با اين فرم ميشه همون ثبت نام در سايت ؟ و ميشه کاربران ثبت شده با پرفرم رو محدود کرد در سايت ؟
مرسي
با سلام .
من در هاستم دیتابیس میسازم ولی گزینه ی Go Back برای من ظاهر نمیشه ، تا بتونم
به بخش MySQL Users برم و یوزر و پسورد براش بزارم . در ضمن هاستم از این هاستای
رایگانه و شکل و شمایلش با اینی که عکساش تو آموزش سایت Joomfa هست فرق می کنه .
اینم مشخصات سرور هاسته :
Server InformationServer Information
VistaPanel Version: 2.0.14 Beta
Operating system: Linux
Apache version: 2.2.8 (Unix)
PHP version: 5.2.5
MySQL version: 5.0.51
اگه کسی می تونه کمک کنه .
با تشکر .
من نمیتونم وارد قسمت مدیریت جوملا بشم...یعنی مشکل از کجاست......وقتی که یوزر نیم و پسورد میزنم وارد نمیشه..
راهی هست که برم و پسورد رو عوض کنم؟؟؟
یه جا دیدم میشه از توی دیتابیس پسورد رو عوض کرد..
سلام آرش جانمحسن جان این ماژول افراد آنلاین مشکل داره و کاربران که انلاین میشن بعد اگر خروج نکنن باز اسمشون میمونه تو افراد آنلاین !
من با اين ماژول تا حالا كار نكردم
يعني غيرفعالش كردم
در مورد انجمن هم اگر چند نفر داشته باشين تا براتون هميشه آپديتش كنند خيلي مناسب مي شه
سلام همشهريسلام محسن خان..
بالاخره جوملا 1.5 انگلیسی فول رو گرفتم ...جوملا 1.5 بتا 2 فارسی رو هم گرفتم...فقط فایل زبون فارسی رو روی جوملا انگلیسی ریختم...بعضی از جاهاش هم هنوز فارسی نبود..خودم فارسیش کردم...کلا چیز توپی شد..فعلا مجبورم صبر کنم قالب جدید بیاد..فعلا از قالب اصلی جوملا 1.5 استفاده میکنم.. تقریبا کار با کدها و سورس جوملا رو یه کم یاد گرفتم..
من كه هنوز وقت نكردم
تازه الان مي خوام نصب كنم
قالب هم درسته زياد فعلا نيست
بايد صبر كرد
بابك جانمن براي ثبت نام دارم ارز perform استفاده ميکنم . فارسي شده توسط ج.مفا .
ميخوام بدونم کسي باهاش کار کرده . امنيتش خوبه ؟
شما در سايت اصلي جوملا مي توني اين كامپوننت را پيدا كني و نظرات استفاده كنندگان را ببيني
كه آيا امنيتش خوبه يا نه
ولي فكر نكنم مشكل خاصي باشه
چون به هر حال قبل از گذاشتن روي سايت
سايت اصلي چك مي كنه
يك عكس از اون قسمت برامون بزارمن در هاستم دیتابیس میسازم ولی گزینه ی Go Back برای من ظاهر نمیشه ، تا بتونم
به بخش MySQL Users برم و یوزر و پسورد براش بزارم . در ضمن هاستم از این هاستای
رایگانه و شکل و شمایلش با اینی که عکساش تو آموزش سایت Joomfa هست فرق می کنه .
اینم مشخصات سرور هاسته :
Server InformationServer Information
VistaPanel Version: 2.0.14 Beta
Operating system: Linux
Apache version: 2.2.8 (Unix)
PHP version: 5.2.5
MySQL version: 5.0.51
اگه کسی می تونه کمک کنه .
از قسمت فراموشي كلمه عبور استفاده كنمن نمیتونم وارد قسمت مدیریت جوملا بشم...یعنی مشکل از کجاست......وقتی که یوزر نیم و پسورد میزنم وارد نمیشه..
راهی هست که برم و پسورد رو عوض کنم؟؟؟
یه جا دیدم میشه از توی دیتابیس پسورد رو عوض کرد..
پسورد را برايت ميل مي كنه
سلام .
من برنامه جوملا رو روی هاستم گذاشتم . ( هاست مجانی است )
حالا هنگام نصب جوملا به مرحله بالا که می رسم هر چی وارد می کنم ، توی صفحه ی بعد با خطا مواجه میشم .
متن خطا : Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
ممنون میشم راهنماییم کنید .
ضمنا آدرس سایتی که هاست مجانی میده اینهخواستید یه نگاه بندازید شاید بهتر بتونید راهنماییم کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از قسمت فراموشي كلمه عبور استفاده كن
پسورد را برايت ميل مي كنه
متاسفانه سایت رو بدون نصب مطالب و ماژولهای Sample نصب کردم و هیچ چیزی توی سایت نیست که بخوام برم درخواست ارسال دوباره کنم..( یعنی همون قسمت ورود و خروج نیست)
فقط میتونم از طریق وارد کردن آدرس ادمین برم به مدیریت..و اونجا هم که نمیشه درخواست داد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)