تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 2376 اولاول ... 1353596061626364656667731131635631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سکوت‌ فتح‌ا...زاده‌ نشانه‌ چیست؟ حاجیلو در تیررس‌ مخالفان‌ حجازی...!

نه، انگار این‌ قصه‌ را پایانى‌ نیست. چون‌ مخالفان‌ حجازى‌ بعد از به‌ انفعال‌ کشاندن‌ و آچمز نمودن‌ کاپلوى‌ وطنى‌ حالا سراغ‌ حاجیلو رفته‌اند و به‌ انحاى‌ مختلف‌ تلاش‌ دارند تا عرصه‌ را بر صبورترین‌ و باوفاترین‌ استقلالى‌ تاریخ‌ به‌ گونه‌اى‌ تنگ‌ کنند که‌ او هم‌ مثل‌ ناصر حجازى‌ یا وادار شود جانشینى‌ معرفى‌ نماید و یا از روى‌ سکوها و با تلفن‌ همراه‌ به‌ سرپرستى‌ استقلال‌ مبادرت‌ ورزد.
    ماجرا از چه‌ قرار است؟ با آن‌ که‌ سیر تا پیاز این‌ سریال‌ تکرارى‌ را مى‌دانیم‌ اما در تعجبیم‌ اگر حاجى‌ فتح‌ا...زاده‌ تلویحاً‌ ردپایى‌ در این‌ ماجرا ندارد، چرا سکوت‌ اختیار نموده‌ و سخنى‌ نمى‌گوید؟ نکند سکوت‌ او مثل‌ سکوتى‌ که‌ در جلسات‌ هیأ‌ت‌مدیره‌ استقلال‌ پیرامون‌ مسئله‌ حجازى‌ و فیروز کریمى‌ داشت، نشانه‌ «رضا» باشد؟
    حاجى‌ فتح‌ا...زاده‌ اگر قلباً‌ و باطناً‌ بعد از حجازى‌ به‌ اصغر حاجیلو اعتقاد دارد و او را باور دارد، باید عکس‌العمل‌ نشان‌ دهد، عکس‌العملى‌ که‌ شایعات‌ را در نطفه‌ خفه‌ کند، نه‌ این‌که‌ با گذشت‌ پنج‌ روز دامنه‌ آنها گسترده‌تر و سکوت‌ مدیرعامل‌ نیز به‌ تبع‌ آن‌ ادامه‌دارتر شود.
    تا دیروز اسباب‌ آچمز شدن‌ ناصر را فراهم‌ کردند، از روزى‌ هم‌ که‌ ماجراى‌ فیروز از قوه‌ به‌ فعل‌ درآمده‌ تلاش‌ براى‌ به‌ انفعال‌ کشیدن‌ حاجیلو آغاز گردید. تلاشى‌ که‌ اصغر داداش‌ را برخلاف‌ میل‌ باطنى‌اش‌ وادار به‌ پاسخ‌ دادن‌ و خط‌ و نشان‌ کشیدن‌ کرده، آن‌ هم‌ در شرایطى‌ که‌ تازه‌ استقلال‌ داشت‌ بعد از هفته‌ها به‌ آرامش‌ مى‌رسید.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ساعت‌ 21 دیشب‌ حجازی، کریمى‌ را به‌ بازیکنان‌ معرفى‌ کرد

ناصر حجازى‌ در پایان‌ تمرین‌ عصر دیروز استقلال‌ از بازیکنان‌ خواست‌ ساعت‌ 21 در محل‌ باشگاه‌ استقلال‌ حاضر شوند.
    حجازى‌ دیشب‌ فیروز کریمى‌ را به‌ عنوان‌ سرمربى‌ جدید تیم‌ به‌ بازیکنان‌ معرفى‌ کرد و از آنها خواست‌ تابع‌ دستورات‌ کریمى‌ باشند.
    در عین‌ حال‌ کریمى‌ خودش‌ را دستیار حجازى‌ و مجرى‌ اهداف‌ و برنامه‌هاى‌ او معرفى‌ کرد و اظهار داشت‌ به‌ عنوان‌ «کمک» حجازی، در خدمت‌ استقلال‌ خواهم‌ بود.
    کریمى‌ درحضور بازیکنان‌ نیز از حجازى‌ خواست‌ روى‌ نیمکت‌ بنشیند و بر مسایل‌ فنى‌ تیم‌ نظارت‌ کند.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

معارفه‌ی فیروزكریمی برگزار شد
    ناصرحجازی روی نیمكت استقلال باقی ماند
    سرمربی‌استقلال: او روی نیمكت نباشد، من هم نیستم!
    حجازی: هواداران باید كریمی را حمایت كنند

سرویس: ورزشی - فوتبال
    مراسم معارفه‌ی فیروز كریمی به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران سه‌شنبه شب در محل دفتر مدیرعامل این باشگاه و با حضور معاونان، كادر فنی و بازیكنان برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ در این نشست كه پس از تمرین عصر روز سه‌شنبه و از ساعت 21 با حضور كلیه بازیكنان برگزار شده بود، علی فتح‌الله‌زاده در ابتدا با تأكید بر ایجاد وحدت و همدلی در تیم استقلال اظهار كرد كه با تغییرات انجام شده تیم استقلال از این پس شرایط متفاوتی خواهد داشت و قطعاً با همدلی كلیه اعضای كادر فنی و بازیكنان نتایج موفقی عاید این تیم خواهد شد.
    فتح‌الله‌زاده از فیروز كریمی و ناصر حجازی به عنوان دو مربی بزرگ فوتبال ایران یاد كرد و گفت:‌ با حضور این دو مربی موفق نتایج خوبی در انتظار استقلال است.
    در ادامه فیروز كریمی، سرمربی جدید باشگاه تیم استقلال نیز از این‌كه به خانواده استقلال تهران پیوسته، ابراز خرسندی كرد و افزود: خوشحالم كه امروز در كنار شما هستم امیدوارم كه با همكاری كادر فنی و شما بازیكنان بتوانیم شرایط خوبی را برای تیم محبوب استقلال رقم بزنیم.
    حجازی كه پیش از این و در نشست جداگانه‌اش با علی فتح‌الله‌زاده بر حضور حجازی در نیمكت استقلال تأكید كرده بود، در نشست معارفه نیز بار دیگر تأكید كرد كه به شرطی سرمربی استقلال را می‌پذیرد كه ناصر حجازی نیز در كنار وی و برروی نیمكت استقلال حضور داشته باشد.
    وی افزود: باید ناصر حجازی برروی نیمكت حضور داشته باشد. او مدیرفنی تیم است و ما به تجربیات او نیاز داریم به فتح‌الله‌زاده نیز گفتم كه اگر حجازی نباشد من هم نیستم.
    كریمی تأكید كرد: قطعاً با همكاری و هماهنگی همدیگر شرایط استقلال را تغییر خواهیم داد همه با هم كار می‌كنیم و قطعاً در نتیجه بردها و شكست‌ها نیز به طور مساوی سهیم هستیم.
    در ادامه این مراسم ناصر حجازی نیز با موفق و قابل احترام توصیف كردن فیروز كریمی از حضورش در تیم استقلال ابراز خرسندی كرد و افزود: خوشحالم كه امروز در خدمت فیروز كریمی هستیم او از مربیان بزرگ فوتبال است و حضورش در استقلال نیز با پیشنهاد شخص من بوده است.
    وی افزود: از همه طرفداران و هواداران واقعی استقلال می‌خواهم كه فیروز كریمی را حمایت كنند هركس كه ناصر حجازی را دوست دارد، باید از فیروز كریمی حمایت كند. حضورش در استقلال مغتنم است و من نیز به عنوان مدیرفنی تلاش می‌كنم تا در كنار وی به استقلال خدمت كنیم.
    علیرضا منصوریان نیز به نمایندگی از بازیكنان استقلال ضمن خیرمقدم به فیروز كریمی از طرف كلیه بازیكنان استقلال به كادر فنی قول داد كه بازیكنان هماهنگی خوبی با مربیان داشته باشند و تمام تلاش خود را برای اجرای دستورات آنان در زمین به كار گیرند.
    هاشم ساعدی سخنگوی باشگاه استقلال تهران نیز كه در این نشست حضور داشت از توافق برای حضور هم‌زمان فیروز كریمی و ناصر حجازی برروی نیمكت استقلال خبر داد و به خبرنگار ایسنا گفت: حضور حجازی برروی نیمكت با درخواست فیروز كریمی بوده است و در این خصوص هیچ‌گونه مشكلی وجود ندارد چراكه مربیان بر سر این موضوع با هم توافق كامل دارند.
    وی افزود: فیروز كریمی سرمربی تیم استقلال است و ناصر حجازی نیز مدیرفنی. سایر اعضای كادر فنی از مانند ورمزیار و تراب‌پور و ساكت الهامی نیز همچنان در تركیب كادر فنی حضور خواهند داشت.
    ساعدی در مورد سرنوشت سرپرست تیم استقلال نیز خاطرنشان كرد: براساس توافق انجام شده اصغر حاجی‌لو همچنان به عنوان سرپرست انجام وظیفه خواهد كرد و در این خصوص نیز هیچ‌گونه مشكلی وجود ندارد.
    سخنگوی باشگاه استقلال در مورد حضور رضا مهاجری دستیار سابق فیروز كریمی در تركیب كادر فنی استقلال گفت: درحال حاضر بحث روشنی در این خصوص مطرح نشده است اما اگر نیاز به حضور وی یا هر مربی دیگری باشد قطعاً با توافق حجازی و كریمی اجرایی خواهد شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

؛منصوريان: نيازي به آمدن كريمي نبود

وحيد-بردهاي اخير استقلال حسابي هواداران اين تيم را شارژ كرده است. آن ها حالا مي توانند به آينده تيم محبوب خود در ليگ اميدوار باشند.
    ٣ برد آبي پوشان در حالي به دست آمد كه مديران اين تيم حكم بركناري سرمربي خود را بعد از بازي ٣ هفته پيش تيم صادر كردند و به نوعي وي را از روي نيمكت به سكوها تبعيد كردند، اما همين مسئله كافي بود تا روند نتيجه گيري استقلال فرق كند و هفته به هفته اين تيم بهتر نتيجه بگيرد. علي رضا منصوريان كه در تركيب ثابت تيمش عملكرد قابل توجهي داشته به آينده تيمش بسيار اميدوار است و به هواداران نويد روزهاي بهتري را مي دهد. از او سوال هاي مختلفي پرسيديم:
    " روز جمعه موفق شديد باز هم هواداران خود را شاد كنيد؟
    - بله برد بسيار دلچسبي بود. مدت ها بود چنين خوب و روان بازي نكرده بوديم. هواداران بايد خوشحال باشند كه تيم محبوبشان انسجام تيمي خود را به دست آورده است.
    " بردن از تيمي مثل تربيت يزد آن قدرها هم سخت نيست.
    - نه حرف شما را قبول ندارم. تربيت يك تيم يك دست، جوان و دونده بود كه توپ را خيلي خوب به گردش درمي آورد. بردن آن ها با اين نتيجه به هيچ وجه كار آساني نبود. بچه هاي ما روز جمعه از جان مايه گذاشتند و نشان دادند براي مسابقات جام حذفي بسيار مصمم هستند.
    " يعني چون جام حذفي بود، استقلال خوب بازي كرد؟
    - به هرحال جام حذفي حساسيت خاص خود را دارد. ما مي توانيم با چند برد به ليگ قهرمانان آسيا برويم.
    " با اين تفاسير انگيزه اي براي ادامه مسابقات ليگ نداريد؟
    - نه اصلا منظور من اين نبود. ليگ براي استقلال هنوز تمام نشده است. تا پايان ليگ تيم ها ٢٠ بازي ديگر در پيش رو دارند و در اين ٢٠ مسابقه اتفاقات زيادي رخ خواهد داد. مهم اين است كه موتور ما تازه روشن شده است.
    " تيم هاي بالاي جدول به خصوص پرسپوليس نشان داده است كه خيلي سخت امتياز از دست مي دهد. به نظرت مي توانيد ١٢ امتياز فاصله را با آن ها جبران كنيد؟
    - پرسپوليس بدون شك امسال يكي از سال هاي خوبش را پشت سر مي گذارد و در نتيجه گيري واقعا خوب عمل كرده است، اما بعيد مي دانم اين تيم بتواند تا پايان ليگ همين طور ادامه دهد.
    من حتم دارم پرسپوليس در ٣ بازي آينده خود حداقل ٥ امتياز از دست مي دهد. آن وقت ما فرصت داريم تا فاصله خود را با اين تيم كمتر كنيم.
    " شما مطمئن هستيد همه بازي هاي آينده خود را مي بريد؟
    - با حرف زدن نمي شود برد. بازيكنان ما بايد بدانند اگر قهرماني مي خواهند بايد از كوچك ترين فرصت ها استفاده كنند. استقلال ديگر حق امتياز از دست دادن ندارد.
    " چرا به قول خودت موتور استقلال اين قدر دير روشن شد؟
    - من پيشتر هم گفتم كه زمان مي برد تا نفرات جديد با همديگر هماهنگ شوند. شما ببينيد ما هفته به هفته چقدر تغيير كرديم. طبيعي بود كه استقلال نتواند از همان هفته هاي اول خوب نتيجه بگيرد.
    " اين حرف ها را براي حمايت از ناصر حجازي مي زنيد؟
    - حجازي آن قدر بزرگ هست كه براي ماندن در استقلال نيازي به حمايت هاي من نداشته باشد. او اوايل فصل خودش بارها گفت كه تيمش نياز به زمان دارد تا هماني شود كه مردم انتظار آن را دارند اما بعضي ها فقط دنبال اين بودند كه تيم ببازد يا مساوي كند تا انتقاد و سرزنش ها را شروع كنند، آن ها چرا حالا سكوت كرده اند؟
    " چرا از وقتي كه حجازي روي سكوها رفت استقلال در نتيجه گيري خوب عمل كرد؟
    - شايد به دليل اين بود كه هيچ بازيكني دوست نداشت ناصرخان از تيم جدا شود. رفتن حجازي به سكوها آن قدر هم مهم نيست كه بخواهيم آن را بزرگ كنيم. مهم اين است كه او در تمرينات حضور مي يابد و خودش بالاي سر تيم است.
    " پس قضيه آمدن فيروز كريمي چه مي شود؟
    - نيازي به آمدن فرد جديدي نبود. وقتي تيم خوب نتيجه مي گيرد نبايد چوب لاي چرخ آن گذاشت. مگر قرار است مربي جديد بهتر از اين نتيجه بگيرد؟!
    " در مورد خودت صحبت كن، اين روزها در شرايط مطلوبي به سر مي بري.
    - بالاخره سال هاي آخر فوتبالم است و بايد طوري بازي كنم كه اعتبارم زير سوال نرود. اين فصل خيلي انگيزه دارم تا ثابت كنم سال گذشته بي دليل نيمكت نشين بودم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

؛حجازي:فيروزخان بخواهد كمكش مي كنم
    يونس كهن: ناصر حجازي پس از برد ٥بر ٣استقلال برابر تربيت يزد در رقابت هاي جام حذفي به صراحت اعلام كرده بود كه شخص جديدي به كادر فني اضافه نمي شود و او به عنوان مدير فني، رئيس سازمان فوتبال و سرمربي استقلال تهران تا پايان نيم فصل اين تيم را هدايت خواهد كرد !به همين دليل موضوع صدور رضايت نامه فيروز كريمي از سوي مديران باشگاه استقلال اهواز ظاهرا چندان به مذاق ناصر حجازي خوش نيامد. او در ظاهر قصد سرپوش گذاشتن بر اين موضوع را داشت و بر اين اساس در پاسخ به اصرار ما تاكيد كرد كه در كنار استقلال و كادر فني اين تيم حضور خواهد داشت:
    آقاي حجازي بالاخره فيروز كريمي به استقلال تهران آمد چه نظري داريد؟
    - بحث حضور كريمي در استقلال موضوعي بود كه شخصا اصرار بر تحقق آن داشتم اگر امروز نيز اين قضيه تحقق پيدا كرده است بسيار خوشحالم و اميدوارم شرايط براي تداوم موفقيت هاي استقلال فراهم شود.
    ازشما نقل قول كردند كه پايان نيم فصل مربي به تيم اضافه نخواهد شد؟
    - من منظورم اين بود كه به دليل روند مثبت تيم استقلال، حفظ اين شرايط مي تواند به اين تيم كمك كند اما بحث فيروز كريمي موضوعي بوده كه پيش از اين سه بازي مطرح شده است و من نيز مدافع آن بوده ام. در حال حاضر نيز مشكلي با اين قضيه ندارم.
    سمت رسمي شما با حضور فيروز كريمي چه خواهد بود؟
    در استقلال سمت داشتن مهم نيست، همه مي خواهيم به تيم كمك كنيم. من نيز در كنار كادر فني خواهم بود و هر كاري كه از دستم برآيد براي تيم انجام مي دهم.حالا چه مدير فني باشم و چه سرمربي!
    آيا در مباحث فني تيم نيز دخالت مستقيمي خواهيد داشت؟
    - من مدير فني هستم و اگر در شرح وظايفم چنين چيزي وجود داشته باشد و سرمربي تيم نيز تقاضاي آن را مطرح كند قطعا در كنار تيم خواهم بود. همه مي خواهيم تيم را هماهنگ پيش ببريم و مطمئنا نيز اين كار را خواهيم كرد.
    اما گفته مي شود شما قصد داريد به زودي استقلال را ترك كنيد؟
    حتي باوجود حضور فيروز كريمي به عنوان سرمربي تيم در كنار تيم خواهم بود و قصد كنار رفتن از تيم را ندارم. حداقل تا پايان نيم فصل در اين تيم خواهم ماند.
    به هر حال قصد داريد از استقلال جداشويد؟
    استقلال خانه من است و حتي با وجود اين كه ديگر سرمربي اين تيم نيستم وجايم را به فيروز كريمي داده ام اما فعلا در كنار تيم خواهم بود و به موفقيت استقلال جديد كمك خواهم كرد. تمام مسائلي كه اين روزها در خصوص ترك استقلال از جانب من شنيده مي شود فقط يك شايعه است.
    تصميم شما براي آينده چيست؟
    حداقل تا ٣هفته ديگركه نيم فصل اول به پايان برسد در استقلال خواهم ماند و حضور پررنگي خواهم داشت تا به فيروز كريمي كمك كنم و استقلال به روزهاي خوب نزديك شود اما بي شك در پايان نيم فصل اول تصميم جديدي در باره آينده ام اتخاذ مي كنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک به همه استق لال یها بازم باخت اما اینبار با مربی جدید .

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

واقعا حيف اين 2 ساعت كه نشستم اين فوتبال بيخود و نگاه كردم .

انگار 4 تا بچه داشتن گل كوچيك بازي ميكردن !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چي ميگي اين وسط ؟ باخت كه باخت به شما ربطي نداره كه

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

چند جلسه تمرین فکر کنم تیم رو درست کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

خیلی بد بازی کردن ولی بازم قهرمانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •