تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 124 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من اگه برم لايو و cd در دستگاه نذارم و فقط برم [1] تو لايو بچرخم يا دانلود كنم دستگام بن ميشه ؟ من دستگام كپي خوره و فقط ميخوام برم تو لايو بچرخم و دانلود كنم
    [2] اگه بخوام امتياز هاي بازي(اچيومنت) هام رو ثبت كنم چي ؟
    [3] كلا اگه cd تو دستگاه نذارم برم لايو بن ميشم؟
    [4] واسه وصل شدن به لايو بايد كارت لايو داشته باشم يا اينكه همينجوري هم ميشه وصل شد و گشت و دانلود كرد ؟
    یک Email از سرویس Hotmail برای خودتان ساخته و در قسمت ثبت نام کنسول آدرس Email و Password را وارد کرده و sing in کنید. پس از وارد کردن مشخصات باید نوع خود استفاده از Xbox Live را تعیین کنید. اگر مدل دستگاه شما Premium است، از اولین مرتبه اتصال به شبکه Xbox Live به مدت یک ماه از سرویس GoldAccount رایگان برخوردار هستید.
    [5من اگه طبق اين نوشته بالا (در پست اول) ايميل بسازم و وارد شم بن ميشم ؟
    [6] من دستگام PREMIUM هست وصل شم ميتونم مجاني از لايو يه ماه استفاده كنم ؟

ممنون ميشم همشو جواب بديد
    Last edited by Jeff hardy M; 17-09-2010 at 07:45.

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من اگه برم لايو و cd در دستگاه نذارم و فقط برم [1] تو لايو بچرخم يا دانلود كنم دستگام بن ميشه ؟ من دستگام كپي خوره و فقط ميخوام برم تو لايو بچرخم و دانلود كنم
    [4] واسه وصل شدن به لايو بايد كارت لايو داشته باشم يا اينكه همينجوري هم ميشه وصل شد و گشت و دانلود كرد ؟[5من اگه طبق اين نوشته بالا (در پست اول) ايميل بسازم و وارد شم بن ميشم ؟

داره خودمونی میشه mehrdadmatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من کنسولم تاریخ تولیدش آخرین روز سال 2009 هستش! و اول مرداد همین امسال از آقا میثم خریدمش (فرم ویر LT 1.1) و باهاش همون روز به لایو وصل شدم تا آپدیت پخش avi رو دریافت کنم که فکر کنم اون موقع تو لایو پیغام داد که یه ماه اکانت گلد میتونم استفاده کنم.به نظر شما اکانت لایو من الان دیگه گلد نیست و سیلور شده؟ اگه بخوام الان به لایو وصل شم و جدیدترین وصله (پچ) بازی read dead redemption رو دریافت کنم بن نمیشم؟ اصلا اگرم بن نشم میزاره وصله رو دانلود کنم؟ (چون فکر کنم باید اکانت گلد داشته باشی یا مایکروسافت پوینت بپردازی تا بتونی آپدیتهای بازیها رو دانلود کنی)
    قبلا تشکر میکنم از راهنماییتون

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

دوستان من کنسولم تاریخ تولیدش آخرین روز سال 2009 هستش! و اول مرداد همین امسال از آقا میثم خریدمش (فرم ویر LT 1.1) و باهاش همون روز به لایو وصل شدم تا آپدیت پخش avi رو دریافت کنم که فکر کنم اون موقع تو لایو پیغام داد که یه ماه اکانت گلد میتونم استفاده کنم.به نظر شما اکانت لایو من الان دیگه گلد نیست و سیلور شده؟ اگه بخوام الان به لایو وصل شم و جدیدترین وصله (پچ) بازی read dead redemption رو دریافت کنم بن نمیشم؟ اصلا اگرم بن نشم میزاره وصله رو دانلود کنم؟ (چون فکر کنم باید اکانت گلد داشته باشی یا مایکروسافت پوینت بپردازی تا بتونی آپدیتهای بازیها رو دانلود کنی)
    در ضمن کنسولم الیت هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

در ضمن کنسولم الیت هست.
    آره الان دیگه silver هست. آپدیت بازی ها هم کاملا مجانی هست حتتی اگه اکانت silver باشه.تنها فرق silver و gold اینه که با اکانت silver نمیشه مولتی بازی کرد.

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

چطور میشـه با وایمکس به XBL وصل شد ؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

من وايمكس دارم . واقعيتش كاره خاصي نكردم . فقط كابل Lan رو از مودمم زدم پشت Xbox . همين .

همه گزينه هام هم رويه Auto هستش . و خيلي راحت Ip ، Gatway , ... رو ست ميكنه

7. 2 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

ممنون برادر ؛ سوالـی بود خدمتت عرض میکنم

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام
    [4] واسه وصل شدن به لايو بايد كارت لايو داشته باشم يا اينكه همينجوري هم ميشه وصل شد و گشت و دانلود كرد ؟[5من اگه طبق اين نوشته بالا (در پست اول) ايميل بسازم و وارد شم بن ميشم ؟

1-2-3 : خیر ... ولی توصیه نمیشه الان بری لایو ... خیلی خطریه اوضاع !!!

4- فکر کنم یه ماه Gold رایگان داری و بعد از اون تبدیل میشه به Silver !!!

5- ربطی نداره ... این آموزش عام اتصال به لایو هست !!!

6- اگه دستگاه شما با آخرین LT آپ شده باشه مشکلی نیست !!!

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض کمک

سلام رفقا لطفا هرکس جواب این سوال مارو واقعا میدونه کمک کنه:
    اگه با ایکس باکس کپی خور شده که ال تی هم روش نصبه وارد لایو بشم در حالی که از دی وی دی ارجینال پنجاه شصت دلاری دارم استفاده میکنم نه غیر اصل آیا امکان بن هست یا نیست ؟ اگه ال تی نصب نباشه چی البته با دی وی دی اصلی بازی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام رفقا لطفا هرکس جواب این سوال مارو واقعا میدونه کمک کنه:
    اگه با ایکس باکس کپی خور شده که ال تی هم روش نصبه وارد لایو بشم در حالی که از دی وی دی ارجینال پنجاه شصت دلاری دارم استفاده میکنم نه غیر اصل آیا امکان بن هست یا نیست ؟ اگه ال تی نصب نباشه چی البته با دی وی دی اصلی بازی؟
    چون ایکس باکست کپی خور شده بن میشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •