تو رو خدا جواب بدین من باید امشب انتخاب رشته کنم.
تو رو خدا جواب بدین من باید امشب انتخاب رشته کنم.
من یه چیزایی پیدا کردم خوندم اما نمیدونم به شما ربط داره یا نه
دانلود کن حجمش 450 کیلوبایت
لینک زیر الان پیدا شد ببین چه جوریهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
>>حتما خبرشو بده
Last edited by Arsa Persian; 01-08-2008 at 20:30.
راهنمای انتخاب رشته اصلی اومد رو سایت سنجش
تا اومدن انتخاب رشته اصلی یه دو سه روزی مونه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار مشاور 87 رو به صورت کامل می خواهم. لینک دانلودش هم قابلی Resume داشته باشد.
سلام
كسي ميدونه چرا موقعي كه آپديت مشاور 87 رو نصب ميكنم اين نرم افزار از كار مي افته؟
كسي هست كمك كنه واقعآ نياز دارم كمك كنيد.
اول این مطلب رو بخون
اینو خوندی یعنی به این زودی ها منتظرش نباشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی سعیمون رو میکنیم اگه پیدا شد میذاریم
Last edited by Arsa Persian; 01-08-2008 at 20:55.
خوندم. آپدیت مشاور رو دارم. ولی خود برنامه ی اصلی رو ندارم.
اگه می شه بزارین لطفا
داغ داغ
بفرمییدا اینم از برنامه (تشکر یادتون نره)
لینک برنامه
لینک کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک 2 کرک(اگه بالایی کار نکرد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:forum.persiandown.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------آموزش نصب--------------------------------------------------------------------------
به سايت nomreh.ir مراجعه نموده و آپديت را دريافت نماييد
مراحل نصب : 1 - برنامه را Extract كنيد براي اينكار كافي است دوبار روي آن كليلك نموده و Install را بزنيد . پوشه اي بنام Moshaver 87 ايجاد خواهد شد .
2-داخل پوشه Moshaver87 رفته و فايل setup را اجرا نماييد.
3-برنامه بطور اتوماتيك در مسير C:\Prg87 نصب خواهد شد .
4-در پوشه Moshaver 87 يك فايل زيپ شده با نام mosh87 وجود دارد آن را باز كرده و دنبال SETUP87 بگرديد و آن را اجرا نماييد.اگر مراحل را درست ادامه دهيد دو تا پنجره پشت سر هم ظاهر خواهند شد كه تاييد نصب را نشان خواهد داد.
5- در داخل پوشه Moshaver 87 پوشه ديگري بنام Supply وجود دارد . فايل كرك را در دو محل C:\Prg87 و همچنين در داخل پوشه Supply كپي كنيد . كرك را در هر دو محل اجرا كرده و در هر دو محل Moshaver87 را به آن بدهيد تا Patch انجام شود.
6- بدون اينكه نرم افزار را باز كنيد سراغ فايل آپديتي برويد كه قبلا از سايت nomreh.ir گرفته ايد .فايل آپديت را اجرا كنيد .
7-به داخل پوشه moshaver رفته و برنامه را از داخل پوشه Supply موجود در پوشه moshaver اجرا نماييد و انتخاب رشته را انتخاب كنيد.
8-در انتخاب رشته دقت كنيد كه تمامي جاهاي خالي را بايد حتما پر كنيد تا مشكلي پيش نيايد.
9-براي اينكه با مشكل Run Time Error MissMatch Type13 مواجه نشويد هر دفعه كه نرم افزار را باز مي كنيد در اولين انتخاب از رياضي اصلا استفاده نكنيد و حتما تجربي يا رشته ديگري را انتخاب كنيد در دفعات بعدي تا زماني كه از نرم افزار خارج نشده ايد مي توانيد در تمام رشته ها انتخاب رشته را انجام دهيد.
با تشکر ARSA Persian
Last edited by Arsa Persian; 02-08-2008 at 21:19.
توی دفترچه یه سری از رشته ها رو نوشته مناطق محروم .تو رو خدا جواب بدین من باید امشب انتخاب رشته کنم.
یه سهمیه خاص میدن برای انتخاب اون رشته ها , یعنی احتمال قبولیش بیشتره .
رشته ها و شهر هاش رو هم توی دفترچه نوشته ...
Last edited by Sharim; 01-08-2008 at 21:23.
[
دوستان برنامه هایی رو که تا حالا گذاشتید و کرک شده هستن و مطمینا کار میکنن یک نفر لطف کنه و لینکشون رو بده تا توی پست اول قرار بدم تا دوستانی که جدید میان گیج نشن
ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)