تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 63 از 1219 اولاول ... 1353596061626364656667731131635631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

با تشكر كه جواب منرو دادين اگه ميشه شماره تلفنش رو بزارين ممنون ميشم
    خلاف قوانین هست داداش

دوستان قیمت ps3 چنده؟ دست دو چی؟
    قیمت بازیش چطور؟
    یکی میگفت قیمت بازیش تهران 70 تومن بود کلی خندیدیم...

یا حق (:

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

یکی میگفت قیمت بازیش تهران 70 تومن بود کلی خندیدیم
    خنده که نداره. واقعیتو گفته
    بازیای جدید بیش از 100 تومن هم معامله میشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

جون من؟!!!!!!!!!
    اوه اوه
    بعد ارزونش چقدره؟ اون وقت
    بیچاره دوستم یه معذرت خواهی بدهکارش شدیم

یا حق (:

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

روش اجرای بازی های کپی پلی 2 روی پلی 3 رو که لینکش رو برات گذاشتم تو تاپیک فروش بازی
    چیز فوق العاده نیست که بخوام مخفی کنم تو اینترنت پره راهنماش
    اگه امکانش وجود داشته باشه که بشه بازی های کپی رو رو هارد هم اجرا کرد من همین فردا میرم پلی 3 میخرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من طرفدار ps3 هستم ولي ميخوام يه چيزي به شما بگم نميدونم شماها ميانگين چند سالتون هست ولي من سنم زياده و بااين سن رفتم ps3 خريدم واز بدشانسي و يا شايد از اينكه ما در ايران از اين بي صاحابيها زياد داريم و تنها كشور بي درو پيكر هستيم وهيچ كنترولي در خريد و فروش اجناس نميشه مجبور شدم به قيمت بالايي ps3 بخرم اولش همه ميگن ما بازي تعويض ميكنيم ولي به عمل كه ميرسن بازي نو وجديد تو رو ميگيرن ويه بازي قديمي 100 بار مصرف كرده ميدن و يه 15 20 30 تومن بستگي داره به نوع بازي به قول خودشون ازت ميگيرن و منت هم ميزارن و ما بايد با اين سن كلي خواهش براي يك بازي بكنيم بازي كه 2 روزه تموم ميشه وبعدش هيچ و پولمون كه روز به روز ميره واخر هم حتي يه بازي درستو حسابي بازي نميكني وهر وقت هم به اخر بازي ميرسي احساس خجالت ميكني ازاينكه اينجوري داره سرت كلاه ميره و سود رو اون فروشنده درستكار (مثلا) ميبره واين راهي ميشه كه اينها سر ما بيشتر كلاه بزارن (بعدها) من واقا پشيمون هستم كه ps3 خريدم سگ xbox360 شرف داره به اين ps3 حداقل زير منت كسي نيستي پولت نميره قيمت بازيهاش هم ارزون هست سر كوجيما رو بخوره كه بخاطر متال گيرل بخوام فكرمو خراب كنم به جاي يه بازي 50 تا بازي عالي انجام ميدم كه هيچ ps3 داري نميتونه 4 يا5 تا بازي با خيال راحت انجام بده وقت طلاست همينجوريشم ما جووناي ايروني وقت تلف شده زياد داريم فقط خدا كنه اين ps3 لعنتي رو بفروشم ويه ixbox360 فالكون بگيرم كه مشكل گرماييشم حل شده و بدون استرس بازيمو انجام بدم كه هي تو اين ور اون ور دنبال تاپيك تعويض ويا خريد بازيهاي دسته 2 ps3 نگردم البته بگم اگر بازيهاي ps3 ارزون بود صددر صد ps3 بهتره لطفا از دستم شاكي نشين اكثرتونم با من همدردين اميد وارم اخطار نگيرم فقط خواستم راهنماييتون كنم چون خيليها نميدونن دارن چيكار ميكنن ازروي شور وشوق ميخرن وبعد پشيمون ميشن كه خيلي ديره مثل من به اميد اينكه همتون موفق باشين
    Last edited by javad_vosogh; 10-04-2008 at 01:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من ps3 40 گيگntsc j يك ماه كار كرده با بازي assassins creed چند بفروشم خوبه الان قيمت اكبندش چنده اگر نوشته بالايي من رو خوندي يه نظري بده
    Last edited by javad_vosogh; 10-04-2008 at 01:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

اگه امکانش وجود داشته باشه که بشه بازی های کپی رو رو هارد هم اجرا کرد من همین فردا میرم پلی 3 میخرم.
    امکانش نیست !

من طرفدار ps3 هستم ولي ميخوام يه چيزي به شما بگم نميدونم شماها ميانگين چند سالتون هست ولي من سنم زياده و بااين سن رفتم ps3 خريدم واز بدشانسي و يا شايد از اينكه ما در ايران از اين بي صاحابيها زياد داريم و تنها كشور بي درو پيكر هستيم وهيچ كنترولي در خريد و فروش اجناس نميشه مجبور شدم به قيمت بالايي ps3 بخرم اولش همه ميگن ما بازي تعويض ميكنيم ولي به عمل كه ميرسن بازي نو وجديد تو رو ميگيرن ويه بازي قديمي 100 بار مصرف كرده ميدن و يه 15 20 30 تومن بستگي داره به نوع بازي به قول خودشون ازت ميگيرن و منت هم ميزارن و ما بايد با اين سن كلي خواهش براي يك بازي بكنيم بازي كه 2 روزه تموم ميشه وبعدش هيچ و پولمون كه روز به روز ميره واخر هم حتي يه بازي درستو حسابي بازي نميكني وهر وقت هم به اخر بازي ميرسي احساس خجالت ميكني ازاينكه اينجوري داره سرت كلاه ميره و سود رو اون فروشنده درستكار (مثلا) ميبره واين راهي ميشه كه اينها سر ما بيشتر كلاه بزارن (بعدها) من واقا پشيمون هستم كه ps3 خريدم سگ xbox360 شرف داره به اين ps3 حداقل زير منت كسي نيستي پولت نميره قيمت بازيهاش هم ارزون هست سر كوجيما رو بخوره كه بخاطر متال گيرل بخوام فكرمو خراب كنم به جاي يه بازي 50 تا بازي عالي انجام ميدم كه هيچ ps3 داري نميتونه 4 يا5 تا بازي با خيال راحت انجام بده وقت طلاست همينجوريشم ما جووناي ايروني وقت تلف شده زياد داريم فقط خدا كنه اين ps3 لعنتي رو بفروشم ويه ixbox360 فالكون بگيرم كه مشكل گرماييشم حل شده و بدون استرس بازيمو انجام بدم كه هي تو اين ور اون ور دنبال تاپيك تعويض ويا خريد بازيهاي دسته 2 ps3 نگردم البته بگم اگر بازيهاي ps3 ارزون بود صددر صد ps3 بهتره لطفا از دستم شاكي نشين اكثرتونم با من همدردين اميد وارم اخطار نگيرم فقط خواستم راهنماييتون كنم چون خيليها نميدونن دارن چيكار ميكنن ازروي شور وشوق ميخرن وبعد پشيمون ميشن كه خيلي ديره مثل من به اميد اينكه همتون موفق باشين
    پلی 3 اگر کپی خور بشه همه این مشکلات حل میشه
    هر کنسولی تا کپی خور نشه این دردسرها رو هم داره
    حالا شما یکم صبر به خرج بده
    اگر هم میخوای کنسولت رو بفروش تو بازی سنتر بازارچه داره
    حلا مگه چند سالت هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من 25 سالمه تو بازي سنتر ثبت نام كردم ولي حداقل بايد 20 روز از عضويتم بگذره تا بتونم در بحثها شركت كنم با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بییییییااااااااه!ما رو باش!آخه برادر من!کدوم بلا نسبت شما خری باورش میشه فروشنده های ایرانی میتونن انصاف داشته باشن وقتی یه چیزی قیمت نداره؟!؟!(البته من خدای نکرده نمیگم ایرونی ها همشون بی انصافن،ولی خدایی تو این کار بازی ها و کنسول ها با انصاف پیدا نمیشه!اگه دیدین سلام منم برسونین!)
    شما عوض این کارا خودت بازی بخر درست میشه!میتونی با بقیه هم بازی تاق(همینجوری مینویسن؟) بزنی.مثلا یکی از دوستای من میخواد اردیبهشت Ps3 بگیره،از همین الآن قول و قرار هامونو گذاشتیم که بازی شیر کنیم!بعدم،25 سال که سن زیادی نیست؟
    Last edited by Arshia001; 10-04-2008 at 18:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پلی 3 نه تا پردازنده داره که یکیش غیر فعال هست Spe 7 + Ppc 1 که 8 تاش فعال نه 6 تا
    هنوز خیلی مونده بازی های پلی 3 از تمام قدرت این کنسول استفاده کنند مهم نیست چه بازی هست مهم این هست که بازی ساز ها هنوز نتونستند از تمام این قدارت استفاده کنند

اگر الان به این مرحله رسیده بودن که ما الان باید شاهد ورود نسل بعد کنسول ها باشیم !
    روش اجرای بازی های کپی پلی 2 روی پلی 3 رو که لینکش رو برات گذاشتم تو تاپیک فروش بازی
    چیز فوق العاده نیست که بخوام مخفی کنم تو اینترنت پره راهنماش

موفق باشی
    تو میگفتی خودت کشف کردی.بگذریم.ps3 الآن دقیقا 8 تا هسته داره که یکی غیر فعاله برای وقتی که شاید به دعای شر فنبوی های 360 یکیشون سوخت!یکی هم برای خودش نگه میداره،میمونه 6 تا برای بازی ها.افففتاد الآآآآآآن؟
    Last edited by Arshia001; 10-04-2008 at 18:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •