خلاف قوانین هست داداشبا تشكر كه جواب منرو دادين اگه ميشه شماره تلفنش رو بزارين ممنون ميشم
دوستان قیمت ps3 چنده؟ دست دو چی؟
قیمت بازیش چطور؟
یکی میگفت قیمت بازیش تهران 70 تومن بود کلی خندیدیم...
یا حق (:
خلاف قوانین هست داداشبا تشكر كه جواب منرو دادين اگه ميشه شماره تلفنش رو بزارين ممنون ميشم
دوستان قیمت ps3 چنده؟ دست دو چی؟
قیمت بازیش چطور؟
یکی میگفت قیمت بازیش تهران 70 تومن بود کلی خندیدیم...
یا حق (:
خنده که نداره. واقعیتو گفتهیکی میگفت قیمت بازیش تهران 70 تومن بود کلی خندیدیم
بازیای جدید بیش از 100 تومن هم معامله میشه!
جون من؟!!!!!!!!!
اوه اوه
بعد ارزونش چقدره؟ اون وقت
بیچاره دوستم یه معذرت خواهی بدهکارش شدیم
یا حق (:
اگه امکانش وجود داشته باشه که بشه بازی های کپی رو رو هارد هم اجرا کرد من همین فردا میرم پلی 3 میخرم.روش اجرای بازی های کپی پلی 2 روی پلی 3 رو که لینکش رو برات گذاشتم تو تاپیک فروش بازی
چیز فوق العاده نیست که بخوام مخفی کنم تو اینترنت پره راهنماش
من طرفدار ps3 هستم ولي ميخوام يه چيزي به شما بگم نميدونم شماها ميانگين چند سالتون هست ولي من سنم زياده و بااين سن رفتم ps3 خريدم واز بدشانسي و يا شايد از اينكه ما در ايران از اين بي صاحابيها زياد داريم و تنها كشور بي درو پيكر هستيم وهيچ كنترولي در خريد و فروش اجناس نميشه مجبور شدم به قيمت بالايي ps3 بخرم اولش همه ميگن ما بازي تعويض ميكنيم ولي به عمل كه ميرسن بازي نو وجديد تو رو ميگيرن ويه بازي قديمي 100 بار مصرف كرده ميدن و يه 15 20 30 تومن بستگي داره به نوع بازي به قول خودشون ازت ميگيرن و منت هم ميزارن و ما بايد با اين سن كلي خواهش براي يك بازي بكنيم بازي كه 2 روزه تموم ميشه وبعدش هيچ و پولمون كه روز به روز ميره واخر هم حتي يه بازي درستو حسابي بازي نميكني وهر وقت هم به اخر بازي ميرسي احساس خجالت ميكني ازاينكه اينجوري داره سرت كلاه ميره و سود رو اون فروشنده درستكار (مثلا) ميبره واين راهي ميشه كه اينها سر ما بيشتر كلاه بزارن (بعدها) من واقا پشيمون هستم كه ps3 خريدم سگ xbox360 شرف داره به اين ps3 حداقل زير منت كسي نيستي پولت نميره قيمت بازيهاش هم ارزون هست سر كوجيما رو بخوره كه بخاطر متال گيرل بخوام فكرمو خراب كنم به جاي يه بازي 50 تا بازي عالي انجام ميدم كه هيچ ps3 داري نميتونه 4 يا5 تا بازي با خيال راحت انجام بده وقت طلاست همينجوريشم ما جووناي ايروني وقت تلف شده زياد داريم فقط خدا كنه اين ps3 لعنتي رو بفروشم ويه ixbox360 فالكون بگيرم كه مشكل گرماييشم حل شده و بدون استرس بازيمو انجام بدم كه هي تو اين ور اون ور دنبال تاپيك تعويض ويا خريد بازيهاي دسته 2 ps3 نگردم البته بگم اگر بازيهاي ps3 ارزون بود صددر صد ps3 بهتره لطفا از دستم شاكي نشين اكثرتونم با من همدردين اميد وارم اخطار نگيرم فقط خواستم راهنماييتون كنم چون خيليها نميدونن دارن چيكار ميكنن ازروي شور وشوق ميخرن وبعد پشيمون ميشن كه خيلي ديره مثل من به اميد اينكه همتون موفق باشين
Last edited by javad_vosogh; 10-04-2008 at 01:11.
من ps3 40 گيگntsc j يك ماه كار كرده با بازي assassins creed چند بفروشم خوبه الان قيمت اكبندش چنده اگر نوشته بالايي من رو خوندي يه نظري بده
Last edited by javad_vosogh; 10-04-2008 at 01:26.
امکانش نیست !
پلی 3 اگر کپی خور بشه همه این مشکلات حل میشه
هر کنسولی تا کپی خور نشه این دردسرها رو هم داره
حالا شما یکم صبر به خرج بده
اگر هم میخوای کنسولت رو بفروش تو بازی سنتر بازارچه داره
حلا مگه چند سالت هست ؟![]()
من 25 سالمه تو بازي سنتر ثبت نام كردم ولي حداقل بايد 20 روز از عضويتم بگذره تا بتونم در بحثها شركت كنم با تشكر
بییییییااااااااه!ما رو باش!آخه برادر من!کدوم بلا نسبت شما خری باورش میشه فروشنده های ایرانی میتونن انصاف داشته باشن وقتی یه چیزی قیمت نداره؟!؟!(البته من خدای نکرده نمیگم ایرونی ها همشون بی انصافن،ولی خدایی تو این کار بازی ها و کنسول ها با انصاف پیدا نمیشه!اگه دیدین سلام منم برسونین!)
شما عوض این کارا خودت بازی بخر درست میشه!میتونی با بقیه هم بازی تاق(همینجوری مینویسن؟) بزنی.مثلا یکی از دوستای من میخواد اردیبهشت Ps3 بگیره،از همین الآن قول و قرار هامونو گذاشتیم که بازی شیر کنیم!بعدم،25 سال که سن زیادی نیست؟
Last edited by Arshia001; 10-04-2008 at 18:02.
تو میگفتی خودت کشف کردی.بگذریم.ps3 الآن دقیقا 8 تا هسته داره که یکی غیر فعاله برای وقتی که شاید به دعای شر فنبوی های 360 یکیشون سوخت!یکی هم برای خودش نگه میداره،میمونه 6 تا برای بازی ها.افففتاد الآآآآآآن؟![]()
Last edited by Arshia001; 10-04-2008 at 18:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)