با این برنامه هم میتونید چندتا برنامه جاوا را هم زمان اجرا کنید.مثلا چندتا بازی.فقط روی ورژن 24p کار میکنه.
تست هم شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این برنامه هم میتونید چندتا برنامه جاوا را هم زمان اجرا کنید.مثلا چندتا بازی.فقط روی ورژن 24p کار میکنه.
تست هم شده.
سلام
یه سوال !
وقتی شماره با گوشی میگیرم یه پیغام میده call control is allowed چی کار کنم نیاد.
این پیغام میاد گه فلش کنی دیگه مزاحم نمیشه!!!
عزیز اون فایل رو که میگی 4 تا ایکون رو عوض میکنه اپلود کن ببینم من که تا حالا چیزی نشنیده بودم مثل اینکه لینکت خرابه اون صفحه رو باز نمیکنه؟؟
چرا لینک درسته.عزیز اون فایل رو که میگی 4 تا ایکون رو عوض میکنه اپلود کن ببینم من که تا حالا چیزی نشنیده بودم مثل اینکه لینکت خرابه اون صفحه رو باز نمیکنه؟؟
ولی یه فایل txt با این اسم بساز put_ezx_idle[1].lin.txt
بعد اینا توش کپی کن
فایل درست میشه .روش نصب هم اینهcp /mmc/mmca1/ezx_idle.cfg /ezx_user/download/appwrite/setup/ezx_idle.cfg
rm /mmc/mmca1/ezx_idle.cfg
This utility is used for changing Home screen shortcuts. It copies your modifed ezx_idle.cfg file from the root directory of your SD card back to /ezx_user/download/appwrite/setup
چون نتونستم نصب کنم نمی تونم نظر بدم.تو همون لینک هم که برین فقط همینا را گذاشته.البته فایلش هم نباید txt باشه معنی نمیده.
لطفا در مورد این برنامه بیشتر توضیح دهید آیا فقط برای فایلهای فشرده است؟
در مورد نصب تم با پسوند mtf کسی اطلاعی داره؟
Last edited by A.Farokhzad; 08-09-2007 at 21:29.
مرسي ديشب 53 رو ريختم
همه چي خوبه اگه سايت درست شد يه خبري بده
مرسي
سلام به همگی
با تشکر فراوان از همه دوستان بخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه
فرق rokr E6 با A1200 چی هست؟؟؟
چیزایی که تو این سایت گفته شده درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم دوست عزیز درست شد خبر میدم ولی اگه برا شما ارور میده با یه سایت پ ر و ک س ی بازش کن مشکل بر طرف میشه
من یه سوال دارم اگه قرار باشه شما دوباره همین الان یه گوشی بگیرید a1200 میگیرید یا نوکیا 5700
حتما کسانیکه این گوشیرو دارند جواب بدند چون من بین این دو گوشی موندم
از روی تعصب نباشه وبادلیل بگوی
Last edited by ^حمید رضا^; 09-09-2007 at 12:37. دليل: 11111111
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)