بچه ها کسی کرک این بازیو نداره ؟ اخه منم مشکل jak_1300 رو دارم تقرببا
اگه کسی داره دریغ نکنه جبران میکنم . ممنون.
بچه ها کسی کرک این بازیو نداره ؟ اخه منم مشکل jak_1300 رو دارم تقرببا
اگه کسی داره دریغ نکنه جبران میکنم . ممنون.
گير دادي ها.
من خودم اونجا رفتم و اون شيء رو گرفتم بگو كدوم مرحله هستش من برم و ازش عكس بگيرم بگم چجوريه.
Last edited by cyrus_ln; 23-07-2007 at 19:04.
آقا خیلی دمت گرم ولی می خوام ببینم چجوری می شه رفت اون بالا.jمرحله ی greece عکسشم تو این پستم گذاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SADEGH 7; 23-07-2007 at 19:32.
عجب سایت باحالی بود . دمت گرم !
این اسکین های لارا هم با حال بود .
لینک پچ هم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه کرک این بازی رو دارین بذارین لطفا
این هم لینک کرک بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره سلام....
دوستان عزیز اگه سیو بعد از مرحله ای اون دوتا اسب هموا غولها رو دارید بزارید من اون دو تا رو نمی تونم بزنم یعنی فکر کنم سیستم مورد داره...چون هون اسب ها که وامیستن هر پی Q رو می زنم نمی گیره و اون علامت زرد رنگ پایین تصویر می یاد ....یا سیو بعد از این مرحله رو دارین بدین یا بهم بگین چی کار کنم با تشکر....
دوست عزیز اول بهشون شلیک کن تا نمودار بالای صفحه قرمز بشه لازم به ذکر است وقتی اسبا می خوان به تو تیر بزنن شما اسلحه رو طرفشون نگیری یعنی اونا رو هدف نگیر چون تبدیل به سنگ میشیو .... وقتی نمودار پر شد هنگامی که می خوان به تو حمله کنن همون کاری رو انجام بده که بازی آهسته می شه و 2 تا هدف بهم نزدیک میشن و زمانی که قرمز شد شلیک کن در این هنگام اون اسبه چند ثانیه تو حالت بیهوشیه همین که بیهوشه برو جلوش با چنگکت سپرشو ازش بگیر همین کارو برای اون یکی اسب هم بکن . وقتی سپرای هر دو رو گرفتی حالا زمانیه که از سپراشون بر علیه خودشون استفاده کنی به صورتی که هر وقت خوایتن به تو تیر بزنن سپرو برداری و به صمت خودشون بگیری تا تیر زده شده بعر از اصابت به سپر به خودشون بخوره تا بمیرن .![]()
دوسته عزیز من این کار رو انجام میدم اسب هم وامیسته ولی هر چقدر اون چنگک رو می ندارم نمی گیره یعنی می خوره به سپر و بر کی گرده این کار رو از زاویه های مختلف انجام می دم ولی نمی گیره...
شما نمی دونید چه جوری بزنم تا بگیره...
اگه هر کی می دونه بگه منم انجام بدم ..کف کردم...اگه سیو بعد از این مرحله رو دارید یزارید ما استفاده کنیم...![]()
فکر میکنم این صدمین باری هست که لینک این پست رو میدم ! راه کشتن غولها و سیو بعد از کشتنشون توی این پست هست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)