تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 225 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام

من 100 تا 120 تومن پول دارم مي خوام با اين پول اگه مي شه كمي سيستمم را عوض كنم .

سيستم من اينه :

CPU : AMD Athlon x2 4200
    Ram : 2*1gig Geil
    VGA : XFX - 8600GT - 256mb - GDDR3
    Power : Green GP480A (480W Real
    M.B : MSI - K9N - Ultra

چي بخرم ؟
    مي خواستم بدونم كه اين بازار كامپيوتر ايران و رضا و پايتخت 1 تا 5 فروردين باز هست ؟ اگه نه از كي باز مي شه و ساعت كاريشون از ساعت چند تا چند هست ؟
    و آدرس شون را بگيد .؟

ممنونم
    سیستم فعلا خوبه
    به نظر من اگرم خواستی ارتقا بدی Cpu یا vga
    ولی نیازی نیست

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

مي خواستم بدونم كه اين بازار كامپيوتر ايران و رضا و پايتخت 1 تا 5 فروردين باز هست ؟ اگه نه از كي باز مي شه و ساعت كاريشون از ساعت چند تا چند هست ؟
    و آدرس شون را بگيد .؟

ممنونم

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

و آدرس شون را بگيد .؟

ممنونم
    دوست عزیز بهتر تا 15 فروردین صبر کنید تا قیمتها درست بشه.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

مي خواستم بدونم كه اين بازار كامپيوتر ايران و رضا و پايتخت 1 تا 5 فروردين باز هست ؟
    این موقع وقت خرید نیست.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دوست عزیز پس اینو نگاه کن. این دیگه واقعاً تست هستش. چون سرعت فشرده سازی کاملاً به توانایی cpu وابسته هست.

البته به نظر من عکس قبلی هم تا حدودی برتری E8400 رو نشون میده. چون قیمت این دو cpu در خارج از کشور هم تقریباً با هم یکی هست. شاید با ایران خیلی فرق داشته باشه اما هر دو یک قیمت هستند و فاکتور دیگری که توی این benchmark کلی لحاظ شده یعنی همون performance باعث اختلافشون شده.
    این هم آدری سایت. می تونی بری از نظرهای دیگه هم با هم مقایسشون کنی. در خیلی از موارد E8400 برتری داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما می خوام بدونم آیا همه حرف دوستمون که گفتند با اورکلاک Q6600 میشه اونو به 3GHZ رسوند تأیید می کنند؟؟
    بله میشه رسوند . حتی تابالاتر هم میشه رسوند ولی نه با فن استوک این سی پی یو . ولی اورکلاک عمر قطعه رو میاره پایین

سلام
    به نظر شما خرید cpu INTEL CORE2 DUE E6550 بعد از عید بهتر یا قبل از عید

از نظر قیمت بعد از عید افزایش پیدا نمیکنه
    قبل از عید ، بعد از عید ، وسط عید هیچ تفاوتی نمیکنه

INTEL CORE2 DUE E4500 2.2GHZ 2MB CASHE قیمت 118 تومن
    INTEL CORE2 DUE E6550 2.33 4MB CASHE قیمت 165 تومن
    تا حدود 150 تومن من AMD 64 X2-5600 پیشنهاد میکنم چون واقعا نسبت به E6550 برتری داره

سلام

من 100 تا 120 تومن پول دارم مي خوام با اين پول اگه مي شه كمي سيستمم را عوض كنم .

سيستم من اينه :

CPU : AMD Athlon x2 4200
    Ram : 2*1gig Geil
    VGA : XFX - 8600GT - 256mb - GDDR3
    Power : Green GP480A (480W Real
    M.B : MSI - K9N - Ultra

چي بخرم ؟
    و آدرس شون را بگيد .؟

ممنونم
    ارزش عوض کردن نداره به نظر من. کمبود این سیستم رو سی پی یو وگرافیکشه که اونم با این پول نهایتا میتونی یه مدل بالاترشو بگیری که انچنان تفاوتی نمیکنه . بذا پولت بیشتر شه بعد ارتقا بده

ولی فرکانس 3.5Gh رو روی Q6600 روی سیستم یکی از دوستانم ، 3 ساعت روی فشار تست کردم ! مشکلی نبود !
    بله الان که نشون نمیده باید چند مدت بگذره تا نشون بده مثل اینه که با زانتیا بخای تریلی روبکشی (مثلا) این کارو برات انجام میده ولی دهن موتورش ....... .
    سی پی یو ای که اورکلاک میشه زودتر فرسوده میشه و وقتی هم فرسوده شد دیگه درست نمیشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه حرف منو قبول ندارید حرف کارشناسای سایت Sakhtafzar رو که قبول دارید
    این جملات برگرفته از مقاله جلوگيري از پيري زودرس كامپيوتر از سایت سخت افزار

اوركلاك كردن در بين كاربران كامپيوتر طرفداران زيادي پيدا كرده است. خيلي از ما ميخواهيم ‏كه پول يك سيستم متوسط را پرداخت كنيم و از آن كارايي در حد يك سيستم سطح بالا بدست بياوريم. به ‏همين خاطر اكثرا" سعي ميكنيم سيستم خود را اوركلاك كنيم. اوركلاك كردن قطعا مختلف باعث ايجاد فشار بر ‏روي آنها خواهد شد. از آنجايي كه در بيشتر موارد براي انجام يك اوركلاك موفق نياز به افزايش ولتاژ نيز داريم، ‏ولتاژ بالاتر نيز مزيد بر علت شده و عمر قطعات را بيش از پيش كاهش ميدهد. البته معمولا" اوركلاك كردن به ‏يكباره سيستم را نابود نميكند! در بيشتر موارد انجام اين عمل باعث ايجاد صدمات مختلفي در بلند مدت شده و ‏در نهايت عمر كل سيستم را كاهش خواهد داد. در موارد نادري ، مخصوصا" وقتي به يكباره فركانس و يا ولتاژ تا ‏حد زيادي افزايش داده شود، ممكن است خرابي و سوختگي سريع قطعات نيز اتفاق بيافتد.

انجام اوركلاك موفق نياز به سعي و حوصله زياد و استفاده از روش آزمون و خطا دارد، اگر قصد انجام چنين كاري را ‏داريد با دقت زياد آن را انجام دهيد و هميشه سعي كنيد در ابتدا از تجربيات ديگران بهره ببريد. به خاطر داشته ‏باشيد كه با انجام اين كار گارانتي قطعه و يا كل سيستم باطل خواهد شد. البته بهتر است اصلا" از خير اين كار ‏بگذريد اما اگر حتما" قصد انجام آن را داريد خيلي دقت كنيد.
    Last edited by BLACK-BLACK; 21-03-2008 at 08:01.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

6

بله الان که نشون نمیده باید چند مدت بگذره تا نشون بده مثل اینه که با زانتیا بخای تریلی روبکشی (مثلا) این کارو برات انجام میده ولی دهن موتورش ....... .
    سی پی یو ای که اورکلاک میشه زودتر فرسوده میشه و وقتی هم فرسوده شد دیگه درست نمیشه
    اگه حرف منو قبول ندارید حرف کارشناسای سایت Sakhtafzar رو که قبول دارید
    این جملات برگرفته از مقاله جلوگيري از پيري زودرس كامپيوتر از سایت سخت افزار
    خوبه !! منم که اساسی پایه بحث جدی هستم !!

دوست عزیز منظور من از تست 3 ساعته ، تست پایداری بود !! نه تست life time !!

خدا وکیلی !! خودت از مثالی که زدی خندت نگرفت ؟؟!!

آخه موتور ماشین ، چه ربطی به رفتار نیمه هادی سیلیکون تو فرکانس کاری بیشتر داره !!؟؟؟؟

اورکلاکینگ زمانی میتونه به شدت عمر قطعه رو کاهش بده که :

1 - با ولت مد سنگین یا افزایش بیش از حد فرکانس ( بیشتر 50% ) همراه باشه !!

2 - حرارت خارج از محدوده استاندارد قابل تحمل قطعه باشه !!

اگه توجه کنی من به دوستمون فرکانس 3gh یعنی فقط 25% اورکلاکینگ رو پیشنهاد کردم !! که نیازی هم به افزایش ولتاژ کاری پردازنده نداره !! ( البته به مادربورد خیلی بستگی داره ) .

ضمنآ معماری core خیلی مستحکم تر از اینهاست که 25% اورکلاکینگ براش کوچکترین مشکلی ایجاد کنه !!

اگه پایه بحث هستی ، بنده خیلی استقبال میکنم .

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی ایشون می گن 6 ماهه با فرکانس 3.2 دارن کار می کنند احتمالاً 3 گیگ دیگه هیچ کشگلی رو به وجود نخواهد آورد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

خدا وکیلی !! خودت از مثالی که زدی خندت نگرفت ؟؟!!
    در اغاز بگم لطفا پای خدارو تو این بحثای بی اهمیت نکشید وسط .
    از قصد یه مثال بی ربط زدم
    ولی حالا یه مثال باربط میزنم "شما بخای پژو Roa رو بکنی وانت وازش در حد نیسان جونیور(همون ابی ها) کار بکشی"
    حالا درست شد استاد؟؟
    اگه پایه بحث هستی ، بنده خیلی استقبال میکنم .
    اصولا من با اورکلاک مخالفم ، شدید!
    با 10 درصد هم شده که سی پی یو بسوزه چه برسه به 25 درصد!. تازه شما تا دوساله دیگه رونگاه میکنی ولی من 5 سال دیگه رو نگاه میکنم
    ولی حالا اگه با این حرفا قانع نشد حداقل یه فن درست حسابی ویه پاور پرقدرت برای اورکلاک بگیره،
    در هر حال صلاح رایانه خویش صاحبانش دانند ما وظیفمون این بود که بر حذر داریم ناسلامتی 2 تاو نصفی پیرن بیشتر پاره کردیم
    Last edited by BLACK-BLACK; 21-03-2008 at 16:08.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در اغاز بگم لطفا پای خدارو تو این بحثای بی اهمیت نکشید وسط .
    از قصد یه مثال بی ربط زدم
    ولی حالا یه مثال باربط میزنم "شما بخای پژو Roa رو بکنی وانت وازش در حد نیسان جونیور(همون ابی ها) کار بکشی"
    حالا درست شد استاد؟؟
    باز هم ماشین شد که .. مثال از سی پی یو بزن اگه ممکنه ...

اصولا من با اورکلاک مخالفم ، شدید!
    با 10 درصد هم شده که سی پی یو بسوزه چه برسه به 25 درصد!. تازه شما تا دوساله دیگه رونگاه میکنی ولی من 5 سال دیگه رو نگاه میکنم
    ولی حالا اگه با این حرفا قانع نشد حداقل یه فن درست حسابی ویه پاور پرقدرت برای اورکلاک بگیره،
    در هر حال صلاح رایانه خویش صاحبانش دانند ما وظیفمون این بود که بر حذر داریم ناسلامتی 2 تاو نصفی پیرن بیشتر پاره کردیم
    شما کی این همه پیرن پاره کردید راست میگید ولی منی که دارم 6 ماه استفاده میکنم تجربه برام ثابت کرده که مقاوم تر از این حرفان .. حتی اگه منتا 3.6 هم برم چیزی نمیشه ... تازه بعد از 5 سال هم تازه عمرش نصف میشه که میشه 2.5 سال که بسه دیگه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

تازه بعد از 5 سال هم تازه عمرش نصف میشه که میشه 2.5 سال که بسه دیگه
    من نفمیدم بعد از 5 سال عمر کردن عمرش میشه دو ونیم سال یعنی چی؟ لطفا بیشتر توضیح دهید

بله دو و نیم سال هم زیاده ولی اگه با اور کلاک تا اون حد عمر کنه فرسوده میشه درست مثل ماشینای 25 سال پیش هی به خودش میگه:" کجایی جوونی که یادت به خیر اون موقع ما هیبتی داشتیم ها!" تازه شما دلت میاد 300 تومن پول بدی بعد با یه اشتباه دود بشه بره رو هوا (من که دلم نمیاد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •