تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 63 از 358 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون میشم ازین به بعد بجای رنگی کردن نوشته از نقل قول استفاده کنید .
    چشم , هر طور که راحتی ;

مغالطه از طریق تخطئه مخاطب
    هرچند اینجا تاپیک فلسفه نیست ,( و بیشتر از این مشغله دارم که به اون بپردازم) ; به موضوع فوق ادامه نمیدم , چون میدونم که اصلا قصد تختئه ای در میون نبود.

شما پیش خودت فکر کردی :
    تا فاصله ی بسیار زیادی از کره ی زمین هیچ کره ای با حیات تشخیص داده نشده . پس اگر موجود فضایی باشه باید در فاصله ای دور تر از محدوده ی تشخیص ما باشند . که این فاصله بسیار زیاده . بنا بر این اگر این موجودات فضایی بخوان اینطور زیاد و به هر قصدی به سیاره ی ما بیان باید حتما به این تکنولوژی دسترسی داشته باشن که با سرعت زیاد در فضا سفر کنن . و سرعتی بسیار بیشتر از سرعت نور رو میطلبه . در غیر این صورت اصلا براشون نمیصرفه که این همه وقت و هزینه بکنن تا بیان یه سری به زمین بزنند .
    بعد به این نتیجه رسیدی که دیگری - که بنده باشم - معتقد هستم که موجودات فضایی تله پورت می کنن!!؟

خزعبلاتی مثل روح و OBE ... علم نتونسته هیچکدوم رو اثبات کنه ...
    چون مربوط به این تاپیک نمیشه که راجع به تنها فرق میان شما با لیوان آبی که روی میز کامپیوترت هست - که وجود روح یا Astral Body باشه - مباحثه کنم ; فقط نکته زیر رو لازم میدونم ذکر کنم:
    روی چیزی که هنوز اثبات نشده و معلوم نیست چی هست ; نمیشه اسم گذاشت ; خزعبل یا غیر خزعبل.
    نتونستن علم به اثبات یک چیز , هیچوقت بمعنی اثبات عدم وجود اون چیز نیست.
    ممنونتم.

Last edited by Avalon1; 15-07-2009 at 22:54.

2. این کاربر از Avalon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    nicico

پيش فرض

سه ميليون گردشگر براي بازديد جسد موجود فضايي به آمريكا سفر مي‌كنند !

رئيس انجمن هتل‌داران شهر روزول آمريكا از علاقمندان به شركت در شصتمين سالگرد واقعه سقوط بشقاب پرنده در اين بخش ، درخواست كرد تا اطلاع ثانوي از برنامه‌ريزي براي سفر به اين قسمت صرفنظر كنند .

خبرگزاري ميراث فرهنگي ـ گروه بين‌الملل ـ / دقيقا 60 سال پيش يك بشقاب پرنده با دو سرنشين فضايي در شهر روزول واقع در كنار نيومكزيكو سقوط كرد و اولين مدرك مستند براي بررسي اجسام ناشناخته فضايي به دست متخصصان ناسا افتاد .

به گزارش ميراث خبر ، روزنامه تايمز چاپ لندن در اين مورد نوشت : « به همين مناسبت حدود سه ميليون گردشگر به شهرها و ايالت‌ روزول و نيومكزيكو واقع در آمريكا عزيمت كرده‌اند تا ضمن مشاهده جسد موجود فضايي و بشقاب پرنده متعلق به او ، در مراسم جشن و پايكوبي به همين مناسبت شركت كنند . »

رئيس انجمن هتلداران روزول در آمريكا در مصاحبه با روزنامه تايمز گفت: « ظرفيت‌ هتل‌هاي دو شهر روزول و ايالت نيومكزيكو پرشده و حتي‌الامكان كمپينگي ما هم ديگر ظرفيت پذيرش علاقمندان به شركت در اين مراسم مهيج را ندارد . »

وي افزود: « براي پذيرايي از گروه‌هاي گردشگري تدابير زيادي انديشيده بوديم اما انتظار ورود اين تعداد گردشگر را نداشتيم . »

نكته حائز اهميت اينكه موزه روزول كه جسد دو موجود فضايي را درون خود جاي داده سالانه ميزبان بيش از هفت ميليون بازديدكننده خارجي است .

سيد اميد عرب

منبع : خبرگزاري ميراث فرهنگي ۱۳۸۶/۴/۲۰

4. 2 کاربر از amiri_49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

هرچند اینجا تاپیک فلسفه نیست ,( و بیشتر از این مشغله دارم که به اون بپردازم) ; به موضوع فوق ادامه نمیدم , چون میدونم که اصلا قصد تختئه ای در میون نبود.
    دوست عزیز من مثال که زدم . دیگه خود دانی . در ضمن کی گفته که بحث سفسطه و مغلطه فقط متعلق به فلسفه است ؟ این مباحث در امور بسیاری حتی امور روزمره و بخصوص علمی کاربرد دارن
    شما پیش خودت فکر کردی :
    بعد به این نتیجه رسیدی که دیگری - که بنده باشم - معتقد هستم که موجودات فضایی تله پورت می کنن!!؟
    خوب پس گویا شما نظر دیگه ای دارید . هر چند این نظریه از همین الان محکوم به فناست ولی ممنون میشم لطف کنید و توضیح بدید .
    تنها نظریه ی قابل قبول همونی بود که من گفتم و اگر فرض گرفتم شما هم دارید از همون داع میکنید تفکرم این بود که برای چیزی وقت گذاشتید که سر انجامی داره .

چون مربوط به این تاپیک نمیشه که راجع به تنها فرق میان شما با لیوان آبی که روی میز کامپیوترت هست - که وجود روح یا Astral Body باشه - مباحثه کنم ; فقط نکته زیر رو لازم میدونم ذکر کنم:
    روی چیزی که هنوز اثبات نشده و معلوم نیست چی هست ; نمیشه اسم گذاشت ; خزعبل یا غیر خزعبل.
    نتونستن علم به اثبات یک چیز , هیچوقت بمعنی اثبات عدم وجود اون چیز نیست.
    ممنونتم.
    شرمنده دوست عزیز ولی فرق این لیوان با من (از کجا فهمیدی اینجا 4 تا لیوان گذاشتم ؟) اینه که من بدنم از پروتئین مواد آلی و لیوان از مواد معدنی . و مواد آلی بدلیل شرایط خاص جوی در بدو شروع حیات در زمین بوجود اومدن .
    به هر حال من هم که چندین پست قبل گفتم جای این مباحث اینجا نیست . پس چرا بحثی رو پیش میکشید که بعدا بگید این رو نمیتونم ادامه بدم ؟
    خزعبل در اینجا به مفهوم صفت بکار رفته نه اسم .
    بله نتونستن به معنای عدم اثبات نیست منم قبول دارم اما به هیچ وجه نمیشه از چیزی که خودش اثبات نشده برای اثبات چیز دیگری استفاده کرد

ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور عزیز ,
    تکه زیر رو در نظر بگیر:

اینطور باید باشه که هر رنگ در زمانی جداگانه کنده کاری شده.
    اگر هر کدوم رو بتنهایی در نظر بگیریم:
    هرکدوم از اونا باید حرفی از یک زبان بوده باشند.
    اما در کدوم یک از نگارش های باستانی نوشته ای با استفاده از چنین حروفی
    دیده شده(فقط زرد یا فقط قرمز)؟
    من چند بار سوال رو خوندم تا دقیقا متوجه سوال شده باشم ... ببینید برداشتم درست بوده یا نه ؟ : ... میگید که آیا حروف قرمز یا زرد در زبان باستانی استفاده شده یا نه ؟ ...

بله – حروف قرمز استفاده شده اند و معناش هم مشخصه:
    Who repulses the ennead / Nine Bows (آنکس که دشمنان را عقب می راند – معنای مفهومی)
    حروف آبی هم میگه :
    protects Egypt and overthrows foreign countries (محافظ مصر و پیروز بر اجنبی)

این وسط یه چیزی مثل اون حرف زرد هم مونده ... که بعضی ها معقدن بخشی از حروف موجوده و مشکلی درش نیست (عکس چپ) و عده ای نمی دونن چیه و حق هم دارن؛ شاید آسیب سنگ بوده ؛ شاید اثر بازنویسی دیگه : من هم اگه یه متن فارسی مال 500 سال پیش که اصلاح هم شده باشه رو ببینم ، شاید 99 درصدش واسه ام حل باشه اما یکی دو مورد هم نفهمم که مثلا ک بوده یا گ ...

توضیح اضافه: متن اول مال Seti I بوده ... بعدا پسرش رامسس اومده و دستور داده بعضی جاهاش رو خمیر مخصوص بزنن تا تغییراتی بده (خونده ام که ظاهرا رامسس زیاد از این دستکاری میکرده؛ به همون روش فوق الذکر– ناقلا!) .. درباره یه پیروزی مهم پدر بوده که رامسس خواسته به نام خودش تموم کنه ... تدریجاً ، بعضی جاهای اون ماده (لاک غلط گیر!) افتاده ، و "بخش هایی" از متن پدر مشخص شده؛ روی معنای اون بخش اتفاق نظر وجود داره (لقب فرعون پدر بوده که فرعون جونیور اومده و لقب خودش رو جایگزین کرده)... این همون بخش های قرمز در عکسه ؛ بخش های آبی هم که متن جدیده ... مثلا همون هلی کوپتر (که گل سرسبد بحث بوده) ترکیبی از چند حرف بوده و روش مشکلی نیست (دو کلمه نه تایی و اجنبی روی هم افتادن) ...

بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببینید که یه آقای خوبی واسه دهها محقق و مصرشناس پیام داده تا نظرشون رو بگن ...
    Last edited by seymour; 16-07-2009 at 15:27.

7. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

... بعدا پسرش رامسس اومده و دستور داده بعضی جاهاش رو خمیر مخصوص بزنن تا تغییراتی بده ...رامسس خواسته به نام خودش تموم کنه ... تدریجاً ، بعضی جاهای اون ماده (لاک غلط گیر!) افتاده ، و "بخش هایی" از متن پدر مشخص شده؛
    ببین , اینجا یک مورد دیگه هم عرض اندام میکنه ;
    در جاییکه پدران رامسس بدون هیچگونه زور زدن چنین بناهایی رو کمپلت میساختن ; چرا خود رامسس نتونه فقط یک قطعه لوحه از بنای مذکور رو عوض کنه؟
    شاه که بود ; قدرت اجرایی که داشت ; خدمه و حشمه از همه جور و نیز معماران , همیشه زیر بال و پر فراعنه به بهترین وجه مهیا بوده اند. چیکار داشته سرش دستمال ببنده و همچین پینه دوزیی راه بندازه , که علاوه براینکه هر لحظه ترس از افشای دستکاری رو به جون بخره ; آبروی آوازه مهندسین ومعمارانش - که بخش بزرگی از حشمت فرما نروایی خودش هستند -
    رو هم ببره؟

ضخامت ملا تی که اینجا پشت نوشته دیده میشه انجام هر گونه تعویض رو بسادگی برای معماراش میسر می کنه:

بنده اینجا بوی " ماستمالی " (منظورم شما نیستی) می شنوم.
    Last edited by Avalon1; 28-07-2010 at 20:33.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بیخودی وقت و زندگیتونو تلف نکنید ... نه ufo هست نه موجود فضایی ..
    این پرنده های جاسوسی هست چند وقت یه بار یه سری میزنه ببینه اوضاع چجوره ..
    از ما گفتن بود .اون دنیا جلوتونو گرفتن گفتن عمرتونو چجوری هدر دادین یاد حرف من میوفتین .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تصادفا موقع مطالعه بیشتر در مورد همین قضیه "یوفو در هیروگلیف" این تصویر بسیار جالب رو دیدم که فکر کنم درصد خوبی از مساله رو بیش از پیش روشن می کنه ؛ ببینید این یه متن مشابه (نه معادل) در همون معبده منتها دیگه مشکل بازنویسی هم نداره ... دیگه خبری از تانک ، هلی کوپتر و اون دوتا هواپیما نیست ؛ درسته؟

الان این عکس رو با عکس اولیه (ضمیمه رو چک کنید ) مقایسه کنید ...

در جاییکه پدران رامسس بدون هیچگونه زور زدن چنین بناهایی رو کمپلت میساختن ; چرا خود رامسس نتونه فقط یک قطعه لوحه از بنای مذکور رو عوض کنه؟

شاه که بود ; قدرت اجرایی که داشت ..... چیکار داشته سرش دستمال ببنده و همچین پینه دوزیی راه بندازه ....
    ضخامت ملا تی که اینجا پشت نوشته دیده میشه انجام هر گونه تعویض رو بسادگی برای معماراش میسر می کنه:
    [/RIGHT]
    اینکه گفتید چرا نیومده و بجای دستکاری، کل متن رو عوض کنه : والا همونطور که عرض کردم این فرایند کار مرسومی بوده ... همین سوال رو میشه تسری داد به کل اون فرهنگ که همچین کاری رو انجام میداده و همه فراعنه ای که این کار رو می کردند متهم کرد ... اینطور که من خوندم فراعنه بخاطر گران بودن هزینه های تهیه کتبیه جدید و اینکه قرار نبوده خیلی مخاطب داشته باشند، چنین کاری رو انجام میدادند و اصلا واسه همین بوده که یه اسم فنی (palimpsest) واسه این کار ابداع کردند ... اگه فقط همین یه مورد بود به نظرم این ابهام قوی تر جلوه می کرد ؛ اما وقتی یه کار مرسومی بوده ، نه به نظرم ...

11. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من تصادفا موقع مطالعه بیشتر در مورد همین قضیه "یوفو در هیروگلیف" این تصویر بسیار جالب رو دیدم که فکر کنم درصد خوبی از مساله رو بیش از پیش روشن می کنه ؛ ببینید این یه متن مشابه (نه معادل) در همون معبده منتها دیگه مشکل بازنویسی هم نداره ... دیگه خبری از تانک ، هلی کوپتر و اون دوتا هواپیما نیست ؛ درسته؟

الان این عکس رو با عکس اولیه (ضمیمه رو چک کنید ) مقایسه کنید ...

اینکه گفتید چرا نیومده و بجای دستکاری، کل متن رو عوض کنه : والا همونطور که عرض کردم این فرایند کار مرسومی بوده ... همین سوال رو میشه تسری داد به کل اون فرهنگ که همچین کاری رو انجام میداده و همه فراعنه ای که این کار رو می کردند متهم کرد ... اینطور که من خوندم فراعنه بخاطر گران بودن هزینه های تهیه کتبیه جدید و اینکه قرار نبوده خیلی مخاطب داشته باشند، چنین کاری رو انجام میدادند و اصلا واسه همین بوده که یه اسم فنی (palimpsest) واسه این کار ابداع کردند ... اگه فقط همین یه مورد بود به نظرم این ابهام قوی تر جلوه می کرد ؛ اما وقتی یه کار مرسومی بوده ، نه به نظرم ...
    خیلی خیلی جالب بود واسم! ممنون!

13. این کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

4

سه ميليون گردشگر براي بازديد جسد موجود فضايي به آمريكا سفر مي‌كنند !

رئيس انجمن هتل‌داران شهر روزول آمريكا از علاقمندان به شركت در شصتمين سالگرد واقعه سقوط بشقاب پرنده در اين بخش ، درخواست كرد تا اطلاع ثانوي از برنامه‌ريزي براي سفر به اين قسمت صرفنظر كنند .

خبرگزاري ميراث فرهنگي ـ گروه بين‌الملل ـ / دقيقا 60 سال پيش يك بشقاب پرنده با دو سرنشين فضايي در شهر روزول واقع در كنار نيومكزيكو سقوط كرد و اولين مدرك مستند براي بررسي اجسام ناشناخته فضايي به دست متخصصان ناسا افتاد . به گزارش ميراث خبر ، روزنامه تايمز چاپ لندن در اين مورد نوشت : « به همين مناسبت حدود سه ميليون گردشگر به شهرها و ايالت‌ روزول و نيومكزيكو واقع در آمريكا عزيمت كرده‌اند تا ضمن مشاهده جسد موجود فضايي و بشقاب پرنده متعلق به او ، در مراسم جشن و پايكوبي به همين مناسبت شركت كنند . »

رئيس انجمن هتلداران روزول در آمريكا در مصاحبه با روزنامه تايمز گفت: « ظرفيت‌ هتل‌هاي دو شهر روزول و ايالت نيومكزيكو پرشده و حتي‌الامكان كمپينگي ما هم ديگر ظرفيت پذيرش علاقمندان به شركت در اين مراسم مهيج را ندارد . » وي افزود: « براي پذيرايي از گروه‌هاي گردشگري تدابير زيادي انديشيده بوديم اما انتظار ورود اين تعداد گردشگر را نداشتيم . »

نكته حائز اهميت اينكه موزه روزول كه جسد دو موجود فضايي را درون خود جاي داده سالانه ميزبان بيش از هفت ميليون بازديدكننده خارجي است .
    ببینید توی یه متن کوتاه ، حجم قابل توجه اش غلط و اغراقه:

حدود سه ميليون گردشگر به شهرها و ايالت‌ روزول و نيومكزيكو واقع در آمريكا عزيمت كرده‌اند
    طبق معمول اغراق های بی ربط : جمعیت این شهر 46 هزار نفره ؛ چطور می خواد 3 میلیون نفر رو جا بده ؟!!! .. ممکنه بگید "قرار نیست همه شون توی شهر باشن ، میرن شهرهای اطراف" ... اصلا شما بگید کل ایالت؛ خوبه ؟ ... جمعیت کل نیومکزیکو 2 میلیون نفر هم نیست ! ... اونوقت 3 میلیون نفر می خواد بیان اونجا ؟!!! ...

لیست هتل های شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. جمع بزنید ؛ اگه توی راهرو هم آدم بخوابونن 3000 نفر جا نمیشه!! ...

-----------------------
    به همين مناسبت ..گردشگر(ها) به .. روزول ..عزيمت كرده‌اند تا ضمن مشاهده جسد موجود فضايي و بشقاب پرنده متعلق به او ، در مراسم جشن شركت كنند .
    جسد موجود فضایی و بشقاب پرنده اش اونجاس ؟!! ... خدایا توبه! ... حتی طرفداران صحت این فرضیه هم چنین ادعایی ندارند ... و اصلا بحثشون اینه که اگه چنین چیزی هم وجود داشته ، دولت مخفی نگه میداره ... اگه جسد این دوستان(!) واسه بازدید عموم مهیا بودن که واسه چی داریم بحث می کنیم؟

برای توضیح درباره دیدنی های موزه رازول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید ... مطمئنا اگه جسد یا بشقاب پرنده اونجا بود ، نویسنده از قلم نمینداخت ...

-----------------------
    سالانه ميزبان بيش از هفت ميليون بازديدكننده خارجي است .
    این هم یه اغراق بی ربط دیگه ... آقاجان موزه متروپولشن نیویورک با اون عظمتش 5 میلیون بازدیدکننده در سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ... موزه لوور حدود 8 میلیون !! ... اونوقت این موزه 7 میلیون در سال؟!! (تازه رحمت به نویسنده اش ، چون من در سایت دیگه ای 21 میلیون نفر بازدیدکننده هم دیدم!!!)

در واقع این موزه از اول تاسیس تا حالا ، تازه رسیده به یه میلیون بیننده : ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    more than one million visitors have visited the International UFO Museum & Research Center since its founding in 1991.

یه میلیون ظرف 17-18 سال میشه تقریبا سالی 60 هزار نفر و با اطلاعاتی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست هم جور در میاد.

به دست متخصصان ناسا افتاد .
    (اگه منظور همان موقع بوده که) ناسا 10 سال بعد تاسیس شد!! ... کل قضیه به ارتش امریکا مربوط بوده و هست نه ناسا ... یعنی از ارتش توضیح می خوان ...

15. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب seymour که مثل بقیه ی پستاش واقعا پر بار بود
    فقط گفتم یه نکته ی کوچیکی رو هم اضافه کنم .

من هر طور فکر میکنم نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم که این عکس در یک آزمایشگاه مجهز و سری در ابر قدرت ترین کشور جهان ( مثلا بطور دزدی ! ) گرفته شده . خداییش اینجا وضعش از کارگاه حرفه و فن ما هم که در دوران راهنمایی داشتیم خراب تره .
    دوست عزیز بدنش به طرز عجیبه درخشش داره و به نظرم از پلاستیکه .
    کلا چیز عجیبه که هست اینه که اینا همشون سرشون بسیار بزرگه که به نظرم دلیلش اینه که بشر همیشه تصور میکنه که موجودات فضایی از خودش باهوش ترن برای همین این موجود اینطور کاریکاتوریک سرش بزرگه .

به هر حال عکس احمقانه ای بود و ترجیح میدم بر سر عکس های جالبتری مثل این بحث کنم
    [

خوب اینم یه عکس دیگست . نسبتا هم معروف تره .
    در تصویر یک عدد موجود فضایی رو مشاهده میکنید به اضافه ی 4 تا پزشک که دارن یه بیچاره ای رو به نام موجود فضایی تحت عمل کالبد شکافی قرار میدن .
    فقط مساله اینجاست که چرا شما از خودتون نمیپرسید چرا این موجود رو دارن روی ملافه ی پارچه ای جراحی میکنن ؟! به هیچ وجه اینکارو نمیکنن . کثیف و عفونی میشه و بدلیل میکروب های زیاد به بدن آسی میرسونه .تو بیمارستان های صحرایی هم اینکارارو روی پارچه های پلاستیکی قابل شستشو انجام میدن .چه برسه به آزمایش بر روی یکی از بزرگترین یافته های بشریت . نکته ی بعدی هم اینه که چجوری در ملا عام ازین عکس گرفتن !!!
    هنوز قانع نشدید ؟
      محتوای مخفی: حقیقت ماجرا 
    این عکس و ده ها عکس مشابه که به عنوان مدارک اثبات حادثه ی رازول مطرح میشدند همگی متعلق بودن به یه فیلم از Steve Johnson

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته بعید به نظرم میرسه که در این تاپیک اشاره ی به دروغ بودن این ها نشده باشه چون رسوایی هایی بسیار معروفن . ولی به هر حال گفتم بد نیست به عنوان یاد آوری تا بدونید هرچقدر هم یه عکس واقعی بنظر بیاد بازم ...

ازین به بعد عکس ها و مدارک دروغین رو اینجا میزارم بلکه بقیه ببینن و دیگه به عنوان مدرک رو نکنن .
    ممنون
    Last edited by ALt3rnA; 17-07-2009 at 02:03.

17. 5 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •