هرچند اینجا تاپیک فلسفه نیست ,( و بیشتر از این مشغله دارم که به اون بپردازم) ; به موضوع فوق ادامه نمیدم , چون میدونم که اصلا قصد تختئه ای در میون نبود.
دوست عزیز من مثال که زدم . دیگه خود دانی . در ضمن کی گفته که بحث سفسطه و مغلطه
فقط متعلق به فلسفه است ؟ این مباحث در امور بسیاری حتی امور روزمره و بخصوص علمی کاربرد دارن
شما پیش خودت فکر کردی :
بعد به این نتیجه رسیدی که دیگری - که بنده باشم - معتقد هستم که موجودات فضایی تله پورت می کنن!!؟
خوب پس گویا شما نظر دیگه ای دارید . هر چند این نظریه از همین الان محکوم به فناست ولی ممنون میشم لطف کنید و توضیح بدید .
تنها نظریه ی قابل قبول همونی بود که من گفتم و اگر فرض گرفتم شما هم دارید از همون داع میکنید تفکرم این بود که برای چیزی وقت گذاشتید که سر انجامی داره .
چون مربوط به این تاپیک نمیشه که راجع به تنها فرق میان شما با لیوان آبی که روی میز کامپیوترت هست - که وجود روح یا Astral Body باشه - مباحثه کنم ; فقط نکته زیر رو لازم میدونم ذکر کنم:
روی چیزی که هنوز اثبات نشده و معلوم نیست چی هست ; نمیشه اسم گذاشت ; خزعبل یا غیر خزعبل.
نتونستن علم به اثبات یک چیز , هیچوقت بمعنی اثبات عدم وجود اون چیز نیست.
ممنونتم.
شرمنده دوست عزیز ولی فرق این لیوان با من (از کجا فهمیدی اینجا 4 تا لیوان گذاشتم ؟
.gif)
) اینه که من بدنم از پروتئین مواد آلی و لیوان از مواد معدنی . و مواد آلی بدلیل شرایط خاص جوی در بدو شروع حیات در زمین بوجود اومدن .
به هر حال من هم که چندین پست قبل گفتم جای این مباحث اینجا نیست . پس چرا بحثی رو پیش میکشید که بعدا بگید این رو نمیتونم ادامه بدم ؟
خزعبل در اینجا به مفهوم صفت بکار رفته نه اسم .
بله نتونستن به معنای عدم اثبات نیست منم قبول دارم اما به
هیچ وجه نمیشه از چیزی که خودش اثبات نشده برای اثبات چیز دیگری استفاده کرد
ممنون