سلام به بر وبچ 5700ي . من دوباره برگشتم البته اولين پستم تو اين تاپيكه . قبلا تو تاپيك قبلي 5700پست زده بودم.
ماشاالله چه تاپيكه پربار وتوپيه اينجا . اميدوارم بهتر هم بشه . من همه پستاي اينجا رو خوندم ولازم مي دونم
نكاتي رو در مورد اين گوشي يادآورم بشم و ابهامات رو در بعضي موارد برطرف كنم :
1-اول در مورد محتويات جعبه كه بايد كامل باشه كه يكي از بچه ها عكس از اون گذاشته بود و رم همراه اين گوشي
تو خاور ميانه وايران 1 گيگ مي باشد در ضمن لوازم جانبيه اين گوشي و باطري اين گوشي همشون ساخت چين مي باشد
وخيالتون راحت كه كواليتي وان چين هستند و اصل مي باشند .و اولين گوشي نوكيا هم نيست كه لوازمش چينيه ، من چند مدل
ديگه ديده بودم به اين صورت
2-گوشي ساخته مجارستان مي باشد و كلا سري 5 نوكيا انگار تحت ليسانس مجار توليد مي شه. چينيه اين گوشي هم اصلا موجود نمي باشد
در باره ساخت و طراحي اين گوشي كه بعضيا معتقدند به پاي فنلاندي ها نمي رسه بايد بگم كه برعكس به نظر من و كاربران اين گوشي
اتفاقا از لحاظ ساخت وطراحي ونرم افزار گوشي و.... چيزي كمتر از فنلاندي ها نداره بلكه به نظرم خيلي سرتر و برتر از اوناست ، منظور
از فنلاندي ها ، گوشي هاي فنلاندي بود.
3-در مورد صداي اين گوشي بگم كه از بلنديه مناسبي برخوردار است وراضي كننده و كيفيت پخش به نظر من بي نظير و بيهمتاست ، اگر مي خواستن
مثل بعضي از گوشيها بلندگوي سرسام آوري روش بندازن كه فقط بلندي و تو مخ آدم فرو بره كه ديگه اسمش اكسپرس ميوزيك نبود
پس اگه بخوايم منطقي نگاه كنيم بلندگوهاي اين گوشي عالي طراحي شدند و لذت بخش. همچنين بلنديه صدا و كيفيت در هدفون اين گوشي بسيار عاليست
حال دو تنظيم اكولايزر رو پيشنهاد مي كنم يكي براي بلندگوي گوشي كه صداي بهتر وبلندتري بگيريد و يكي هم براي هدفون
برا اسپيكراي گوشي : اگه از بالا به 10 قسمت تقسيم كنيم از سمت چپ اولي رو10يعني بالاترين خونه ، دومي رو9 ، سومي رو 8، چهارمي رو 9، پنجمي هم رو 10
برا هدفون : از چپ اولي رو 9.5،دومي 6.5،سومي رو5، چهارمي رو 6.5،پنجمي رو 8
منظور از 9.5 : بين 9 و 10 يه انتخاب ديگه هست ، واقعا كيفيت عالي وخوبي داره همچنين با اينكه هدفون كيپ گوش ميشه و صدا رو هم بلند مي كنيم وصداي اطراف به هيچ وجه نمياد
با اين حال اصلا گوش رو اذيت نمي كنه كه اين خيلي عاليه و از حسن هاي اين گوشي و هدفونش محسوب مي شه
4- مشكلات نرم افزاريه بعضي از بچه ها كه مطرح كرده بودن:يكي گفته بود كه وقتي divx مي بينه صدا و تصوير هماهنگي نداره ، بهترين برنامه براي اين كار smartmovie 3.41هست كه بايد تو قسمت option گزينه آخر رو كه
audio preroll time هست رو عدد 0.36 بزارين و كاملا صدا وتصوير مچ مي شن
يكي گفته بود با file manager گوشي نمي تونم جاوا و sis برا كسي بفرستم ، بله درسته اين دو نوع فايل رو حتما بايد با يه برنامه جانبي بفرستيد كه بهترين برنامه براي اين كار x-plore 1.05 مي باشد كه كاملترينه و مشكل شما رو مرتفع مي كنه . شما كه تو نرم افزار pc suite مشكل دارين بايد بگم كه دوباره cd رو كامل نصب كنيد و مطمئن بشيد كه درايور ها كامل نصب شدند ،بعد تو قسمته ستينگ => connectivity=> يو اس بي =>
اولين گزينه رو بزار رو وسطي و دومين گزينه رو هم yes بزار . بعد كابل رو وصل كن بعد ازت مي پرسه بعد ok مي دي و نبايد مشكل داشته باشي ولي اگه نشد وقتي به حالته data transfer وصل هستي ، همونجوري كه وصلي كابلو
در نيار و گوشي رو ببر به حالته pc suite بايد درست كار كنه ،
بچه ها براي استپ usb هم حتما قبل از كشيدن كابل گوشي رو به حالته data transfer ببريد و بعد استپ كنيد و براحتي استپ مي شه و آيكون usb از رو گوشي محو مي شه و بعد مي تونيد كابل رو جدا كنيد .
در كل اين گوشي رو من 2 ماهه كه دارم ولي يه ايراد و نقص من توش نديدم و كاملا راضيم به نظر من تو گوشياي نوكيا اولين انتخاب N95 هست و دومين انتخاب 5700 . البته نظر شخصيه منه و دليلاي محكميم برا خودم دارم
حالا اشكالايي كه تا الان تو اين گوشي ديدم مي گم اگه كسي راه حلي داشت كمك كنه :
1- صداي شاتر گوشي قطع نمي شه ، حتي در حالت silent
.
.
ديگه فعلا ندارم
كمبوداي نرم افزاري : هنوز برنامه اي كه بشه باهاش فلاش اين گوشي رو روشن نگه داشت نيومده
در آخر يه سايت خوب براتون معرفي مي كنم بريد حالشو ببريد پر از برنامه ، بازي و تم من از اين سايت نزديكه 70-80
فايل دريافت كردم و بسيار عالي و كاربردين
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید