تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 870 اولاول ... 135359606162636465666773113163563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اساتید سلام
    یه سوال. آقا در حالت اتصال به pc با usb در حالت pc suite در موقع نصب hardware بعد از نصب nokia 5700express music و Nokia gsm phone parent دیگه کامل نصب نمیشه و میگه مشکلی پیش اومده و احتمالا درست کار نکنه و کار نمی کنه هر کاری کردم به pc suite نتونستم کانکت بشم ولی در حالت file transfer به صورت non compatible mode وصل میشه.
    اگه میشه راهنمایی کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

اساتید سلام
    یه سوال. آقا در حالت اتصال به pc با usb در حالت pc suite در موقع نصب hardware بعد از نصب nokia 5700express music و Nokia gsm phone parent دیگه کامل نصب نمیشه و میگه مشکلی پیش اومده و احتمالا درست کار نکنه و کار نمی کنه هر کاری کردم به pc suite نتونستم کانکت بشم ولی در حالت file transfer به صورت non compatible mode وصل میشه.
    اگه میشه راهنمایی کنید.
    بابا چرا دوتا پست میزنی یه کم صبر کن تا مردم جوابت بدن حالا 1 روز صبردادی چقدر عجله داری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

یکی بیاد قیمت به روز الان گوشی رو بگه با گارانتی اتصالات

سلام دوست من
    به نظر من اگر به خاطر لق شدن قسمت پایین گوشی میخوای با گارانتی بگیری نگیر چون این چیزا جزو گارانتی حساب نمیشه در ضمن اگر با گارانتی 400 باشه و بدون گارانتی 270 تفاوت قیمت میشه 130 هزار تومان و به نظر من هر چیز گوشی که خراب بشه 130 تومان پولش نیست که بخوای با گارانتی بگیری !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان امروز برا من یه مشکلی پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید یدونه بازی جاوا نصب کردم تنیس بود. اجرا نشد دیگه خواستم پاکش کنم ولی پاک نمیشه فایلی که تو other ریخته بودم پاک شد ولی اونی که اینستال کردم پاک نمیشه مینویسه removing filed حالا نمیدونم چیکارش کنم بزارم همینطور بمونه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به بر وبچ 5700ي . من دوباره برگشتم البته اولين پستم تو اين تاپيكه . قبلا تو تاپيك قبلي 5700پست زده بودم.
    ماشاالله چه تاپيكه پربار وتوپيه اينجا . اميدوارم بهتر هم بشه . من همه پستاي اينجا رو خوندم ولازم مي دونم
    نكاتي رو در مورد اين گوشي يادآورم بشم و ابهامات رو در بعضي موارد برطرف كنم :
    1-اول در مورد محتويات جعبه كه بايد كامل باشه كه يكي از بچه ها عكس از اون گذاشته بود و رم همراه اين گوشي
    تو خاور ميانه وايران 1 گيگ مي باشد در ضمن لوازم جانبيه اين گوشي و باطري اين گوشي همشون ساخت چين مي باشد
    وخيالتون راحت كه كواليتي وان چين هستند و اصل مي باشند .و اولين گوشي نوكيا هم نيست كه لوازمش چينيه ، من چند مدل
    ديگه ديده بودم به اين صورت
    2-گوشي ساخته مجارستان مي باشد و كلا سري 5 نوكيا انگار تحت ليسانس مجار توليد مي شه. چينيه اين گوشي هم اصلا موجود نمي باشد
    در باره ساخت و طراحي اين گوشي كه بعضيا معتقدند به پاي فنلاندي ها نمي رسه بايد بگم كه برعكس به نظر من و كاربران اين گوشي
    اتفاقا از لحاظ ساخت وطراحي ونرم افزار گوشي و.... چيزي كمتر از فنلاندي ها نداره بلكه به نظرم خيلي سرتر و برتر از اوناست ، منظور
    از فنلاندي ها ، گوشي هاي فنلاندي بود.
    3-در مورد صداي اين گوشي بگم كه از بلنديه مناسبي برخوردار است وراضي كننده و كيفيت پخش به نظر من بي نظير و بيهمتاست ، اگر مي خواستن
    مثل بعضي از گوشيها بلندگوي سرسام آوري روش بندازن كه فقط بلندي و تو مخ آدم فرو بره كه ديگه اسمش اكسپرس ميوزيك نبود
    پس اگه بخوايم منطقي نگاه كنيم بلندگوهاي اين گوشي عالي طراحي شدند و لذت بخش. همچنين بلنديه صدا و كيفيت در هدفون اين گوشي بسيار عاليست
    حال دو تنظيم اكولايزر رو پيشنهاد مي كنم يكي براي بلندگوي گوشي كه صداي بهتر وبلندتري بگيريد و يكي هم براي هدفون
    برا اسپيكراي گوشي : اگه از بالا به 10 قسمت تقسيم كنيم از سمت چپ اولي رو10يعني بالاترين خونه ، دومي رو9 ، سومي رو 8، چهارمي رو 9، پنجمي هم رو 10
    برا هدفون : از چپ اولي رو 9.5،دومي 6.5،سومي رو5، چهارمي رو 6.5،پنجمي رو 8
    منظور از 9.5 : بين 9 و 10 يه انتخاب ديگه هست ، واقعا كيفيت عالي وخوبي داره همچنين با اينكه هدفون كيپ گوش ميشه و صدا رو هم بلند مي كنيم وصداي اطراف به هيچ وجه نمياد
    با اين حال اصلا گوش رو اذيت نمي كنه كه اين خيلي عاليه و از حسن هاي اين گوشي و هدفونش محسوب مي شه
    4- مشكلات نرم افزاريه بعضي از بچه ها كه مطرح كرده بودن:يكي گفته بود كه وقتي divx مي بينه صدا و تصوير هماهنگي نداره ، بهترين برنامه براي اين كار smartmovie 3.41هست كه بايد تو قسمت option گزينه آخر رو كه
    audio preroll time هست رو عدد 0.36 بزارين و كاملا صدا وتصوير مچ مي شن
    يكي گفته بود با file manager گوشي نمي تونم جاوا و sis برا كسي بفرستم ، بله درسته اين دو نوع فايل رو حتما بايد با يه برنامه جانبي بفرستيد كه بهترين برنامه براي اين كار x-plore 1.05 مي باشد كه كاملترينه و مشكل شما رو مرتفع مي كنه . شما كه تو نرم افزار pc suite مشكل دارين بايد بگم كه دوباره cd رو كامل نصب كنيد و مطمئن بشيد كه درايور ها كامل نصب شدند ،‌بعد تو قسمته ستينگ => connectivity=> يو اس بي =>
    اولين گزينه رو بزار رو وسطي و دومين گزينه رو هم yes بزار . بعد كابل رو وصل كن بعد ازت مي پرسه بعد ok مي دي و نبايد مشكل داشته باشي ولي اگه نشد وقتي به حالته data transfer وصل هستي ، همونجوري كه وصلي كابلو
    در نيار و گوشي رو ببر به حالته pc suite بايد درست كار كنه ،
    بچه ها براي استپ usb هم حتما قبل از كشيدن كابل گوشي رو به حالته data transfer ببريد و بعد استپ كنيد و براحتي استپ مي شه و آيكون usb از رو گوشي محو مي شه و بعد مي تونيد كابل رو جدا كنيد .
    در كل اين گوشي رو من 2 ماهه كه دارم ولي يه ايراد و نقص من توش نديدم و كاملا راضيم به نظر من تو گوشياي نوكيا اولين انتخاب N95 هست و دومين انتخاب 5700 . البته نظر شخصيه منه و دليلاي محكميم برا خودم دارم
    حالا اشكالايي كه تا الان تو اين گوشي ديدم مي گم اگه كسي راه حلي داشت كمك كنه :
    1- صداي شاتر گوشي قطع نمي شه ، حتي در حالت silent
    .
    .
    ديگه فعلا ندارم
    كمبوداي نرم افزاري : هنوز برنامه اي كه بشه باهاش فلاش اين گوشي رو روشن نگه داشت نيومده
    در آخر يه سايت خوب براتون معرفي مي كنم بريد حالشو ببريد پر از برنامه ، بازي و تم من از اين سايت نزديكه 70-80
    فايل دريافت كردم و بسيار عالي و كاربردين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ebrahim202003; 19-08-2007 at 11:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از شما کاربر Ebrahim202003 عزیز که اینقدر با حوصله جواب همه رو می دید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

5700 6120 N70

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

نوکا نه عزیزم...نوکیا
    این 6800 هستش نمیدونم این چه نسبتی با ساعت مچی داره ولی فکر کنم ساعت مچی امکاناتش بیشترباشه

ولی اگه منظورت 8600 باشه اوضاع فرق فیکوله این گوشی از اوناییه که برای پز دادنه وگرنه 5700 امکاناتش از این بیشتره و قیمتش هم یک سوم 8600 هستش

5700 بهترین گزینه س
    دست شما درد نكنه منظورم همون دومي بود خواهرم مي خواد مي خواد جديد باشه دخترونه
    درمورد نوكيا هم اشتباه شد ديگه
    حلا نظرتون در مورد اين چيه 6500 slide
    لطفا نظر بدين يا هر گوشي خوب ديگهاي كه خودتون مي دونيد ممنون

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ها و بازی های 5700 رو چه جوری نصب می کنن؟
    برنامه ها و بازی های 5700 رو از کجا می شه پیدا کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان امروز برا من یه مشکلی پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید یدونه بازی جاوا نصب کردم تنیس بود. اجرا نشد دیگه خواستم پاکش کنم ولی پاک نمیشه فایلی که تو other ریخته بودم پاک شد ولی اونی که اینستال کردم پاک نمیشه مینویسه removing filed حالا نمیدونم چیکارش کنم بزارم همینطور بمونه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
    عزیز واسه منم یه بار اینجوری شد. این کاری که میگم رو بکن به احتمال زیاد درست میشه....
    باید دوباره همون برنامه رو یه بار دیگه نصب کنی ... (یعنی همون بازی تنیسه) و حالا بری و پاکش کنی... واسه من یه برنامه اینجوری شد اینکارو کردم درست شد....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •