من از تاپیک <دانلود انواع بازیهای psp> بازی های exit2 و transformers را دلنلود کردم اما وقتی میخواهم فایلzip را باز کنم password میخاد........ کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از تاپیک <دانلود انواع بازیهای psp> بازی های exit2 و transformers را دلنلود کردم اما وقتی میخواهم فایلzip را باز کنم password میخاد........ کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mohsen.rajabi; 10-07-2007 at 12:27.
حجم فايل ها چقدر بود؟
با سلام به دوست عزیز< mazi_z_mcsd> حجم <transformers 467mb> و <exit2 86.1mb> است.
موقع باز کردن فایل ها رمز میخاد بلدی بگو .....چون بد جور حالمو گرفتند تا دانلود شون کردم.
Last edited by mohsen.rajabi; 10-07-2007 at 19:46.
1-قیمتش چنده؟؟؟
2- بعد از تابستان قیمتش چه تغییری میکنه؟؟؟
3-گرافیک بازیهاش به مثله ps2 یا بالاتر یا پایین تر؟؟؟
4-به تلویزیون وصل می شه؟؟؟
رمزش این نیست
از تاپیک دانلود انواع بازی های psp که مال اقای ali_gamer است بازی های exit2 و transformers و gta vcs رو دانلودکردم...... مو قع باز کردن فایل ها که با پسوندrarهستند password میخاد......کسی بلده بگه خیلی ممنون میشم..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by mohsen.rajabi; 11-07-2007 at 13:04.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VCS رو داونلود کردی؟؟؟؟؟؟؟بابا Broad band!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
یه نکته مفید............که شاید کمتر کسی بهش توجه کرده باشه.......
مموری کارتیو بخرید که magicgate رو soppurt کنه چون باpsp سازگاری کامل رو داره....
و برای فهمیدن مموری اصل فقط کافیه روی منوی pspرو آهنگ یا مزیک یاگیم فرقی نداره... دکمه مثلث را زده و information را انتخاب کنید اگه مموری شما اصل باشه جلوی جمله magicgate باید بنویسه soppurted.....
Last edited by mohsen.rajabi; 11-07-2007 at 19:32.
سلام من یه psp 3.10 خریدم با یه رم 2 گیگ ولی وقتی رم رو فرمت می کنم تو منوی گیم تو قسمت مموری استیک یک عالمه فال وجود داره با این اسم corrupted data و هیچ حجمی هم نداره به همین خاطر هر بزی رو که کپی میکنم اجرا نمیشه (اصلا psp قادر نیست اونو ببینه)
اگ همیشه راهنماییم کنید مرسی!
سلام.مموری که من ميخوام بگيرم 4 گيگ هست اما دقيق نميدونم Magicgate يا استيک.اگر استيک باشه خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)