آهنین نبودن بزرگترین خصلت اوست .
زندگی و زمانه مایکل ک
آهنین نبودن بزرگترین خصلت اوست .
زندگی و زمانه مایکل ک
باز روزی نو در راه است و تو باید مسلح باشی با عشق، اندیشه، ایمان، شادی...
چاره ای نیست؛ عزیز من!سهم ما از میلیاردها سال حیات و حرکت ذره ای بسیار نا چیز است
این سهم را چه کسی به تو حق داده که با خستگی و پیری روح، با بلاتکلیفی، با کسالت، دو دلی به تباهی بکشی؟
یک عاشقانه ی آرام (مرحوم نادر ابراهیمی)
آدم اگر تنها باشه ديوونه مي شه
حتما بايد يه نفر باشه مهم نيست اون يه نفر كي باشه فقط يه نفر باشه
آدم تنها مريضه
موش ها و آدم ها - جان اشتاين بك
به نظر من ما انسانها بر روی کره زمین زندگی نمی کنیم بلکه سرزمین واقعی ما قلب کسانی است که به آنها علاقه داریم...
فراتر از بودن (کریستین بوین)
آیا ممکن است کسی چیزی را که به حد پرستش دوست داشته ناگهان از یاد ببرد و دیگر به آن علاقه ای نشان ندهد؟
پولین
واقعاً دردناک است که انسان دریابد به خیانت فرد مورد علاقه اش دچار آمده و دیگر خود نیز مورد علاقه نمی باشد! از همه مهمتر اینکه بر او بشورند و او نیز خود را با هزاران تحقیر تنهای تنها بیابد!
پولین
چه بدبختی بزرگی!! انسانی که فداکاری کند تا باری از دوش دیگری بردارد و بعد متوجه شود که اشتباه کرده و بار طرف را سنگین تر نموده است !
پولین
فقط آدم های احمق دلشان می خواهد قبل از رسیدن اجل بمیرند . این زندگی چیزهای جالبی دارد ، بگذریم که این دور و ورها خبری از این چیزها نیست .
مرگ در آند
سرنوشت وجود دارد ، هر چند مردم دعا می کنند که وجود نداشته باشد .
مرگ در آند
شاید بهتر بود همین جور می شد که شد . یعنی زیاد طول نکشید . چون اگر ازدواج می کردیم و می ماندیم پیش هم ، همان چیزهایی که زندگی همه زن و شوهرها را تلخ می کند ، برای ما هم پیش می آمد . اما حالا هر خاطره ای که ازش دارم خوب است .
مرگ در آند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)