تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 222 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقای منصوری میشه در خواست کنم فردا تا همینجا که درست کردی بازی رو برامون بزاری . اخه داریم به مهر نزدیک میشیم . و بیشترمون یا نمیتونیم بازی کنیم تو مهر یا خیلی کم . مثل خود من که امسال پیش دانشگاهی هستم و باید مثل ... درس بخونم.
    لطفا لينك دانلود مود ايران را بذاريد
    د وستان از طر یق اینتر نت فکر کنم منطفیه حجم بازی بالای یک گیگ شده ضمنا قصد ندارم بازی رو نصفه کاره پخش کنم چون واقعا به من حق بدید بعد 600-700 سا عت کار مداوم و خسته کننده نخواهید کار تون بی ارزش شه ...
    طر یقه تهیه شو می گم ...واقعا معذرت می خوام ...

================================================== =================
    اگه دعوا نشه
    ببخشید هیرو کی بود؟
    در مورد داستان من فقط میخوام که همه جا این ماد و سازندش مورد توجه قرار بگیره حالا که نمیشه بی خیال. ما باید به چنین افرادی بها بدیم نه بخاطر یه مساله ی نه چندان مرتبط اون هارو زیر سوال ببریم.
    اون سرعت رو تا چه حد کم میکنی اگه تا حدی باشه که معقول باشه کار بدی نیست
    مگه نگفتی می خوای همه چیز برابر بشه پس چرا اسرائییل که منفی هم هست این قدر قویه؟
    ببخشید حجم کل بازی (c&c generals zero houre) حدوده 1.20gb هست پس یه بسته ی الحاقیه جدید ساختی شوخی کردم ولی حقیقتا اگه کار بکنی نمی تونی بسته ی الحاقی بسازی یا باز هم مساله یه داستان پیش میاد؟؟؟؟

هیر رو که در صفحات قبل عکسشو گذاشتم....
    میشه داستان رو تعقییر داد ولی خیلی طول می کشه مثلا شاید شش ماه تا یکسال باید روش کار کنی من می خوام بر ای طر ح های آینده روی مو تور بازی های جدید البته فقط استر اتژیک کار کنم مثل تایبر یم و...البته همه جنگها فقط مدرن و در سبک جنر ال م یخوام تایبر یم رو تبد یل به ژنر ال با گرا فیک تایبر یم کنم با همون سا ختمونها و تجهیز ات و البته حالت فضا ئی رو حذف می کنم جاش ایر ان امر یکا و روسیه و همین تیمها رو می ذار م البته قصد دارم از حالت تخیلی اش درش بیا رم .......(این بر نا مه آینده است )
    سر عت اتمها رو تا حد مثلا 10-12 دقیقه فکر کنم منطقیه ...چو ن توی دنیا ی و اقعی هم همینجوریه ....
    اسر ائیل نیر وی تها جمی اش خیلی قویه مثل تا نک هاش و نیر وی هو ائیش ولی ایر ان دفا عیش حر ف نداره مخصو صا چلچله های ایر ان بر د زیا دی دارند ولی دقت کم ...
    موشکهای سا م ایر ان هم حر ف ندارند یعنی تقر یبا نیر وی هو ائی دشمن فلجه ...ولی خوب گر ان قیمتند موشک سا م 2800 چلچله ها 4000 قیمت دارند ....
    ضمنا من که گفتم 2-1 دو حر یف مقا بل ایر ان ....البته باز م به مهارت شما بستگی داره ... البته باید بگم هوش مصنو عی بازی خیلی فر قکرده و همین امر با عث حجیم تر شدن بازی شده ...
    بطور مثال :اگه نیر وی دشمن به شما حمله کنه و ببینه نمی تو نه نفوذ کنه سر یع عقب نشینی می کنه مثل قبل نیست که یا بمیره یا به هدف بر سه ..یا مثلا از کو شه های نقشه از جائی که فکر شو نمی کنید بهتو ن حمله می کنه .....وووبذارید بقیشو خودتون می بینید ..
    نگاه دو ست من پک من یک جور ایی طر احی شده که شما در ابتدا حجم زیا دی رو در یافت می کنی ولی قدر ت ما نور بسیار زیا دی رو ش طر احی کردم یعنی با سا یتی که بعدا معر فی می کنم بعد از در یا فت پک با فا یل های بسیار کم حجم می تو نیم در اینده تعقییر ات بد یم در و نش یعنی میشه امکا نات دیگه ای به بازی اضا فه کنید که قا بل تو جه اند امید وارم منظو ر م رو رسو نده با شم ...
    من حتما داستان بازی رو حذف می کنم و در اینده یک داستان بر ای بازی طر احی می کنم اگه شما هم می تو نید داستانبر ای بازی بنو یسید و در فالی بذارید تا در یافت کنم و رو ش کار کنیم ....این کار علا و ه بر او ن طر حی که در بالا تو ضیح داد م بر ای د و ستانی ام که قصد همکاری داشته باشند طر ح هایی دار م که بعد ا می گم ...

د وستانی پیشنهاد داد ند آلمان نازی رو به بازی اضا فه کنیم اگه مو افق باشید میشه این کار رو کرد ولی یک مقدار مد ت سا خت باز بیشتر میشه چو ن باید کلی سا ختمون جدید و تا نک و اینها رو تعقییر بدیم اگه هر کی مو افقه اعلا م کنه روش کار کنم ....
    Last edited by ufo-alien; 17-09-2009 at 02:16.

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

علي جان اخه من تو بازار يكشم به زور پيدا كردم ....ولي باشه امروز ميگردم .....ممنون....درضمن با توجه به اطلاعاتي كه دادم نميشه فهميد مشكل از كدوم فايل بازي هست؟در ضمن من فايل هايي رو ميگم كه داخل ريشه ي اصلي فولدر جنرال 2 هست بجز فايل هاي .big و اونايي كه گذاشتي...فكر نكنم (اگه زيپش كني)خيلي زياد بشه احتمالا حدود 2 مگ بشه ...ولي بازم باشه حتما امروز كلي ميگردم .. شايد پيدا شد............ممنون........................ .................................................. .................................................. ...........
    راستي ufo-alien جان نميشه اين چيز ها رو نذاريد... (موشك.چين...ليزر.امريكا....موش ك.جي ال ا)رو حذف كنيد...اخه خيلي نا عادلانست.من هميشه تو بازي وضعيتم خوبه ولي يه دفعه ميبينم همه اين قدرتياشون رو ميزنن به من... من هم كه فقط 2 تا دارم و.......نابود ميشم......
    يا حداقل ساختنشون رو خيييييييلي سخت كنيد(استفاده از برق خييييلي زياد------قيمت خيلي بالا -------زمان اماده شدن طولاني---و........)
    در ضمن نميشه اين پچه رو توي دي وي دي بزنيد بديد مغازه ها بفروشن(مثل مثلا : كانتر ايراني يا pes 2009 ايراني يا ........................)و لينك دانلودشم براي adsl ي ها بذاريد؟____________________________________ __راستي براي ساختن پچ چه نرم افزار هايي لازمه؟
    در ضمن چه كمكي از دست من بر مياد تا انجام بدم(البته تا قبل از مدرسه ها(مهر))؟..............................
    راستي اگه ممكنه پچه رو يكم زود تر اماده كنيد.(كارهايي رو كه داريد انجام ميديد نصف يا كمتر كنيد)اخه هر كسي دوست داره اين پچه رو تا قبل از مدرسه ها بازي كنه ....................................ممنون.... .................راستي نميشه جنرال 1 رو با dial up بازي كرد(انلاين) اگه ميشه خييييييييلي كوتاه بگيد چجوري...............ممنون...........را ستي : __________________________________________________ _____خسته نباشيد______________________________________ ___
    Last edited by naalosar; 17-09-2009 at 08:47.

داره خودمونی میشه ali121314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

علي جان اخه من تو بازار يكشم به زور پيدا كردم ....ولي باشه امروز ميگردم .....ممنون....درضمن با توجه به اطلاعاتي كه دادم نميشه فهميد مشكل از كدوم فايل بازي هست؟در ضمن من فايل هايي رو ميگم كه داخل ريشه ي اصلي فولدر جنرال 2 هست بجز فايل هاي .big و اونايي كه گذاشتي...فكر نكنم (اگه زيپش كني)خيلي زياد بشه احتمالا حدود 2 مگ بشه ...ولي بازم باشه حتما امروز كلي ميگردم .. شايد پيدا شد............ممنون......................
    والا من که نمی تونم سر در بیارم از کسای دیگه بپرس .
    یه پیشنهاد تو آدرستو تویه ایمیل برام بفرست تا یه دیویدی که توش جنرالز یک و دو به همراه پچ ها و ترینر هاشون و همچنین سیو بازی جنرالز 2 هست برات میفرستم
    راستی DVD هم اوتوران داره کار خوم هستش.

این هم ایمیلم.: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    من یه پچ دارم که توش همه چی بستس .فقط مرحله های USA بازه وقتی میرین تو با ارتش آلمان یا آمریکا میجنگید.ملتی پلایر هم نداره
    فقط حجمش 22 مگه نمیتونم آپلودش کنم. یه راهنمایی کنید.
    Last edited by ali121314; 17-09-2009 at 14:31.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

علي جان اخه من تو بازار يكشم به زور پيدا كردم ....ولي باشه امروز ميگردم .....ممنون....درضمن با توجه به اطلاعاتي كه دادم نميشه فهميد مشكل از كدوم فايل بازي هست؟در ضمن من فايل هايي رو ميگم كه داخل ريشه ي اصلي فولدر جنرال 2 هست بجز فايل هاي .big و اونايي كه گذاشتي...فكر نكنم (اگه زيپش كني)خيلي زياد بشه احتمالا حدود 2 مگ بشه ...ولي بازم باشه حتما امروز كلي ميگردم .. شايد پيدا شد............ممنون........................ .................................................. .................................................. ...........
    راستي ufo-alien جان نميشه اين چيز ها رو نذاريد... (موشك.چين...ليزر.امريكا....موش ك.جي ال ا)رو حذف كنيد...اخه خيلي نا عادلانست.من هميشه تو بازي وضعيتم خوبه ولي يه دفعه ميبينم همه اين قدرتياشون رو ميزنن به من... من هم كه فقط 2 تا دارم و.......نابود ميشم......
    يا حداقل ساختنشون رو خيييييييلي سخت كنيد(استفاده از برق خييييلي زياد------قيمت خيلي بالا -------زمان اماده شدن طولاني---و........)
    در ضمن نميشه اين پچه رو توي دي وي دي بزنيد بديد مغازه ها بفروشن(مثل مثلا : كانتر ايراني يا pes 2009 ايراني يا ........................)و لينك دانلودشم براي adsl ي ها بذاريد؟____________________________________ __راستي براي ساختن پچ چه نرم افزار هايي لازمه؟
    در ضمن چه كمكي از دست من بر مياد تا انجام بدم(البته تا قبل از مدرسه ها(مهر))؟..............................
    راستي اگه ممكنه پچه رو يكم زود تر اماده كنيد.(كارهايي رو كه داريد انجام ميديد نصف يا كمتر كنيد)اخه هر كسي دوست داره اين پچه رو تا قبل از مدرسه ها بازي كنه ....................................ممنون.... .................راستي نميشه جنرال 1 رو با dial up بازي كرد(انلاين) اگه ميشه خييييييييلي كوتاه بگيد چجوري...............ممنون...........را ستي : ______________________________________________خس ته نباشيد______________________________________ ___

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا بیخیال آلمان نازی بشو چون اینجوری باید بری شوروی و انگلیس و غیره رو هم بزاری... آلمان نازی جلوی آمریکا و روسیه خوب در نمیاد. موشک V2 کجا موشک های قاره پیمای الان کجا. آلمان نازی قوی بود ولی بهترین تانکش که تایگر بود در مقابل M1 های فعلی آمریکا هیچ حرفی برای گفتن نداره. یا مثلا بهترین جنگنده های آلمان نازی رو می خوای جلوی میگ و سوخوهای روسیه یا F22 و F16 آمریکا قرار بدی؟
    راستی بد نیست روی نسخه ای هم کار کنی که ارتش های دیگه ای داشته باشه. مثلا ارتش انگلیس یا آلمان فعلی یا ارتش ناتو یا اتحادیه اروپا و یه همچین چیزهایی. یا مثلا ارتش اتحادیه اعراب و ... میشه اینو بعدا روی یک نسخه دیگه کار کرد. این تریلری که گذاشتی حرف نداشت ;-)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا خودت یه سر به بازار بزن ببین cdیش رو پیدا میکنی .
    آقا سيدي جنرال توي بازار هست من خودم ديدم كه يكي اومد توي يكي از مغازه هاي علائدين سي ديش را خريد تازشم وقتي مغازه ها آي جي آي را دارند جنرال را نداشته باشند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بیخیال آلمان نازی بشو چون اینجوری باید بری شوروی و انگلیس و غیره رو هم بزاری... آلمان نازی جلوی آمریکا و روسیه خوب در نمیاد. موشک V2 کجا موشک های قاره پیمای الان کجا. آلمان نازی قوی بود ولی بهترین تانکش که تایگر بود در مقابل M1 های فعلی آمریکا هیچ حرفی برای گفتن نداره. یا مثلا بهترین جنگنده های آلمان نازی رو می خوای جلوی میگ و سوخوهای روسیه یا F22 و F16 آمریکا قرار بدی؟
    راستی بد نیست روی نسخه ای هم کار کنی که ارتش های دیگه ای داشته باشه. مثلا ارتش انگلیس یا آلمان فعلی یا ارتش ناتو یا اتحادیه اروپا و یه همچین چیزهایی. یا مثلا ارتش اتحادیه اعراب و ... میشه اینو بعدا روی یک نسخه دیگه کار کرد. این تریلری که گذاشتی حرف نداشت ;-)
    تيم هاي پارگراف آخر را كه آقاي منصوري گفت اضافه كردم

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تيم هاي پارگراف آخر را كه آقاي منصوري گفت اضافه كردم

متوجه نشدم ;-)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

علي جان اگه ممكنه بگيد كدوم سايت اين دي وي دي رو مي فرو شه تا ازش بخرم اخه من هرچي تو گوگل سرچ كردم خييييييلي نتيجه ها زياد بود وقت نكردم بخونمشون .............ممنون...............

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

راستي اگه ممكنه پچه رو يكم زود تر اماده كنيد.(كارهايي رو كه داريد انجام ميديد نصف يا كمتر كنيد)اخه هر كسي دوست داره اين پچه رو تا قبل از مدرسه ها بازي كنه ....................................ممنون.... .................راستي نميشه جنرال 1 رو با dial up بازي كرد(انلاين) اگه ميشه خييييييييلي كوتاه بگيد چجوري...............ممنون...........را ستي : ______________________________________________خس ته نباشيد______________________________________ ___

اگه این امکانات نبا شه که بازی معنا نداره بی مزه میشه فقط من مدت زمان پر تاب اتم و موشک رو دو بر ابر کر دم تا بیشتر با تجهیز ات دیگه بجنگید گزینه آخر بشه اتم ...
    آموزش و طر یقه تهیشو به زودی می گم....از محبتت متشکرم تقر یبا دیگه کاراش تمو م شده هیچی !
    نگاه کنید دو ستان شر ایط من رو اگه بد و نید شاخ در می آرید من روزی نز دیک به 6-16 ساعت دارم رو این پک کار می کنم بمحض تمام شدن بی عیب و نقص اعلا م می کنم .....
    با دیآلا پ می شه بازی آنلا ین کرد بر و این آدرس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

استفا ده از شبکه ها ما چی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

================================================== ======
    ================================================== ======

از ابر ز نظر اتت متشکرم
    موافقم
    ار تش های اتحا دیه عرب -ناتو -اسر ائیل - حز بالله - صدام حسین -علی شیمیا یی-بن لا دن -کر ه شمالی -ایر ان -سوریه -اسر ائیل -امر یکا - رو سیه -....همه در پک ایر ان هستند به خا طر این اسمشو گذاشتم جنگ آر ما گدو ن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •