تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 131 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

داره خودمونی میشه l176771's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    nihility

پيش فرض

ویکنت دو نیم شده

ایتالو کالوینو
    پرویز شهدی

ویکنت مداردو برای جنگ با ترک ها راهی میدان نبرد می شود اما در آنجا زخمی شده و بدنش دو نیمه می شود . هر نیمه توسط افراد مختلفی درمان شده و به زادگاه ویکنت بر می گردند . یکی از این نیمه ها حاوی تمامی خوبی ها و خیرهای ویکنت و دیگری حاوی همه بدی ها و شرهای اوست . داستان نشان می دهد که خوبی و بدی مطلق محبوبیت فرد را از بین می برد . یعنی من و تو به عنوان یک انسان واقعی یک ادم کاملا سفید یا سیاه را نمی توانیم دوست داشته باشیم محبوب ما باید خاکستری باشد انسانی معمولی با خوبی و بدی
    خیلی عالی بود . هم ساده و روون بود هم موضوعش برای من خیلی جدید و جذاب بود

کالوینو تریلوژی یا سه گانه ای با نام " نیاکان ما " دارد که شامل 3 کتاب بارون درخت نشین ، ویکنت دو نیم شده و شوالیه ناموجود می شود .
    كالوينو يه سه گانه ي ديگه هم داره.اسم اونو نمي دونيد؟

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ماجرای عجیب سگی در شب
    مارک هادون
    ترجمه شیلا ساسانی نیا
    به نظرم نقل قول گاردین از این اثر برای معرفیش کافی باشه
    (کریستوفر نوجوانی مبتلا به سندرم اوتیسم است. او به علت این بیماری خاص از درک مسایل عادی زندگی عاجز است. ، اما هوش فوق العاده ای دارد و دنیا را دیگر گونه می بیند.)

من خودم یه جاهای از داستان حسابی از دست کریستوفر عصبانی میشدم با وجود اینکه در طول داستان مرتب بر بیماری کریستوفر تاکید میشه اما نمی تونستم خودخواهی هاش رو ببخشم . ولی در هر صورت کریستوفر نکته بینه و همین در طول داستان سرتون رو گرم میکنه

3. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ماجرای عجیب سگی در شب
    مارک هادون
    ترجمه شیلا ساسانی نیا
    به نظرم نقل قول گاردین از این اثر برای معرفیش کافی باشه
    (کریستوفر نوجوانی مبتلا به سندرم اوتیسم است. او به علت این بیماری خاص از درک مسایل عادی زندگی عاجز است. ، اما هوش فوق العاده ای دارد و دنیا را دیگر گونه می بیند.)

من خودم یه جاهای از داستان حسابی از دست کریستوفر عصبانی میشدم با وجود اینکه در طول داستان مرتب بر بیماری کریستوفر تاکید میشه اما نمی تونستم خودخواهی هاش رو ببخشم . ولی در هر صورت کریستوفر نکته بینه و همین در طول داستان سرتون رو گرم میکنه
    سلام دوست عزیز

شنیده ام این کتاب حالت معمایی هم دارد این اطلاعات درست است ؟ از قضیه استعداد عجیب افراد مبتلا به اوتیسم فیلم بسیار مشهوری به نام "مرد بارانی " با بازی تماشایی هافمن در سینما تولید شده است

ممنون

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

كالوينو يه سه گانه ي ديگه هم داره.اسم اونو نمي دونيد؟

سلام

تا جایی که من زندگی نامه و کتابهاش را دنبال کردم نه . سه گانه اش همینی هست که معرفی کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شنیده ام این کتاب حالت معمایی هم دارد این اطلاعات درست است ؟ از قضیه استعداد عجیب افراد مبتلا به اوتیسم فیلم بسیار مشهوری به نام "مرد بارانی " با بازی تماشایی هافمن در سینما تولید شده است

ممنون
    بله این کتاب هم با یک معما ، یعنی اینکه چه کسی سگ همسایه رو کشته شروع میشه و کریستوفر چون سعی داره یه کتاب بنویسه فکر میکنه این قضیه سوژه مناسبی برای کتابش میشه! من اگر در ادامهء توضیحم این مطلب رو ننوشتم به خاطر این بود که نمی خواستم بیشتر از این داستانش رو لو بدم !ولی طرز تجز یه وتحلیل کریستوفر واقعا جالب بود.

7. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض فیلمنامه فروید

فیلمنامه فروید
    ژان پل سارتر
    ترجمه قاسم روبین

برای اینکه طرز فکر سنتی و تحمیل شده خودمون رو در مورد فروید کنار بگذاریم.بهتره اول با خودش وزندگی پر از تلاشش اشنا بشیم. وبه نظر من این آشنایی را بهتره با خوندن فیلمنامه ژان پل سارتر در باره زندگی فروید شروع کنیم .
    سال 1958 سارتر به درخواست جان هیوستن فیلمساز آمریکایی شروع به نوشتن فیلمنامه ای در بارهء فروید و دستاورد هایش در علم روانکاوی میکند و هر چند به علت قطور بودن فیلمنامه حتی در نسخهء دوم این دو خیلی دیر با هم به تفاهم میرسند اما فیلم بلاخره در سال 1961 با عنوان فروید، امیال پنهان با بازی مونتگمری کلیف در نقش فروید به نمایش در میاد.

در توضیحات انتهای کتاب نوشته شده که سارتر بعد از نوشتن فیلمنامه و آشنایی با دنیای فروید دست به کار نوشتن زندگینامه خودش میشود:ژان بی وطن ژان یتیم که ناتمام می می ماند. و بعد کتاب کلمات را که نوشته همان سال است بر گرفته از همین زندگینامه ناتمام مینویسد. فروید حلول کرده در سارتر نیز سر از کتاب ابله خانواده در می آورد.
    آنچه که توی کتاب می خوانید دو روایت متفاوت برای فیلمنامهء فروید هست که من چون خودم فیلم رو ندیدم نمی دونم برا اساس کدوم روایت ساخته شده!واقعا فکر می کنم بعد از خوندن زندگی نامه فروید خوندن مقالات وکتابهای خود فروید مثل تعبیر خوابش یا روانشناسی کلاسیک ... مفید تر خواهد بود.
    Last edited by arte; 29-08-2008 at 00:21.

9. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه l176771's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    nihility

پيش فرض

قرن من
    گونتر گراس
    كامران جلالي
    نشر كاروان

قرن بيستم شايد بي اغراق پر ماجرا ترين قرن تاريخ باشه. در كنار جنگ هاي جهاني انقلاب هاي علمي،هنري،عقيدتي كه در اين عصر با سرعت سرسام آوري در پي هم اومدند حقا" مستحق نام انفجار بودن. در اين بين شايد كشور هاي رايش سوم سهم بيشتري از طوفان قرن بيستم داشتند.
    قرن من 100 داستان كوتاهه از صد سال تاريخ ملتي كه در دو جنگ جهاني،در اردوگاه هاي كار اجباري،در ركود و حتا در معجزه ي معروف اقتصادي صدمه خورد. اما اين داستان ها،داستان دلاوري سربازان ميهن نيستند. اين ها داستان پسر بچه هاي به زحمت هجده ساله ايند كه در اثر قدرت طلبي ديگران"ريه شان را تيكه تيكه بالا مي آوردند" و بچه هايي كه " يك روز با اين خرس عروسكي بازي مي كرده اند."
    واقعا كتاب تاثير گذاريه كه نثر خاص گراس( تا اونجا كه مترجم موفق به برگردوندنش شده) حتا خوندني ترش كرده.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شوالیه ناموجود

ایتالو کالینو
    پرویز شهدی

کتاب شوالیه نا موجود آخرین کتاب ( از لحاظ سال تالیف ) از سه گانه نیاکان ما محسوب می شود .
    ماجرای کتاب مربوط به جنگ های صلیبی و دعوای میان مسیحیان و مسلمانان است . آژیلوف شوالیه ای است که در سپاه شارلمانی فرانسه حضور دارد . او شوالیه ای منظم با زرهی سفید است که در حقیقت جسم و وجود انسانی ندارد . یک اراده و صدای انسانی درون زرهی فلزی و با این حال دقیق تر و پر کارتر از سایر شوالیه ها . به عبارتی شوالیه ای که وجود ندارد اما حضور دارد ...
    یک جورای باحالی بود شوالیه ناموجود .... وقتی در مورد ادمها و احساساتشون و فکر می کرد و سعی می کرد جلوی خودشو بگیره اونجایی که شوالیه ها را نگاه می کرد که خوابیدن و به مفهوم خواب فکر می کرد یا جایی که یکی از شوالیه ها در مورد دختری ازش سوال می کرد که عاشقش بود ... عکس العمل باحالی داشت
    یک جوری بی دلیل بودن جنگ ها و سرمداران این جنگ ها را مسخره کرده ، تقواها و تظاهرهای افراد به اصطلاح با ایمان را مورد نکوهش قرار داده .....
    قشنگ بود و روان . اما بارون درخت نشین و ویکنت دو نیم شده به نظرم جذاب تر بودن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

دوستای خوبم توی صفحه 50 لیست کتاب های معرفی شده وجود داره ..... می تونید نظر بقیه را هم در مورد کتاب هایی که خوندید بدونید و یا ایده خوبیه پست های دیگه رو از قبل از پست خودتون نقل قول کنید تا بشه دو تا نظر را کنار هم قرار داد ( فقط پیش نهاده نه قانون )

مرسی از همه

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض آخرین عشق کافکا

نویسنده: کاتی دیامانت
    مترجم: سهیل سُمّی
    نشر ققنوس

کتاب جالبی است از ناگفته های زندگی فرانتس کافکا و به تصویر کشیدن زندگی دورا دیامانت که گویا مادر نویسنده ی داستان و در ضمن آخرین محبوب کافکاست... زنی سرزنده و با هوش... این کتاب شما را با شخصیت، زندگی و زمانه ی کافکا آشنا می کند...
    Last edited by دل تنگم; 29-08-2008 at 17:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •