البته فکر نمیکنم همون تاثیری که روی کانتر رو داشت روی این هم داشته باشه..... به هر حال بفرمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر نمیکنم همون تاثیری که روی کانتر رو داشت روی این هم داشته باشه..... به هر حال بفرمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون وقتی اگه فرصتی پیش بیاد که دوباره شبکه کنم حتما تستش میکنم
ببخشید یه سئوال در مورد این بازی :
آخر این بازی شخصیت اصلی میمیره ؟ چون یکی از دوستام دموشو واسم تعریف کرد گفت آخرش میمونه زیر آوار و میمیره .
اگه کسی اطلاع دقیقی داره به ما هم بگه .
مال منم همينجوري تموم شد. متاسفانه اينجا كسي جوابگو نيست.
سلام دوست من این بازی بسته به نوع بازی کردن شما دارد که چه جوری بازی کنید اگر همین جوری بازی کنی بری جلو هیچ کار نکونه(عادی)همون فیلم رو می ببین که الان دیدی ولی اگه کار های انجام بدی اوضاع فرق می کنه اگه می خوای بدونی چه جوری به صحه عقب تر برو اونجا ببین![]()
سلام این فایل رو اپلودش کردم سیو گم من است مرحله پایانی استالکر یکی از راه استالکر است که بهش راه پایانی هم می گه مطمان ندیدینش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک بالا می تونید دانلوادش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیو رو کجا باید بریزیم؟![]()
]
چرا بابا تو همین تاپیک بارها گفته شده که این بازی چند تا پایان داره حتی همه پایان هاش رو یه نفر (فکر کنم خودم بودم) نوشته
Last edited by MAXXX; 16-12-2007 at 19:35.
اا چه خوب پس همينجوري كه حدس ميزدم بوده. مثل بارزي سايلنت هيل. حيف كه پاكش كردم وگرنه حتما دوباره مرحله اخرش رو مرفتم. البته با اون سيوي كه دوستمون گزاشته
سلام مکس منم بهشون گفتم که تو توضیح داد
---------------------------------
درست یادم نیست و تا اونجاش یادمه که توی درایو
C:\Documents and Settings\Administrator
یاC:\Documents and Settings\All Users
داخل یک زا این قسمت اسم استالکر نوشته شده داخل اون پوشه پستش می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)