تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 150 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1492

نام تاپيک: .::. گروه ساخت بازی GTA Tehran .::.

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اینم خوبه
    به نظرم اون اولین عکسی که یکی از دوستان گذاشته بود برای شخصیت اول عالی باشه
    راستی برای فونت ها یه فکری به ذهنم رسید که تا فردا امتحان میکنم من که خیلی خوشبینم به احتمال زیاد درست میشه البته با کمک محمد و یکی از دوستان دیگه که اسشون رو نگفتن

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا DragonBoy کارت خیلی عالیه. امیدوارم که هر چه زودتر خوب بشی.

من دارم روی ساخت شخصیت کار میکنم،فکر کنم کار ساختمون سازی رو فعلا فعلا ها نتونم انجام بدم. الان دارم یه سرباز صفر میشازم. ( لازم میشه ؟ )
    این سرباز صفر رو میشه گذاشت جای اون زنه تویه بازی که اینهو همکار پلیسه و باتون تویه دستش میگیره.
    تا فردا مدل سازی این کاراکتر تموم میشه و باید بشینم برای استخوان بندی و انیمیشن سازیش.
    از دوستان خواهش دارم که یکیتون عکسهایی از سرباز صفر برای من پست بزنن که من بتونم به عنوان تکسچر ازشون استفاده کنم. ( خیلی خیلی لازممه !! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب کاررو امروز شروع کردم....یه چیزی ....باید سعی کنم Mod بنویسم براش....حالا کسی از دوستان مدل سر شخصیت بازی رو که خود مدلش تغییر کرده باشه نداره ؟ یا بدن ؟ نه تکستچر اون ها ....مدل کلیش ...مثلا اندازه اش کوچکتر و بزرگتر باشه ..میخوام با کدها جایگزینش کنم....میدونم از کاراکتر های خودش میشه استفاده کرد میخوام فعلا اینطوری امتحان ...کنم....خوب فکر میکنم بشه یه جوری مشکل یونیکد رو حل کرد..راستی مشکل صدا که حل شد یکی از دوستان می گفت ...درسته ؟ هک شد یا هنوز دنبالشین ؟ ...
    البته هر کسی میتونه هکش کنه....مهارت نمی خواد ...خوب بزار یه نسق کلی بکشیم از بچه ها .....به این میگن نسق کشی :
    photoshop,flash,freehand,coreldraw,Premirer,dreamW eaver,c++,VB,Jscript,Qbasic,SQL,Mysql,PHP,3Dmax,3d game studio ,HACKING-Program_GMAE-و کلی دیگه ...باورتون نمیشه ..؟ البته تخصص بنده چیز دیگه ای هست و این طور که معلومه از بعضی از شما ها یک یا دوسال بزرگترم و کمترم اطلاعات دارم
    ولی مهم اینه که با شما همراه شدم..
    بنده هم محض اطلاع : مجتبی 17 ساله ...سال سوم رشته کامپیوتر......هیچ هم بلد نیستم ..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب کاررو امروز شروع کردم....یه چیزی ....باید سعی کنم Mod بنویسم براش....حالا کسی از دوستان مدل سر شخصیت بازی رو که خود مدلش تغییر کرده باشه نداره ؟ یا بدن ؟ نه تکستچر اون ها ....مدل کلیش ...مثلا اندازه اش کوچکتر و بزرگتر باشه ..میخوام با کدها جایگزینش کنم....میدونم از کاراکتر های خودش میشه استفاده کرد میخوام فعلا اینطوری امتحان ...کنم....خوب فکر میکنم بشه یه جوری مشکل یونیکد رو حل کرد..راستی مشکل صدا که حل شد یکی از دوستان می گفت ...درسته ؟ هک شد یا هنوز دنبالشین ؟ ...
    البته هر کسی میتونه هکش کنه....مهارت نمی خواد ...خوب بزار یه نسق کلی بکشیم از بچه ها .....به این میگن نسق کشی :
    photoshop,flash,freehand,coreldraw,Premirer,dreamW eaver,c++,VB,Jscript,Qbasic,SQL,Mysql,PHP,3Dmax,3d game studio ,HACKING-Program_GMAE-و کلی دیگه ...باورتون نمیشه ..؟ البته تخصص بنده چیز دیگه ای هست و این طور که معلومه از بعضی از شما ها یک یا دوسال بزرگترم و کمترم اطلاعات دارم
    ولی مهم اینه که با شما همراه شدم..
    بنده هم محض اطلاع : مجتبی 17 ساله ...سال سوم رشته کامپیوتر......هیچ هم بلد نیستم ..
    من که هیچی ندارم اگه باور نمیکنی بیا بگرد
    مسئول صدا منم و محض اطلاعتون باید بگم بعد از دو هفته از شروع کار گروه کار من تموم شد و فقط گذاشتم که شاید دوستان از بعضی از آهنگ ها خوششون نیاد و من بتونم عوض کنم بعد از تموم شدن یه آیمپورت میخواد همین
    تا اونجایی که میدونم من زودتر از همه کارم تموم شد و الان روی کارای متفرقه هستم مثل پیدا کردن آدم های این کاره یا انمیشن ها افکتها و غیره.....
    مثلا افکت اصلی بازی 3 مگ بود ولی من افکتهای خیلی طبیعیتری گذاشتم جاش و الان حجمش 11 مگه با نهایت کیفیت که دهن هر بیننده ای از دیدنش باز میمونه
    و مثلا خیابونهای طبیعی رو براش خودم از نو درست کردم که محیط ایران بخوره و درخت و سبزه و این چیزا رو هم از نوع های ایرانی گذاشتم و اگه الان بدم برای دانلود و برین تو قسمت جنگل های بازی اگه دهنتون باز نموند من خودکشی میکنم
    یه خبر هم بدم دارم ماشینهای کربن رو برای بازی اکسپورت میکنم و میر محمد هم .... نه بزارین خودش کارش رو بزاره ولی میتونم بگم خیلی باحاله اگه میخواستین همچین چیزایی رو با این کیفیت طراحی کنین یه سال طول میکشید دستت طلا(این رو یکی از دوستان میگفت حضور ذهن ندارم که بهتون بگم کی بود که بهش گیر بدین

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من از فردا خیلی کمتر میام امتحاناتم از فردا شروع میشه تا 3 خرداد
    اگه بیام فقط میام آموزش زدمودلر رو میزارم
    اگه نومدم این چند مدت یه یادی هم از ما بکنین ثواب داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها چرا persian-gta باز نمیشه؟
    Last edited by آرش 3d; 09-05-2007 at 23:37.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها چرا persian-gta باز نمیشه؟
    قرار درستش کنن اشکال از سرویس دهندس قراره میر محمد بهشون بگه

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بچه ها کارتون خیلی خوبه.آخر معلوم نشد که می فروشید؟

از کی پول تو قلک بندازم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب خوب خوب...........
    بالاخره یکی یه چیز ساده نگفت ها ...بابا یه درخواست ساده بگید تا من ببینم میتونم با کدها انجام بدم...نایلامتی من باید خودمو تست کنم ها ....باید بتونم گلیم خودمو از آب بکشم بالا ولی فعلا باید یکی منو از آب بکشه بالا....

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها کارتون خیلی خوبه.آخر معلوم نشد که می فروشید؟

از کی پول تو قلک بندازم؟
    هنوز خيلي مونده.
    خوب خوب خوب...........
    بالاخره یکی یه چیز ساده نگفت ها ...بابا یه درخواست ساده بگید تا من ببینم میتونم با کدها انجام بدم...نایلامتی من باید خودمو تست کنم ها ....باید بتونم گلیم خودمو از آب بکشم بالا ولی فعلا باید یکی منو از آب بکشه بالا....
    شما يك مرحله ي خيي ساده درست كن.مثلا مي ره وچند نفر رو مي كشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •