تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 136 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه
    آقا این smartkey ( پایین دکمه های ولوم ) بعضی وقتا که در گوشی بسته است کار نمیکنه یا یا کند عکس العمل نشون میده صفحه خارجی رو یا دیر روشن میکنه یا اصلا روشن نمیکنه دریسته آهنگ گوش بدم دیر عکس العمل میده البته گفتم بعضی وقتا وقتی دربازه هیچ مشکلی نیست دکمه هم خراب نیست
    البته 8 روز بعد فلش heartless
    در مورده اين كه دير از خودش عكس العمل نشون ميده بايد بگم كه من تو چند مورد گوشي ديدم كه اين طوريه و يكم دير عمل ميكنه اين زياد جاي نگراني نداره اما در مورده اين كه عكس العمل نشون نميده : قبل از فلش هم اين طور بود؟ يا بعد از فلش اين جوري شده؟ شايد درست فلش نشده؟ البته با توجه به درز كنار دكمه ميشه گفت كه گرد زيرش رفته و اين مشكلو به وجود اورده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باسلام

آقا من این سئوالات را در مورد گوشی MOTOROLA V3i دارم ، ممنون می‌شوم اگر راهنمایی کنید:
    1- وقتی نرم افزار MOTOROLA PHONE TOOLS V3.28 رابر روی Wndows Vista ریختم، موبایل من را نشناخت ، بعد نرم‌افزار را از طریق برنامهupdate خودش به آخرین version تبدیل کردم (4.3.6) باز موبایل من را نمی‌سناسد ،موقع شناختن و نسب driver پیغام خطا میدهد.(چیزی به نام motorola modem میشناسد و بعد نمیتواند کامل نصبش کند) راه حل چیست؟

2 -موقع شناختن گوشی موبایل، چرا بحث modem میشود ، و واقعا modem روی کامپیوتر من را هم میشناسد و تست می‌کند ، چه ربطی بین برنامه موبایل با modem کامپیوتر وجود دارد؟

3-در خود سایت motorola ، برای نرم افزار روی خود گوش ، update وجود دارد ، من همیشه از این کار دوری کردم چون ترسیدم فارسی موبایل از بین برود ، آیا با update کردن موبایل به آخرین firmware (فکر کنم اصطلاحش همین باشد) پشتیبانی از فارسی موبایلم خراب نمی شود؟

با تشکر فراوان
    Last edited by Esikhoob; 23-10-2007 at 22:03.

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه
    آقا این smartkey ( پایین دکمه های ولوم ) بعضی وقتا که در گوشی بسته است کار نمیکنه یا یا کند عکس العمل نشون میده صفحه خارجی رو یا دیر روشن میکنه یا اصلا روشن نمیکنه دریسته آهنگ گوش بدم دیر عکس العمل میده البته گفتم بعضی وقتا وقتی دربازه هیچ مشکلی نیست دکمه هم خراب نیست
    البته 8 روز بعد فلش heartless
    حق با شماست مجتبی جان. یکمی این حالتو داره وقتی در بستست یکم بیشتر روش فشار بیار اینطوری بهتر

جواب میگیری عزیز.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باسلام

آقا من این سئوالات را در مورد گوشی MOTOROLA V3i دارم ، ممنون می‌شوم اگر راهنمایی کنید:
    1- وقتی نرم افزار MOTOROLA PHONE TOOLS V3.28 رابر روی Wndows Vista ریختم، موبایل من را نشناخت ، بعد نرم‌افزار را از طریق برنامهupdate خودش به آخرین version تبدیل کردم (4.3.6) باز موبایل من را نمی‌سناسد ،موقع شناختن و نسب driver پیغام خطا میدهد.(چیزی به نام motorola modem میشناسد و بعد نمیتواند کامل نصبش کند) راه حل چیست؟

2 -موقع شناختن گوشی موبایل، چرا بحث modem میشود ، و واقعا modem روی کامپیوتر من را هم میشناسد و تست می‌کند ، چه ربطی بین برنامه موبایل با modem کامپیوتر وجود دارد؟

3-در خود سایت motorola ، برای نرم افزار روی خود گوش ، update وجود دارد ، من همیشه از این کار دوری کردم چون ترسیدم فارسی موبایل از بین برود ، آیا با update کردن موبایل به آخرین firmware (فکر کنم اصطلاحش همین باشد) پشتیبانی از فارسی موبایلم خراب نمی شود؟

با تشکر فراوان

ببین دوسته من در مورده درایورهایه ویستا باید بگم حتما فرق میکنه شما باید بری سراغه درایورهایه

مخصوصش.. اما این که گوشیه شما رو به صورته modem میشناسه..MOTOROLA PHONE TOOLS همینطوره

و دلیلش هم اینه که از گوشیت بتونی به عنوانه اتصال به اینترنت استفاده کنی.. که نمیدومنم تو ایران عملی

و به صرفه هستش!!

اما در مورده update گوشی.. همچین اتفاقی خواهد افتاد ولی با نصبه یه pack فارسی بازم مشکل حل میشه.

در آخر دوسته عزیز بگو شما این داریور رو برایه چه منظوری میخای؟؟
    Last edited by Corvette; 23-10-2007 at 23:20.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

ممنون از پاسخ دوستان
    اصلا بعد فلش heartless بعضی وقتا که درشو میبندم و باز می کنم کند عکس العمل نشون میده

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

راجع به ویستا هم من به دوستمون توصیه میکنم از xp استفاده کنه فعلا
    نه به خاطر درایورها ویستا الان زیاد بدرد بخور نیست تا ویستا بخاد جا بیفته حداقل یه سالی طول میکشه همه جای دنیا حتی خود امریکا هم فعلا xp وین اصلیشونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشکر از پاسختان Corvette
    درایور را برای ویندوز vista می‌خوام دیگه .....

در مورد اینکه گفتید موبایل را به صورت modem می‌شناسد ، باید بگم اصلا من که توی ویندوز Vista هستم که موبایل من را نمی‌شناسد ، modem معمولی 56k که برای اینتر نت Dial-up استفاده می‌کنم و در کامپیوترم نصب است را می‌شناسد ، می‌خواستم ببینم چرا این کار را می‌کند ، نمی‌دانم کجا از modem استفاده میکند
    اگر بخواهد به اینترنت وصل شود که من با ADSLهم وصل بوده ام، اگر میخواهد زنگ بزند که خود موبایل هست.

در مورد pack فارسی میتوانید بگویید از کدام سایت باید آن را بگیریم ، آیا مال خود Motorola است؟

با تشکر مجدد

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشکر از پاسختان Corvette
    درایور را برای ویندوز vista می‌خوام دیگه .....

در مورد اینکه گفتید موبایل را به صورت modem می‌شناسد ، باید بگم اصلا من که توی ویندوز Vista هستم که موبایل من را نمی‌شناسد ، modem معمولی 56k که برای اینتر نت Dial-up استفاده می‌کنم و در کامپیوترم نصب است را می‌شناسد ، می‌خواستم ببینم چرا این کار را می‌کند ، نمی‌دانم کجا از modem استفاده میکند
    اگر بخواهد به اینترنت وصل شود که من با ADSLهم وصل بوده ام، اگر میخواهد زنگ بزند که خود موبایل هست.

در مورد pack فارسی میتوانید بگویید از کدام سایت باید آن را بگیریم ، آیا مال خود Motorola است؟

با تشکر مجدد
    خاهش عزیز..

همونطور گفتم اطلاعه کاملی از اینکه چرا گوشیرو به عنوانه مودم میشناسه ندارم!!

اما بقیه ی گوشیها هم همینطوره و مربوط به موتو نمیشه..

در مورده پکه فارسی خیر . باید بگم برایه خوده موتو نیست همینجا میریزن روش.. آدرسشرو پیدا میکنم و

میزارم..

اما منظورم رو بد رسوندم..منظورم این بود که بعد از نصبه این درایور ها قراره با گوشی چه کار کنید: فلش..

تغییراته سیستمی یا فقط دسترسی به حافظه؟؟

خب .فعلا این دوتا داشته باش . اولی برایه 32 بیت و دومی 64 بیت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Corvette; 25-10-2007 at 00:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مخصوصش.. اما این که گوشیه شما رو به صورته modem میشناسه..MOTOROLA PHONE TOOLS همینطوره

و دلیلش هم اینه که از گوشیت بتونی به عنوانه اتصال به اینترنت استفاده کنی.. که نمیدومنم تو ایران عملی

و به صرفه هستش!!
    corvette عزیز اقا مسعود گل باید بگم اره عملی هست و خوب صرف نمیکنه این کارو انجام بدی در ضمن تو این کار از موبایل به جای خط تلفن استفاده میشه و عمل خواص دیگه ای انجام نمیده سرعت اینترنتم زیاد فرق نمیکنه با تلفن ثابت پس همون اینتر نت با استفاده از خط ثابت بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

corvette عزیز اقا مسعود گل باید بگم اره عملی هست و خوب صرف نمیکنه این کارو انجام بدی در ضمن تو این کار از موبایل به جای خط تلفن استفاده میشه و عمل خواص دیگه ای انجام نمیده سرعت اینترنتم زیاد فرق نمیکنه با تلفن ثابت پس همون اینتر نت با استفاده از خط ثابت بهتره

OOk .ممنون .آره درست میگی منم یه مطالبه پراکنده تو ذهنم بود.ممنون که کاملش کردی تورج جان..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •