تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 629 از 755 اولاول ... 129529579619625626627628629630631632633639679729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه josef_pour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من دوتا پرینتر اپسون 1410 و px720wd دارم

هر جفتشون مشکل در رنگ light cyan دارند هر چه قدر هم هد کلین میزن بعدش نازل میگرم تمام رنگ خوب چاپ میشن ولی این رنگ به صورت رگه رگه میفته

لطفا راهنمایی کنید خیلی حیاتی هستش

در ضمن تصویر صورت هم که باهاش میزنم به صورت تار نمایش داده میشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش یه مدته تو فکر یکی دو تا کتاب - با فرمت pdf - واسه خودم هستم ، یعنی فایل کتاب از اینترنت گرفتم ولی چون خوندنش تو کامپیوتر داستان داره میخوام واسه خودم چاپش کنم . دو تا پرینتر دم دستم هست - اچ پی 3050 و 2035 و میخوام با این روی کاغذ a4 یا a5 چاپ کنم - مثلا ورق a4 به صورت پشت و رو و دو قسمتی ... !! نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه

چیکار باید بکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    یه پرینتر hp8600 دارم مشکلم اینه که بعد از هر پرینتی خودش بطور خودکار به test page میگیره (همونی که بعد از نصب پرینتر میگیره) چجوری باید غیر فعالش کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش یه مدته تو فکر یکی دو تا کتاب - با فرمت pdf - واسه خودم هستم ، یعنی فایل کتاب از اینترنت گرفتم ولی چون خوندنش تو کامپیوتر داستان داره میخوام واسه خودم چاپش کنم . دو تا پرینتر دم دستم هست - اچ پی 3050 و 2035 و میخوام با این روی کاغذ a4 یا a5 چاپ کنم - مثلا ورق a4 به صورت پشت و رو و دو قسمتی ... !! نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه

چیکار باید بکنم ؟
    ارتباطی به پرینتر نداره باید تنظیمات موقع پرینت اصلاح بشه
    اگه اشتباه نکنم شما میخواین دو صفحه از کتاب تو یه برگ A4 پرینت شه برای اینکار

برای پشت رو زدن معمولا اگه بطور معمول پرینت بگیرن (مثلا هر برگ کتاب رو یه A4) میان اول صفحاته فردو پرینت میگیرن (print odd page) و بعد کاغذارو پشت رو دوباره تو پرینتر میزارن و صفحاته زوجو پرینت میگیرن (print even page)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما واسه کتاب شما بنطرم 1- بیاین یه بار فایلو بصورت دو صفحه در یک صفحه (طبق عکس بالا) با انتخاب پرینتر بصورت PDF پرینت بگیرین (عکس زیر) و 2- دوباره با انتخاب پرینت صفحات فرد و زوج پرینتتونو بگیرین اینجوری عملا 4 صفحه از کتابتون تو یه برگ A4 میفته

Last edited by farshid_civil; 22-09-2013 at 19:28.

5. این کاربر از farshid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منظورم این هست که وقتی ورق ها رو به هم منگنه کردم و از وسط تا زدم - مثل دفتر 40 برگ قدیمی ها - وقتی ورق میزنم ترتیب صفحات درست باشه !! چون فقط یه بار شانس امتحان دارم نباید اشتباه کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه بخوام تو a5 پرینت بگیرم چی ؟ یعنی صفحه 2 بیافته پشت صفحه 1 !! یه بار صفحات فرد رو پرینت بگیرم بعد کاغذ برگردونم حالا صفحات زوج بگیرم میشه دیگه ؟ نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلامدوستان
    پرینتر
    hp2014 مناز زمانی که ویندوز سون نصب کردم عشقی پرینت میگره و گاهی از صف هم فایل پاک نمیشهو زمانی که میزنم پرینت - پرینت نمیکنه و در صف میمونه و حتی پاک نمیشه
    ویندوز و کابل عوض کردم - درایور از سایت hp گرفتم نشد که نشد
    اما امروز :
    از این برنامه ( P2014_FW_Upgrade_Security_20120608_v2_0 ) با اتصال به اینترنت upgrade کردم حال باز درستپرینت نمیگیره و چراغ کاغذ دائم چشمک میزنه و تا کاغذ میزارم قطع میشه - قبلازمانی که دستور پرینت داده بودم و کاغذ نداشت چشمک میزد

داره خودمونی میشه josef_pour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من دوتا پرینتر اپسون 1410 و px720wd دارم

هر جفتشون مشکل در رنگ light cyan دارند هر چه قدر هم هد کلین میزن بعدش نازل میگرم تمام رنگ خوب چاپ میشن ولی این رنگ به صورت رگه رگه میفته

لطفا راهنمایی کنید خیلی حیاتی هستش

در ضمن تصویر صورت هم که باهاش میزنم به صورت تار نمایش داده میشود

کسی نیست جواب ما رو بده

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه بخوام تو a5 پرینت بگیرم چی ؟ یعنی صفحه 2 بیافته پشت صفحه 1 !! یه بار صفحات فرد رو پرینت بگیرم بعد کاغذ برگردونم حالا صفحات زوج بگیرم میشه دیگه ؟ نه ؟
    خب
    تجربه من :
    آپشن یک :

تو این حالت صفحات 1 - 3 - 5 و ... (صفحات فرد تا آخر پرینت گرفته میشه)

آپشن دو :

تو این حالت صفحات 2 - 4 - 6 و ... (صفحات زوج پرینت گرفته میشه)
    فقط تنها کاری که کردم این بود که ورق ها رو بعد از خروج از پرینتر از آخر به اول پشت و رو کنم و داخل دستگاه قرار بدم و در مرحله دوم پشت صفحه جدید میافته روی صفحه قبلی
    تجربه جالبی بود !!
    فقط یکی از کتابهام حدود 300 صفحه هست که فکر کنم بدم چاپخونه بهتره تا خودم تجربه کنم
    Last edited by h_kh_1367; 23-09-2013 at 12:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    DK

پيش فرض

با سلام. من به تازگی یه پرینتر Epson P50 خریدم و با نصب CISS که دارای رنگ pigment هست قصد داشتم روی یه سری آیدی کارت پی وی سی چاپ کنم که بالاخره تونستم این کارو انجام بدم.

اما مشکل اینجاست که چاپ با کیفیت مورد نظر صورت نمیگیره و مشکل بزرگتر اینه که جاهایی که رنگ مشکی بکار رفته کمرنگتر هست و مشکی یکدست نمیگیره. یعنی دون دون های سفید متعدد یا قسمت های رنگ نشده در جاهایی که رنگ سیاه بکار رفته زیاد هست. انگار که یه دست روش کشیده باشی و یه سری از قسمتهاشو پاک کرده باشی.

الان هم بعد از یک روز کامل رنگ روش خشک نشده و با لمس کارت پاک میشه رنگش.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست.
    Last edited by kiiiiiid; 24-09-2013 at 12:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •