چند ماه اومدم یه دانلود درست درمون نتونستم کنم . شاتللند که 24/7 ارور میده . سرعت خارجی کلا تعطیل . قطعی هم زیاد شده این چند روزه . شبانه هم همون ماه اول خریدم حتی 1 گیگ هم نتونستم دانلود کنم واقعا عجب اشتباهی کردم صبانت رو تخلیه کردم .![]()
چند ماه اومدم یه دانلود درست درمون نتونستم کنم . شاتللند که 24/7 ارور میده . سرعت خارجی کلا تعطیل . قطعی هم زیاد شده این چند روزه . شبانه هم همون ماه اول خریدم حتی 1 گیگ هم نتونستم دانلود کنم واقعا عجب اشتباهی کردم صبانت رو تخلیه کردم .![]()
دوست عزیز تو سرویس های محدود 128 نداریم؟منظورت art 1 نامحدود؟
من سرویس eco 128 ماهیانه 6گیگ رو استفاده میکنم.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
دوست عزیز کدام شهرستان هستی که سرعت 900 داری من که تو بهترین حالتم سه تا لینک 700 میده تازه برا شبانه زایگانم باید پول بدی ولی مودمم تا حالا قطع نشده از شما چرا ؟
استان فارس هستم.
سرعت الانم که شبانه هم همین اندازست.
سرعت 128 هست.
آره واسه سرویس شبانه چیزی حدود 7هزار تومن بیشتر باید پرداخت.
دلیل قطعی رو نمیدونم والا.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام من سرویس آسیاتک دارم سرویس 16 مگ اونم تو تایم رایگان سرعت دانلود ازسرورهای داخلی و خارجی کلا 250 کیلو بایت حالا میخوام شاتل تهیه کنم این سرویس ECO8192-NFG که 2 گیگ درماه به قیمت 22000 نومان بهمراه 7000 تومان هم برای دانلود شبانه میخواستم بدونم سرعت این سرویس درتایم شبانه ازسرور خارجی تا چه حدی است با تشکر
به طور کلی سیاست شاتل اینه که حق داری به اندازه ی دوبرار حجم روزانه دانلود کنی مثلا اگه ماهی ۶ گیگ بگیری بعد از ۱۲ گیگ دانلود شبانه سرعتت رو محدود میکنه( البته شب فقط) حالا نمیدونم دیقیقا چقدر کم میکنه چون من شبا زیاد دانلود ندارم ولی فکر نکنم از سرعت اسمی کمتر کنن
یکی از دوستان هم تو کار دانلوده واسه همین سرعت بالا میگیره که اگه محدودش کردن سرعتش زیاد افت نکنه پس فکر نکنم اونقدر بد باشه![]()
سرعت دانلود سرویس نامحدود آرت7 - نسبت به قیمتش اصلا به صرفه نیس
Last edited by vampireXZX; 23-01-2017 at 02:31.
سلام
دوستان قضیه این فیبر نوری کردن خطوط تلفن چیه ؟؟؟
مثل اینکه قراره همه isp ها تعطیل بشن و اینترنت فقط از طریق مخابرات ارائه بشه !
و کسایی که الان روی خطشون اینترنت دارن دیگه کار نخوهد کرد ! به دلیل اینکه هیچ کدوم از isp ها نمیتونن روی فیبر نوری اینترنت بدن !!!
ظاهرا تو تهران و کرج دارن اجرایی میکنن ! تو تبریز هم تازه شروع شده !
خدا به دادمون برسه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)