اینا که خوبن تو شهر ما 3g سرعت 1 کیلوبایت دان میکنه
اینا که خوبن تو شهر ما 3g سرعت 1 کیلوبایت دان میکنه
دوستان من الان ازاپراتور ایرانسل پرسیدم گفت شیراز هنوز 4gفعال نشده وفقط مشهد 4g فعال است دوستان شیرازی تست نکردند درضمن پس چرا تهران هم 4gاست مودمها فقط مشهد توضیح می شد؟
آخه این به چه درد میخوره، کدوم وب سایت ایرانی اینقدر سرعت میخواد ؟!! یا اصلا با 2 گیگ اینترنت چیکار می شه کرد ؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما موافق سرعت بالا هستید یا مخالفدوستان نمیدونم این چه انتظاریه حتما باید 100 گیگ 10 تومان بود
مگه 3G و 4G برای داناود کالکشن چه میدونم فلان فیلم
من حرفم کلی به شما برنخوره
دوستان من الان ازاپراتور ایرانسل پرسیدم گفت شیراز هنوز 4gفعال نشده وفقط مشهد 4g فعال است دوستان شیرازی تست نکردند درضمن پس چرا تهران هم 4gاست مودمها فقط مشهد توضیح می شد؟
پس در اصفهان کی راه اندازی میشه اون از 3G که هیچکجا آنتن نمیده اینم از4G که عمرا حالا حالاه بیاد اصفهان.واقعا تر زده ایرانسل![]()
بصورت رسمی مشهد راه افتاده ولی بصورت ازمایشی ممکنه تو خیلی از شهرها فعال باشه که تهران یکیشونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
حرف جفتتون درسته.... ولی دو گیگ 10 تومن یا 5 گیگ بیست تومن واقعا زیاده..وقتی داری با سرعت 20 مگابیت تو نت میچرخی همش که نباید حواست باشه الان نت تموم بشه که...شاید لازم شد چیزی رو آنلاین ببینی...
از مشهد شروع کردند به تهران و بعد شهرهای دیگه میرسه....
دوست عزیز هر چند که همه یه کرباسند ولی ایرانسل از بقیه جلوتره باز....یه کوچولو
دوستان کسی اطلاع داره که آیا میشه اینترنتی سیم کارت رو تعویض کرد یا خیر ؟ نه اینکه یه یو سیم جدید خریداری کرد بلکه همون سیم کارت خودمون رو یوسیمش رو بگیریم ؟
و اینکه کسی اطلاع داره LTE از رده چندم هست ؟ منظورم همون CAT هست....
وقتی پهنای باندشو تامین نمی کنن چه فرقی می کنه 4 جی بدن یا 800 جی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)