سلام این وضعیت خطه منه مشکلم اینه تو بازی انلاین وقتی حرف می زنم میگن صدات لگ می شه مشکل از سرعت اپلوده؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام این وضعیت خطه منه مشکلم اینه تو بازی انلاین وقتی حرف می زنم میگن صدات لگ می شه مشکل از سرعت اپلوده؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فیبر نوریه up stream چندان مناسبی ندارین موقع که لایو اینستاگرام به عنوان مثال میزاری اگه خط سرعت اپلود ضعیف داشته باشه خیلی پراکنده پخش میشه
میشه سرویس انتقال تماس برای خط خودتون فعال کنید از طریق خدمات مشتریان مخابرات .
بعد هرکی زنگ بزنه ، بجای اون موبایل یکی از اعضا خانواده زنگ بخوره و دیگه کم کم هرکی با خط ثابت تماس میگیره متوجه میشه باید به موبایل زنگ بزنه
دوستان گرامی ، من نویز خطم خیلی زیاده. نویزم ۴۶. مودم رو بردم سر خط وصل کردم ، نویز تغییری نکرد شد ۴۵. عیب کجاست ؟ مخابرات میتونه کاری بکنه ؟
راه حلی نداره فکر نکنم بتونم از سر خط تست بگیرم چون این جا مجتمع است یه 30 تایی خط تلفن هم هست
ازش عکس بگیر بزار تا ببینیم
سلام
من ADSL مخابرات 16 مگ گرفتم ولی مودم تا 7000 بیشتر سرعت سینک نمیده. سیم کشی های داخلی منزل هم عوض کردم با سیم تلفن فویل دار. این هم صفحه مودم
به نظرتون کاری میشه کرد که سرعتم بره بالاتر؟
Last edited by amires; 14-09-2018 at 14:10.
کیفیت خطتون ضعیف هستش اگر نگاه کنید snr margrin قسمت downstream روی 7 هستش که هنوز هم ضعیفه باید بگید خططتون رو روی 5 مگ ببندن تا بالاتر بیاد یا بگردین ببینید نویزش برای چیه ولی فاصله هم تا مرکز مخابراتی زیاده کاریشم نمیشه کردولی من دیدم مودم های ایسوس خیلی بهتر بودن توی نویز و ....
ممنون ولی فاصله ام خیلی زیاد نیست واقعا من حساب کردم نهایتا 1700 متر میشد از سر ورودی اصلی کابل مخابراتی هم تست گرفتم همین بود. مودم من huawei است با چیپست برودکام و خونه قبلیم که تو منطقه مخابرات پاسداران بود حدود 15 مگ رو سینک میکرد. اونجا تا مرکز حدود 2500 متر فاصله داشتم. الان اومدم قیطریه و تو مرکز مخابرات شهید غریبی که متاسفانه شرایط اینطوریه.
Last edited by amires; 14-09-2018 at 14:54.
دوست عزیز ایا تلفن منزل وصل است یک شماره بگیرید و صحبت کنید ببینید کیفیت واضح داره ؟
قطع و وصل میکنه سرعت دانلود و اپلودت روی توی سایت های تست سرعت و پینگ رو چک کردی عکسشو بزار تست سرعت رو
متاسفانه پست تلفن و تا کافوی محله فرسودگی داره قطعا و پست ها بالغ بر 14 سال احتمالا عمر دارن و نیاز سرویس داره یادمه یک مشترک مخابرات بود مشکل شمارو داشت از مخابرات اومدن عیب یابی هیچی نشد رییس مخابرات ازم خواهش کرد که مشکل اون ناحیه رو بررسی کنم از mdf تا کافو میزان نوسانات و up stream و down steram متعادل بود اما به پست که میرسید تمامی زوج ها دارای مقاومت عایقی شدید و بالا بودن و حتی نمیشد ارتباط تلفنی برقرار کرد فقط نت داشت اونم با snr 7
منم گفتم اقای رییس زیر این تیر پست باید حفاری کنی لوازمشو برام تهیه کن من درستش میکنم اونا هم مفصل و لوازم کابل و کانکتور و کارگر رو بهم دادن 2 ساعته حل شد اون مشترکی که snr 7 داشت الان snr 45 داره
نتیجه نهایی اگر در mdf مرکز تلفن و کافوی محله ایرادی نباشد بایستی اول پست و نهایتا زیر تیر پست بررسی شود که هزینه بر و مجوز شهرداری پروسه 1 ساله داره حالا شما یا مباقی دوستانی که این جور مشکل رو دارن و اگر قطعی ندارن بهتره سازگار شید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)