سلام کسی نیست جواب مارو بده تشکر
سلام کسی نیست جواب مارو بده تشکر
سلام
میتونم بپرسم چه فاکتورهایی واستون توی انتخاب تلویزیون مهمه؟!
این مدلها در تکنولوژی بکار رفته و قیمت متفاوتن
پلاسما یا ال ای دی؟با محاسن و معایب جفتشون آشنایی کامل دارید؟
رنج قیمت؟
سایز نمایشگر؟چند اینچ؟
اون گیرنده ی خاک بر سری رو خودتون هم جدا میتونید تهیه کنید!فاکتور مهمی نیست!
ولی ایتو میتونم بهتون بگم که در زمینه ی کیفیت و سرعت تصویر پلاسما حرف اول رو میزنه
سلام دوست عزیز از پلاسماهها فقط پاناسونیک وال ای دی هم 46 اینچ هر مارکی که از لحاظ کیفیت تصویرو3بعدی وامکانات خوب باشه آیاسامسونگ درطول زمان کیفیت تصویرش راحفظ میکندسری (f)جدیدش خوبه؟وآیا توایران پاناسونیکwt60گیر میاد آیا سونیw904/w950کیفیت تصویری خوبی داره وامکانات جانبی
باتشکر
با توجه به پیشرفتهایی که در زمینه ی تصویر صورت گرفته و شاهد ورود oled ها هستیم که شاید خاتمه دهنده ی مباحث اختلافات lcd و پلاسما ها خواهند بود. در حال حاضر اگر برای مدت کوتاهی پای تصاویر پلاسما های خوب بشینید و کمی عادت کنید شاید دیگر نتونید تصاویر lcd led هارو تحمل کنید مخصوصا اگر پنلی از نوع ips باشه که دارای کنتراست ضعیفی هستند و...
امکاناتی از قبیل سه بعدی مسلماً روی پلاسما عمق و کیفیت بالاتری داره...من اطلاعات زیادی در مورد سری F سامسونگ ندارم ولی دوستان میگن کیفیتش خیلی خوبه!در مورد vt60 هم اطلاعی ندارم دوستان باید بیان توضیح بدن.من w904 رو از نزدیک دیدم هست ولی گارانتی دارش رو ندیدم!ولی طراحی بسیار چشم نوازی داره!کیفیتش هم از نظر من خیلی خوب بود!خود فروشنده میگفت در حد HX925 یا بالاتره!!اگه اشتباه نکنم سری 904 سه بعدی اکتیو داره ولی w804 سه بعدی پسیو داره...کیفیت این دو سری سه بعدی ها از بقیه ی مدلهای سونی بالاتره و البته مدلهای جدید سونی هستن.ولی این که میگم شاید درسن نباشه ولی جایی خوندم پنل این دوسری رو ال جی میزنه!نظر شخصی خود من VT50 هستش چون الان دیگه فهمیدم گارانتی هم داره نسبت بقیه هم قیمت مناسب تره
اونی که تو شریعتی بهتون قیمت گفته خیلی گرون گفته شما میتونید اولین نمایندگی پاناسونیک تو جمهوریحدود100 متر بعد از ولیعصر سمت راست نبش پاساژ خرید کنید هم 65 داره هم 50 داره تو سایت بانه مارکت هم 65 رو زده 16.200 میلیون و 50 رو زده 6.200 میلیون![]()
ریویوی سونی مدل 47w805a توسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده دوستان می تونن مشخصات و تست رواونجا ببینن
دوستان!امروز برای خرید تلویزیون 50VT50 به همراه دستگاه پخش سه بعدی مراجعه کردم به خیابان جمهوری!قیمت دستگاه پخش پاناسونیک 1میلیون و 600 هزار تومن بود!!!کسی میدونه چرا اینقدر قیمتش گرونه؟!!واسه برندهای سونی،سامسونگ و ....حدود 300 الی 400 هزار تومن بیشتر نیست!!!!آخه چرا اینقدر گرونه؟!در ضمن خود تلویزیون بدون گارانتی موجود بود به قیمت 7میلیون و 200 هزار چوق
خیلی طراحی قشنگی داشت و سری E بود!کسی میدونه این سری واسه کجاست؟
Last edited by soooti; 26-08-2013 at 21:19.
از برادرا کسی نیست جواب مارو بده؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)