از دیشب تا الان با بعثت بیشتر از 7 گیگ دانلود کردم.خدایا این خوشی رو از ما نگیر![]()
از دیشب تا الان با بعثت بیشتر از 7 گیگ دانلود کردم.خدایا این خوشی رو از ما نگیر![]()
نکن دانلود نکن بخوای دوباره شارژکنی این اکانتو به مشکل می خوری ها
شبانه 1-7 که هنوز پابرجاست من سه شبه 6گیگ دانلود داشتم کم نکرده ولی قسمت ریزکارکرد توی ستون محاسبه شده میزنه
من امروز حجمم تموم شد ولی هنوز وصلم و داره منفی کم میکنه به نظرتون چیکار کنم؟
چرا شما باور نمی کنید که باجان سرور اکانتینگ فقط سرعت می دونه همین بس.کابل های مشهد سمت ما تا 18 مگ هم میکشه اما نمیصرفه برای اونا این سرعت رو بدن.
خود بنده هم با همین طرح طلایی در همین گیرگور های مخابرات یک روز صبح تا 6.2 مگ هم سرعت دانلود داشته ام.ولی الان سرعت در روز شده 3.2 مگ.
دوستان شبانه با سرعت 90 چه لینک داخلی چه لینک خارجی میره اما در قسمت ریزکارکردها شبانه رایگان رو محاسبه کردن تو ستون روزانه
به عبارتی دیگه شبانه رایگانمو زده 0 اما داخل ستون اینترنت محاسبه شده زده 2 گیگ
سلام
من داره نتم تموم میشه
فقط برای بازی آنلاین میخوام پینگم پایین بشه
چی پیشنهاد میکنین
از کدوم شرکت بگیرم
دنبال نامحدود هستم
مشهد کدومش خوبه
خطم مسیه
خواهشن چون کلا امروز و فردا دیگه کلا قرداد مخابرت تموم میشه
موندم رو مخابرات بمون یا جای دیگه برم
پس من که ماهی33هزار میردم چی که سرعتم نهایت تو شب40 اونم تو اوج خوش شانسی وگرنه بیشتر اوقات همون5کیلو هست
مخابرات قراره 6 روز به اکانت ها اضافه کنه
منبع:رئیس مخابرات منطقه خودمون که چهارشنبه رفته بودم پیشش
بهش گفتم که این شرکت گلدنت خراب کاری کرده و نتونسته حجم دانلود چند روز رو ثبت کنه و یا هزینه اش رو کسر کنه.و به این خاطر الان صبر کرده تا اونایی که خیلی دانلود کردن هی شارژ کنن تا پول بره به حساب مخابرات که خدایی نا کرده سر ماه که حساب کتاب می کنند،حساب گلدنت با حساب های مخابرات یکی باشه.
زیاد تهویل نگرفت فقط گفت باز تاب میکننم.
من زدم به سرم همین جور دانلود می کنم با ترافیک منفی 8566 مگ.
اینترنت منو 6 روز قطع کرده بودن.هیچ صفحه ای باز نمی کرد جزئ گلدنت خاک برسرو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)