سلام
دوستان يه چند تا اسپري و عطر معرفي كنيد برا گرماي بالا و شرجي
مردانه
:thumbup:
سلام
دوستان يه چند تا اسپري و عطر معرفي كنيد برا گرماي بالا و شرجي
مردانه
:thumbup:
_______-----------------------_____________________--
منظورتون ادکلن مگنولیا-از ایوروشه نیست؟
Magnolia by Yves Rocher
نه متاسفانه این هم نیستولی شیشه اش شبیه همینه !
Last edited by assz1366; 18-05-2012 at 22:43.
من XS For men منظورم هست یعنی همونی که تو سایت زیر گفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 100 میلش هم حدود 70 باید باشه.
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
نه زیاد هم فضایی نیست. من 50 میل توسکان لدر رو خریدم 300 و الان هم همین حدوداست (دو هفته پیش داداشم از شیراز خرید 320). اگه خواستید واستون می پرسم. البته دیگه مثل قبلا نیست و سری پرایوت بلند تو خیلی از فروشگاهها پیدا میشه و حتما خودتون میتونید قیمت مناسب پیدا کنید. به هر حال اگه کمکی از من بر میاد در خدمتم.
---------- Post added 19-05-2012 at 12:02 AM ---------- Previous post was 18-05-2012 at 11:59 PM ----------
من ادو پرفیوم بولگاری جاسمین نویر رو بهتون پیشنهاد میکنم. قیمت هم 100 میل حدود 120 هستش
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
شدیدا موافقم. اکلت هم میتونه یک انتخاب خیلی خوب باشه. ملایم و تقریبا همه پسند.
شما هم اگه فکر می کنی کوکو و جادور جذبت می کنه، بزن. از نظر من مانعی نداره
البته سعی کن بیشتر توی خونه استفاده کنی تا بیرون.[/QUOTE]
ایول کاش تو این مملکت همه مشکلات رو مثل شما حل می کردن و به همین راحتی اوکی رو میدادنمن تا الان 2 تا جادور تموم کردم و سومیش هم تازه شروع کردم. ممنون از جواب کاملت
![]()
امروز واسه خواهرم یه calvin klain خریدم افریوم یه همچین اسمی داشت بوی شیرینی داره دوومشم خوبه اما بوهای شیرین مخصوصی کلوین پخش انچنانی ندارن....شیشش هم جالبه 100 میلش 50 تومن!!!
ایفوریا منظورتونه خیلی معروف و محبوبه اما قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومانه الان!
یه چیز جالب رو در مورد قیمت عطر فهمیدم و اون اینکه الان به دلیل گرونی های اخیر و قیمتها تو شهر های کوچک خیلی کمتر از تهران هست مثلا چند تا قیمت : 1-اکوا بولگاری 65تومن 2-جادور 140 تومن 3- دیزل اونلی
ت 130 تومن 4- کوکو شنل 190 تومن به همریختگی متن به خاطر خود سایته نمیشه ادیت کرد ببخشید5- فارنهایت ابسلوت 120 تومن 6- البته اصل وتقلبیش رو نمیدونم ولی فروشگاه نسبتا معتبریه چند تا رو که میدونم :
بچه ها لطفا در مورد عطر ch men اگه اطلاعاتی دارید بگید به ویژه در مورد پخش و موندگاریش و ضمنا نوع بوش ch menعطر
یه سوال شما در انتخاب عطر چقدر نظر دیگران براتون مهمه؟کدوم یک ازین گزینه ها برای شما صدق میکن1-فقط نظر خودم مهمه 2-فقط دیگران 3-.......درصد نظر خودم و.......درصد نظر دیگران نظر شخصی خودم : 60 درصد دیگران 40 درصد خودم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)