منم همین نظرو دارم، خدمت چیه که حالا جابجا شدنش افتخار داشته باشه
ایشالا زودتر تموم شی، برگردی دوباره بچسبی به تمرین و جودو
منم همین نظرو دارم، خدمت چیه که حالا جابجا شدنش افتخار داشته باشه
ایشالا زودتر تموم شی، برگردی دوباره بچسبی به تمرین و جودو
بالاخره 18 موند یا شده 24؟ ما که نفهمیدیم
دوستان موضوع چیه ؟! تا ما میخایم بریم خدمت 24 ماه شد ؟!یا از شروع سال 91 24 ماهه میشه ؟!
![]()
اقا یکی بگه چی میشه ؟؟
شامل بچه های 1 دی میشه یا نه ؟؟
دوستان هیچ اتفاق خاصی نیفتاده تا ته قضیه رو خوندم
همچی تحت کنترله
همون قانون 18 ماه انشاا... هنوز اعمال میشه و الان هم طبق قانون خدمت 24 ماه هست و به فرمان فرماندهی کل قوا (رهبر) گفتن 18 ماه خدمت کنیم پارسال اخرای 89 هم گفتن سال 90 میشه 24 ماه ولی خبری نشد.
نهایت نهایتش میشه 24 ماه که اونم ما ملت ایران و مخصوصا شما جوانان عزیز مثل مرد 24 ماه خدمت میکنید واین هم مثل یارانه ها همه ازش استقبال میکنیم و ممنون این خدمت 24 ماه خواهیم بود و ازهمه برادارن و خواهرای محترمی که بتونن این 24 ماه رو ابلاغ کنن متشکریم
این بود انشاء من
بابا شوخی کردم که نگران نباشین
بچه ها یکی بگه زمان خدمت افزایش پیدا کرده یا نه؟
اگه پیدا کرده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون 18 ماه هم اشکمون درمیاد.
دوست ما که پادگان بوده .... فرمانده گفته شده 24 ماه از 1 دی هم اعمال میشه گویا!
ببین داش این شتر یه که در خونه همه میخوابه . اول و اخر باید بری پس برو نه خودت و عذاب بده نه خونوادتون رو
قانون اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی ابلاغ شد/معافیت تک پسری به قوت خود باقی است/جدول معافیت ها
شهری - سرانجام امروز رئیس جمهور قانون جعیت نظام وظیفه که شامل معافیتها نیز می شود را برای اجرا ابلاغ کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ تاکنون اخبار متفاوتی از تغییر قانون نظام وظیفه و معافیتها ابلاغ می شد تا اینکه سرانجام رئیس جمهور قانون اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی را برای اجرا ابلاغ کرد.
بر اساس این قانون، هر فرد ذکور ایرانی در ماهی که طی آن ماه به سن هجده سال تمام میرسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است.
مدت خدمت دوره ضرورت (24) ماه است و درصورتیکه مشمولان مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستادکل با کسب اجازه از فرماندهیکل آن را به کمتر یا بیشتر از مدت دوره ضرورت تغییر میدهد و همه مشمولین قادر به خدمت و بلامانع، به خدمت دوره ضرورت اعزام میشوند و پس از فرا گرفتن آموزشهای نظامی لازم در ابتداء خدمت، بقیه خدمت دوره ضرورت را انجام میدهند.
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
چه مملکت کثیفی داریم به خداببین داش این شتر یه که در خونه همه میخوابه . اول و اخر باید بری پس برو نه خودت و عذاب بده نه خونوادتون رو
همین جوری میگن 24 ماه
خدا لعنتشون کنه که جوانها رو به بدبختی کشوندن.
بیکاری و ازدواج .پول و مسکن و این 24 ماه هم اضافه شد
امام حسین بزنه به کمرشون
قانون ایثارگری که باهاش کسری میشه گرفت تغییری نکرده؟همون حداکثر 9 ماهه؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)