رفتم دیدم. چیزه خیلی جالبی نبود!!
دیگه ؟؟![]()
رفتم دیدم. چیزه خیلی جالبی نبود!!
دیگه ؟؟![]()
xin zhao امتحان کن !
همه چی هست هم میزنه مث سگ هم اخر بازی پا میگیره !
هم تانک میشه
هم دیگه چی بگم خیلی شاخه !
kennan رو امتحان کردی ؟ بزن بهادر ا . اما برای هر چمپ باید قلق اش دستت بیاد و مثلا من هنوز چمپی پیدا نکردم که بتونم باهاش با خیال خوش بازی کنم . تو 5 به 5 summoners rift فقط با تیمو حال می کنم. چون وارد سر خود ( قارچ هاش ) pusher خیلی قوییه .skill stealth اش عالیه که بعد 5 ثانیه اگه هیچ کاری نکنی غیب می شه. اگه من رو 2 دقیقه تو لین تنها بزارن تا اون تورت آخر رو می زنم .inhibit هم روش. البته با تیمو بستگی به بیلد اتم داره . من اولین چیزایی که بیلد می کنم واسه تیمو . Nashors tooth و Hurricane ا . ا تک اسپید بالا با apility power . یه خوبی دیگش هم اینه که چون hurricane داری 99% last hit رو میگیری . اینم یعنی gold فراوون .
اوه سرعت دویدنشم یادم رفت بگم . مثل قرقی می دوه .
آقا teemo رو راست می گه ، همه جور role ی هم میره
هم top ممیره ، هم Mid هم ADC ، هم ساپورت ، فقط jungler نیست.
اما خوب fighter نیست.اساسین به معنایی که شما می خوای هم نیست (یعنی بپری رو طرف یک دفعه بزنی بکشیش ، بیشتر kite and poke هست)
بکس اسکین خوب سراغ دارید خیلی شاخ باشه بخرم ؟![]()
خیلی خوبه خیلی دوست دارمpenta هم نزدیک بود بگیرم ولی یکی از هم تیمیا AN بازی در اورد کشتتش![]()
اقا این udyr عجب چیزیه
داشت خاک می خوردا ...
برا چه هیرویی خوببکس اسکین خوب سراغ دارید خیلی شاخ باشه بخرم ؟![]()
اول مشخص کن کی
آره ادیر خاک میخورد ی دفه براش اسکین زدن همه عاشقش شدن هنوز نیومده اسکینه ملت دارن تمرین میکنناقا این udyr عجب چیزیه
داشت خاک می خوردا ...![]()
لامصب خیلی اعتیاد اوره
من همش این چندوقته udyr میزنم
خدا اا
ای کاش برای منم می زد owned
![]()
سلام بچه ها 3 تا عکس از تنظیم ستینگ داخل بازیتون میخوام سفارش دادم لول اومده اصلا تنظیماتش یه وضعیهvideo , more options,interfaceمننون میشم برام عکس بگیرد درستش کنم میبینمش عقم میاد
![]()
ای بابا شماها چه طوری بازی می کنید ؟ از کجا نت می گیرید منم قراردادم رو فسخ کنم با این شاتل . wimax ایرانسل یا مبین نت مشکل نداره ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)