راهی هست برم نمایندگی بگم فقط یه اکانت بسازید برام؟!
اکانت خودم تو tcnet کار نمیکنه
راهی هست برم نمایندگی بگم فقط یه اکانت بسازید برام؟!
اکانت خودم تو tcnet کار نمیکنه
کسی خبر نداره سرویس های 2Mb حسابگر چه طوره؟
از حسابگر اومدم صبا همش تایم اوت داره !؟!!
من که دیروز رفتم حضوری تمدید کنم. سرعت 1مگ و 2مگ حجمی و نا محدود روبه کاربر خانگی نمیدن!!!
من همیشه برای خودم حضوری میگیرم اما واسه دوستام 4-5 باری آنلاین گرفتم هر بار یه مکافاتی داشته واسه همین ترجیح میدم برم جایی که یک برگ کاغذ سند بگیریم بعدا مشکلی باشه بتونم یقه بچسبم.
اگه سرویس فروششون درست حسابی بود آنلاین میخریدم. الان هم اگه کسی از امروز به بعد آنلاین خرید واسش 1مگ یا 2مگ وصل کردن بگه بدونیم. نمایندگی که از من مجوز خواست!
چه مجوزی لازمه؟
ازش کپی هم میخوان؟
مخابرات مازندران 20 مگ نت به یوزرش میده مخابرات خراب شده ما، جای اینکه باندی که کم آورده رو تامین کنه، تصمیم به محدودیت فروش گرفته!!!!!
راستی، 64 اسمی نامحدود هم محدودیت فروش داره؟ این دیگه خیلی حرفه!!
خوب دیگه! اینم سوژه جدیدی بود که اومد!! انشاالله در برنامه بعدی، قیمت ها 3 برابر مخابرات تهران میشه و برنامه بعدی، پیشرفت از 512 به 128 محدود...
پنل آنلاین فعلا خوبه اما اونم فیکس میشه.
Last edited by ShadowDragon; 17-01-2013 at 17:42.
سلام
چرا من از یه لینک دانلود میکنم سرعتش از 100 بالاتر نمیره وقتی 2تا با هم میگیرم سرعت تا 220 میره تقسیم میشه روی 2تا لینک هر کدام با سرعت 110 دانلود میکنه؟؟
لینکهای زیادی رو امتحان کردم یه لینک دانلود میکنم از 100 بالاتر دانلود نمیکنه
کسی راهی واسه این مشکل داشت ممنون میشم
منم دقیقا همین مشکل رو دارم... یک فایلی هیچ وقت از 140-150 بالاتر نمیره
یه راه اینه که 16 کانکشنی دانلود کنی
خوب این نشونه کیفیت بسیار بالای سرویس هاست دیگه
همینه دیگه باید با کنکشن های زیادی به حداکثر سرعت رسید یه چیز طبیعی در اینترنت ایرانه !!
این مشکل هم مربوط می شه به سرویس دهنده کاربر کاری ازش بر نمیاد
البته گاهی اوقات از لینکی که ازش دانلودمی کنید می تونه با شه
![]()
مجوز دکان کپی میکنی براشون میبری .پارس انلاین کارت دانشجوی قبول میکرد الان تو هر خونه 3 4 دانشجو هست مخابرات نمیدونم قبول میکنه یا نه
مجوز پیدا کردن الان کاری نداره اینا هم خودشون مسخره کردن
خوب این به خاطر شلوغ بودن شبکه و فروش پهنای باند چندین برابر ظرفیته که باعث میشه شما مجبور بشی با 2 فایل یا بیشتر و هر کدوم با 16 کانکشن دانلود کنی تا اولویت سرویس دهی از سرور به شما بالا بره.
در واقع سرعتی که برای وبگردی و کلیه سرویس های اینترنتی اهمیت داره، سرعت دانلود با یک فایل و یک کانکشنه، که اگه بالا باشه یعنی isp منصفانه سرویس فروخته و شبکه چند برابر پهنای باندش فشار روش وارد نمیشه.
باور کن مواقعی بوده که من مجبور بودم با 160 کانکشن (10 فایل هر کدوم با 16 کانکشن) دانلود کنم تا سرعت max رو بگیرم ولی همون طور که بالا گفتم این سرعتا کشکه و فقط به درد دانلودرهای حرفه ای میخوره و اهمیتی تو سرویس های اصلی نداره.
احتمال این که مشکل از محدودیت سرعت لینک یا سرور باشه خیلی کمه. چون سرعت ما اون قدر نیست که بخوایم با محدودیت سرعت یک کانکشن (که توسط برنامه نویس سرور تعیین شده) مواجه بشیم مگه مواقعی که از سایتهای فایل شیرینگی دانلود میکنیم که سرعت رو برای کاربران رایگان محدود کردن. یا از سایتی دانلود میکنیم که کاربراش خیلی زیاد باشن و فشار روش زیاد باشه.
Last edited by AliMirzaie; 18-01-2013 at 13:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)