تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 629 از 4428 اولاول ... 12952957961962562662762862963063163263363967972911291629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    بهترین سرویس 256 پارس آنلاین کدومه؟(سرعت دانلود شبانش خوب باشه،سرویسSR128-3G دارم.شبی 500 تا800 مگابایت دانلود می کنم.)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

آقا آخر این رفیقم بگیره یانه دانلود به مرکز مخابراتی بر میگرده بگید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

من که دیگه عمرا تمدید نمیکنم این دوره تا 25-20 روز دیگه که تمام میشه اصلا دور ADSL رو خط میکشم...
    آخه این چه افتضاحیه؟؟؟؟

یک عده از آقایون 200-300 حال میکنن کلاس مسگذارند جواب هم نمیدن یک عده هم اینطوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

به صفحه تنظیمات مودم ADSL مراجعه کنید. برای اینکار معمولا باید در مرورگر خود تایپ کنید 192.168.1.1 و سپس نام کاربری Admin کلمه عبور Admin را تایپ کنید. اگر با این روش نتوانستید به صفحه تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید باید با پشتیبانی سرویس دهنده تماس بگیرید. پس از ورود به صفحه تنظیمات، بر روی Statics و از آنجا بر روی گزینه ADSL کلیک کنید.
    از جدول نمایش داده شده مقادیر آیتمهای Line Attenuation، Sync Speed و SNR Margin را که در ستون Downstream نوشته شده است یادداشت کنید.

1. Line Attenuation یا Loop Loss: این عدد نشان دهنده مقدار سیگنالی است که در حال انتقال از مرکز مخابرات به رایانه شما از دست رفته است. هر چه فاصله شما از مرکز مخابرات بیشتر باشد این عدد بزرگتر خواهد بود. توجه کنید که هر عددی زیر 50db قابل قبول است.
    2. Sync Speed یا Rate: سرعتی که مودم با آن به مرکز مخابرات متصل شده است.
    3. SNR Margin یا Noise Margin: این عدد نشان دهده نسبت "سیگنال به نویز" فعلی شما و "سیگنال به نویز" مورد نیاز برای سرعت مشخصی است. اگر عدد SNR کم باشد، پش سر هم ارتباط شما قطع خواهد شد. این عدد باید 12db و یا بیشتر باشد.

حالا این اعداد را وارد ماشین حساب زیر کنید تا حداکثر سرعتی که ISP می توانید به شما ارائه دهد را به دست بیاورید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر SNR Margin کم باشد یا Line Attenuation بالا باشد و یا عدد حداکثر سرعت اینترنت را که توسط ماشین حساب بدست آوردید کمتر از سرعتی است که برای آن پول پرداخته اید، اشکال کار باید جایی میان مودم ADSL و مرکز مخابرات باشد. برای بالا بردن دقت کار بهتر است در زمانهای مختلف و روزهای مختلف این اعداد را یادداشت کنید و سپس آنرا به مرکز مخابرات گزارش دهید. حل مشکل با توجه به این اعداد تنها به دست دوستان مخابراتی است.
    من اول خدمت دوستان عرض کنم کسانی که با یوزر و پسورد Admin مشکل دارن یک نکته هست که برای من صادق بود مودمم وایرلس هست و گفتن یوزر admin وپسورد رو باید پسورد وایرلس که دادید به شرکت 5 رقمی باید اون رو وارد کنید.
    بعدش اینکه من وارد اون سایت کردم اطلاعاتم رو اما متوجه اعداد و ارقام نمیشم !

میشه با عکس توضیح بدین ؟

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جاتون خالی توی دانشگاه هستم و سرعت اینترنت روی 4 مگ هستش. گور بابای پارس آنلاین.

6. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرعت دیشب معمولی بو.
    دانلود دقیقا" 2 گیگ فکر کنم به خاطر تعطیلی آخر هفته اینجور بود.اما یه 3-4 تا فیلم ایرانی گرفتم
    آفرين دوست من هميشه فيلم ايراني بگير

SNR من دیشب روی 7 بود ولی سرعت دانلودم حدود 50 بود .
    ولی با توجه به عکس الان سرعت دانلودم 160 هست.
    دوستان اگه به جز< مخابرات راهی واسه افزایش SNR و کاهش Attenuation هست لطفاً بگن انجام بدیم.
    ببين دوست من SNR يا ميرايي خط به طور مستقيم تاثير ندارند براي ما.
    اگه اونقدر كم نباشن كه باعث ناپايداري و قطع و وصل شدن خط بشن بايد رفت سراغ اينكه حالا با اين مقدار حداكثر سرعت دريافتي چقدر هست.
    شما لاين 4 عكسي كه گذاشتي رو ببين ترجمش ميشه محدوده قابل دسترسي(با توجه به شرايط خط شما) كه نگاه كنيد 5544 هست كه با اين SNR و تضعيف شما اينقدر ميتوني دريافت كني كه 2.5 برابر دان استريم شما هست. پس شما اين عدد رو چك كن هميشه.
    مورد بعدي snr كه شب و روز عوض نميشه شما حتما وسايل داخل خونتون رو چك كن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE=mohammad.t;6039924]آفرين دوست من هميشه فيلم ايراني بگير

البته فیلم مکانیک هم گرفتم
    من فقط اچ دی دانلود میکنم افیلم بالای 2 گیگ باشه.
    دیشب فیلم جالبی نبود اینا رو گرفتم 3 تا ایرانی 1 دونه هم مکانیک 1 فیلم هم دوباره خارجی نصفه دانلود شد

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا من 256 كردم 128 رو ولي سرعت دانلود فرقي نكرده . چي كار كنم ؟

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

اين وضعيت مودمم.

آيا مشكلي داره ؟ سرعتم به 200 نميرسه و سرويسم هم 256 هست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

جاتون خالی توی دانشگاه هستم و سرعت اینترنت روی 4 مگ هستش. گور بابای پارس آنلاین
    حاجی ما آخر خطیم برا ما زیر و رو نکش

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من 256 كردم 128 رو ولي سرعت دانلود فرقي نكرده . چي كار كنم ؟

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

اين وضعيت مودمم.

آيا مشكلي داره ؟ سرعتم به 200 نميرسه و سرويسم هم 256 هست .
    اينها هيچ مشكلي نداره DOWN STREAM شما 2048 هست يعني حداكثر ميتوني 250 دانلود كني اگه پارس بذاره!
    نويز خط شما هم خيلي خوب هست و مشكلي نداره.
    با 256 براي من و خيلي هاي ديگه ميشه حداكثر 1536 يا 195 كيلوبايت بر ثانيه دانلود كرد.
    توي روز ممكنه خيلي تاثير نداشته باشه و دانلود شبانه تفاوت رو احساس ميكني!

12. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •