تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 629 از 634 اولاول ... 129529579619625626627628629630631632633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بهتر بود تو تاپیک خودش می پرسیدین

بله بیش از یکساله که تو ایران هست. و خب طبعا از بهترین گوشی های اندرویدی هست قیمت هم حدود 700-800

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

داداشای گلم یه سوال داشتم...جوای بدین ممنون میشم من گلکسی i9000 دارم صبح داشتم باهاش اس ام اس میزدم که گوشی هنگ کردو خاموش شد منم یه بار باطریش رو در آوردم انداختم سر جاش بهد دکمه پاور رو که زدم گوشی روشن بشه نشد.یعنی روشن میشد اما همون که روشن میشد اون مشخصات گوشی رو که میاره میاورد بعد بازم خود به خود رستارت میشد بازم همونو میاورد...من تبریزم...خلاصه رفتم دادم به نمایندگی خدمات پس از فروش سامسونگ گوشیم هم گارانتی پارس مایکروتل رو داره اونجا نگاه کردن اول گفتن مشکل نرم افزاری داره اما عصر زنگ زدن گفتن مشکلش از هارد داخلیشه باید بفرستیمش تهران تا تصمیم بگیرن...حالا خیلی نگرانم نمیدونم درست میشه یا نه...گارانتی بهش تعلق میگیره یا نه؟؟؟؟ اگه از دوستان تجربه ای چیزی دارن منو راهنمایی کنن تا از نگرانی در بیام از صبح اعصاب واسم نمونده....ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداشای گلم یه سوال داشتم...جوای بدین ممنون میشم من گلکسی i9000 دارم صبح داشتم باهاش اس ام اس میزدم که گوشی هنگ کردو خاموش شد منم یه بار باطریش رو در آوردم انداختم سر جاش بهد دکمه پاور رو که زدم گوشی روشن بشه نشد.یعنی روشن میشد اما همون که روشن میشد اون مشخصات گوشی رو که میاره میاورد بعد بازم خود به خود رستارت میشد بازم همونو میاورد...من تبریزم...خلاصه رفتم دادم به نمایندگی خدمات پس از فروش سامسونگ گوشیم هم گارانتی پارس مایکروتل رو داره اونجا نگاه کردن اول گفتن مشکل نرم افزاری داره اما عصر زنگ زدن گفتن مشکلش از هارد داخلیشه باید بفرستیمش تهران تا تصمیم بگیرن...حالا خیلی نگرانم نمیدونم درست میشه یا نه...گارانتی بهش تعلق میگیره یا نه؟؟؟؟ اگه از دوستان تجربه ای چیزی دارن منو راهنمایی کنن تا از نگرانی در بیام از صبح اعصاب واسم نمونده....ممنون
    من به شخصه یه همچین مشکلی رو تجربه نکردم ولی مگه نگفتی دادی نمایندگی ؟ پس گارانتی داره دیگه ، پس خیلی خودتو ناراحت نکن ، احتمال زیاد که مشکلش راحت حل میشه .

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه ازت هزینه نمی گیره که بده خودشون درست کنن....

ولی اگه می خوان بامبول در بیارن که احتمالش زیاد هست عجله نکن...

ببین گوشی تو دانلودینگ یا ریکاوری میره؟ اگه بره که قابل حله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگه ازت هزینه نمی گیره که بده خودشون درست کنن....

ولی اگه می خوان بامبول در بیارن که احتمالش زیاد هست عجله نکن...

ببین گوشی تو دانلودینگ یا ریکاوری میره؟ اگه بره که قابل حله

نه بابا دیروز زنگ زد گفت چارش اینه که بفرستن تهران...منم ناچار موندم قبول کردم...فک کنم فقط پول پست تهران رو میگیرن چیزه دیگه نه...بابا 50تومن پول اضافی واسه گارانتی دادم که همین موقع ها به دردم بخوره...اما نگرانم به قول خودت بامبول در بیارن بگن گارانتی بهش تعلق نمیگیره گوشی بمونه دستم...بالا هم گفتم همون که روشن میشد اون مشخصات گوشی رو که میاره میاورد بعد بازم خود به خود ریستارت میشد...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه بابا دیروز زنگ زد گفت چارش اینه که بفرستن تهران...منم ناچار موندم قبول کردم...فک کنم فقط پول پست تهران رو میگیرن چیزه دیگه نه...بابا 50تومن پول اضافی واسه گارانتی دادم که همین موقع ها به دردم بخوره...اما نگرانم به قول خودت بامبول در بیارن بگن گارانتی بهش تعلق نمیگیره گوشی بمونه دستم...بالا هم گفتم همون که روشن میشد اون مشخصات گوشی رو که میاره میاورد بعد بازم خود به خود ریستارت میشد...
    عزیز اینی که شما میگی بهش میگن بوت لوپ...چیز عجیبی هم نیست...من خودم فردای روزی که گوشیو خریدم همین بلا رو سرش آوردم...با نصب یه رام سه فایلی حل شد...من جای شما بودم اول این راهو امتحان می کردم اگه نمی شد می فرستادم ...چون گوشی که باز بشه معلوم نیست چه بلایی سرش میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عزیز اینی که شما میگی بهش میگن بوت لوپ...چیز عجیبی هم نیست...من خودم فردای روزی که گوشیو خریدم همین بلا رو سرش آوردم...با نصب یه رام سه فایلی حل شد...من جای شما بودم اول این راهو امتحان می کردم اگه نمی شد می فرستادم ...چون گوشی که باز بشه معلوم نیست چه بلایی سرش میاد
    داداش من نمیدونستم مشکلشو خودم هم ترسیدم دست بزنم آخه میدونی که اینا دنبال بهونه هستن یه ایرادی بزارن بگن گوشی از گارانتی افتاد...واسه همین دست نزدم...خدا کنه بلایی سرش نیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به داداشای گلم... آ قا من گوشیم رو امروز از تمایندگی گرفتم که توضیح میدم چی شده...وقتی گوشی رو گرفتم مشکلش رو پرسیدم تو کاغذی که همراه موبایلم از تهران اومده بود نوشته بود !!!تعویض برد!!! یعنی مدار گوشی به کل عوض شده بود...جالب اینجاس که گوشی من 8گیگ بود اما الان اینی که فرستادن منه 16 گیگ هست!!!! حالا یه سوال داشتم...آیا این که کلا برد گوشی رو مایکروتل عوض کرده میشه به این برد اعتماد کرد؟یعنی برد آک انداختن تو این گوشی؟؟؟؟کسی از این موضوع خبر داره ؟؟؟؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام به داداشای گلم... آ قا من گوشیم رو امروز از تمایندگی گرفتم که توضیح میدم چی شده...وقتی گوشی رو گرفتم مشکلش رو پرسیدم تو کاغذی که همراه موبایلم از تهران اومده بود نوشته بود !!!تعویض برد!!! یعنی مدار گوشی به کل عوض شده بود...جالب اینجاس که گوشی من 8گیگ بود اما الان اینی که فرستادن منه 16 گیگ هست!!!! حالا یه سوال داشتم...آیا این که کلا برد گوشی رو مایکروتل عوض کرده میشه به این برد اعتماد کرد؟یعنی برد آک انداختن تو این گوشی؟؟؟؟کسی از این موضوع خبر داره ؟؟؟؟؟
    معمولا از برد های تعمیری استفاده میکنند! ولی همین که داره کار میکنه، یعنی مشکلی نیست دیگه!

ولی اینکه 8 گیگ شده 16 گیگ، بجای اینکه تشکر کنی داری نا شکری میکنی؟

10. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

معمولا از برد های تعمیری استفاده میکنند! ولی همین که داره کار میکنه، یعنی مشکلی نیست دیگه!

ولی اینکه 8 گیگ شده 16 گیگ، بجای اینکه تشکر کنی داری نا شکری میکنی؟
    برد تعمیری؟؟مرگه من؟؟؟اه اه...بابا منه بدبخت گوشیمو 6 ماهه خریدم حالا باید از یه برد تعمیری استفاده کنم...یعنی این برد زیاد دووم نمیاره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •