تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 629 از 892 اولاول ... 129529579619625626627628629630631632633639679729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

پروفشنال jojo_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    C:PROGRAM

پيش فرض

[QUOTE=kiuq;5666986]نه نداره...

تو سایت دی جی کالا زده cori7

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو سایت دی جی کالا زده cori7
    عجب باز رفتن دستی اسمبل کردن .!!

اصلا ارزش نداره بابت مدلی که 700 تومنیش با 1300 تومنیش یه شکل باشه و اسمش هم بد در رفته باشه ( از این لحاظ که اکثر کانفیگاش زیره 1 بود ) خرج کنید..
    مدلهای مشابه و حتی بهتر از اچ پی هست که !!

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حق با شماست ! خیلی ها به مشکل بر خوردند ، اما خیلی ها هم بر نخوردند

سری DV5 مشکل زیاد داشت ، مخصوصا داغ کردن و کیفیت!
    سری DV6 چیپ گرافیکی مشکل داشت و لپتاپ خیلی ها سوخت ! در این فروم هم چند مورد داشتیم که بعد از بازی ها دیگه نوت بوکشون روشن نشد !

اما این مشکلات بر طرف شده و سری جدید تقریبا بی نقص هستند
    به قول معروف ! عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شه یا یه چیزی تو همین مایه ها . به هر حال از من گفتن ، با اینکه الان گوشیم p990 کم کم داره به یکی از آثار باستانی تبدیل می شه و برای خودش شماره می گیره (واقعاً این کار رو می کنه ) و از پیری ، مرتب می گه کیه کیه (مثل شاه بابا و دوستان تو قهوه تلخ !) ولی من در اولین فرصت به جای خرید htc دیزایر اچ دی حتماً لپ تاپ رو عوض می کنم و یک خرکار می گیرم و یا اصلاً از سری گیم ایسوس می گیرم البته اگر پول داشتم .

روی حرف کارخونه حساب نکنید ، پرینتر ساز بره پرینترش رو بسازه ، یخچال ساز بره یخچالش رو بسازه و موبایل ساز هم ... تو کار هم دخالت نکنند که خریداران این ور دنیا کاسه چه کنم دستشون نگیرن . این جمله خیلی پر بار بود خداییش قدرش رو بدونید و درکش کنید

داره خودمونی میشه chat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حق با شماست ! خیلی ها به مشکل بر خوردند ، اما خیلی ها هم بر نخوردند

سری DV5 مشکل زیاد داشت ، مخصوصا داغ کردن و کیفیت!
    سری DV6 چیپ گرافیکی مشکل داشت و لپتاپ خیلی ها سوخت ! در این فروم هم چند مورد داشتیم که بعد از بازی ها دیگه نوت بوکشون روشن نشد !

اما این مشکلات بر طرف شده و سری جدید تقریبا بی نقص هستند
    پس چرا وقتی من میپرسم که 3140 اچ پی مشکلی نداره یا نکات ضعف و قوتش رو بگید، هیچی نمیگید؟ و فقط میگید لپتاپ خوبیه!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

الان من یه لپ تاپ تا 1000000یا نهایتش 1100000 بگیرم چی خوب هست؟فقط یه چیز خوبی باشه!
    دوستان مدل 5010 رو معرفی کردند/ مدلهای دیگه هم هست؟

داره خودمونی میشه king_james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    من یک لپ تاپ تا حداکثر 1400000 میخوام بگیرم که عمده استفاده ام ازش autocad photoshop و گاهی 3dmaxخواهد بود و اصلا بازی نمیکنم. کیفیت ساخت و دوام هم اندازه کانفیگ برام مهمه واسه همین فرق بین گرافیک لنوو و دوتای دیگه مهم نیست زیاد......... هارد 500 هم برام کافیه
    حالا بین این 3 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ از لحاظ دما و دوام و صفحه کدوم بهتره ؟
    لطفا دلیلشم بگید

lenovo y560
    Intel® Core™ i7?740QM Processor (6M Cache, 1.6 GHz)
    4GB
    750GB 7200 rpm
    DVD±RW DL
    15.6" HD LED
    ATI Radeon™ 5730 1G

HP Pavilion Dv6-3174
    Intel® Core™ i7?740QM Processor (6M Cache, 1.6 GHz)
    4GB
    500GB 7200 rpm
    15.6" HD LED
    ATI Radeon™ 5650 1G

Dell inspiron n5010
    CPU (i7-740QM
    6GB ddr3
    500gb HD
    15.6" HD LED
    ATI Radeon™ 5650 1G

راهنمایی کنید ممنون میشم
    کسی نظری نداره ؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

پس چرا وقتی من میپرسم که 3140 اچ پی مشکلی نداره یا نکات ضعف و قوتش رو بگید، هیچی نمیگید؟ و فقط میگید لپتاپ خوبیه!

عزیز لپتاپ خوبیه ! شما بگیر ، اگر خراب شد با من !

شما متنی که من نوشتم رو درست نخوندین ، گفتم که این موضوع بر میگرده به سری قبلی DV6 که با پردازنده های AMD ارائه میشده و همچنین سری DV5 که دو سال هست تولید نشده !

سری جدید بی عیب و نقص هست، و در بازار هم بسیار فروش خوبی داره

8. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

به قول معروف ! عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شه یا یه چیزی تو همین مایه ها . به هر حال از من گفتن ، با اینکه الان گوشیم p990 کم کم داره به یکی از آثار باستانی تبدیل می شه و برای خودش شماره می گیره (واقعاً این کار رو می کنه ) و از پیری ، مرتب می گه کیه کیه (مثل شاه بابا و دوستان تو قهوه تلخ !) ولی من در اولین فرصت به جای خرید htc دیزایر اچ دی حتماً لپ تاپ رو عوض می کنم و یک خرکار می گیرم و یا اصلاً از سری گیم ایسوس می گیرم البته اگر پول داشتم .

روی حرف کارخونه حساب نکنید ، پرینتر ساز بره پرینترش رو بسازه ، یخچال ساز بره یخچالش رو بسازه و موبایل ساز هم ... تو کار هم دخالت نکنند که خریداران این ور دنیا کاسه چه کنم دستشون نگیرن . این جمله خیلی پر بار بود خداییش قدرش رو بدونید و درکش کنید

جای بحث اینجا نیست و خیلی هم این فکر قدیمی شده ، شرکت ها بر اساس سرمایه که دارند ، در هر بخشی که بخواهند سرمایه گذاری می کنند ،
    سامسونگ از ساعت تا ماشین و آدم و ساختمان و پتروشیمی و هر چی که فکر کنید داره فعالیت میکنه چون میتونه !
    شما نمی تونید بگید که چون HTCیک شرکت برای تولید موبایل هست و به صورت حرفه ایی کار می کنه پس بهتر سامسونگ هست چون همه چی تولید می کنه !
    سرمایه گذاری سامسونگ در بخش گوشی های تلفن همراه شاید حتی بیشتر از HTC باشه.

در مورد HP هم باید این ها رو بدونید :

الان 3 یا 4 سال هست که HP بزرگترین تولید کننده ی PC و LAPTOP در دنیا هست ، و رقابت خیلی خیلی سختی هم با دل و ایسر داره به طوری که در برخی از فصل های سال جاشون در لیست پر فروش ترین ها عوض میشه

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

بله. تو بروشور msi از شركت ماتريكس اين مشخصاتو نوشته.اين هم لينكش:

کد:

کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قيمتش با 2gb رم 690 و با 4gb رم 720 تومنه.'گارانتي قوي اي هم پشتشه. از نظر ظاهر و وزن هم عالي بود. عين پر كاه ميمونه. تو سايتاي خارجي هم خوب نوشته بودن ازش.

bioster جان.جواب مارو هم بدي ممنون ميشم.

11. این کاربر از amir_rahbaran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

از برند hp یا dell با 1تومن چی بگیریم ما؟cpu و vga خوبی داشته باشه! به جز مدل 5010 که اقای biostar گفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •