[QUOTE=kiuq;5666986]نه نداره...
تو سایت دی جی کالا زده cori7
[QUOTE=kiuq;5666986]نه نداره...
تو سایت دی جی کالا زده cori7
عجب باز رفتن دستی اسمبل کردن .!!تو سایت دی جی کالا زده cori7
اصلا ارزش نداره بابت مدلی که 700 تومنیش با 1300 تومنیش یه شکل باشه و اسمش هم بد در رفته باشه ( از این لحاظ که اکثر کانفیگاش زیره 1 بود ) خرج کنید..
مدلهای مشابه و حتی بهتر از اچ پی هست که !!
به قول معروف ! عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شه یا یه چیزی تو همین مایه ها . به هر حال از من گفتن ، با اینکه الان گوشیم p990 کم کم داره به یکی از آثار باستانی تبدیل می شه و برای خودش شماره می گیره (واقعاً این کار رو می کنه) و از پیری ، مرتب می گه کیه کیه (مثل شاه بابا و دوستان تو قهوه تلخ !) ولی من در اولین فرصت به جای خرید htc دیزایر اچ دی حتماً لپ تاپ رو عوض می کنم و یک خرکار می گیرم و یا اصلاً از سری گیم ایسوس می گیرم البته اگر پول داشتم .
روی حرف کارخونه حساب نکنید ، پرینتر ساز بره پرینترش رو بسازه ، یخچال ساز بره یخچالش رو بسازه و موبایل ساز هم ... تو کار هم دخالت نکنند که خریداران این ور دنیا کاسه چه کنم دستشون نگیرن . این جمله خیلی پر بار بود خداییش قدرش رو بدونید و درکش کنید
![]()
پس چرا وقتی من میپرسم که 3140 اچ پی مشکلی نداره یا نکات ضعف و قوتش رو بگید، هیچی نمیگید؟ و فقط میگید لپتاپ خوبیه!
الان من یه لپ تاپ تا 1000000یا نهایتش 1100000 بگیرم چی خوب هست؟فقط یه چیز خوبی باشه!
دوستان مدل 5010 رو معرفی کردند/ مدلهای دیگه هم هست؟![]()
کسی نظری نداره ؟
عزیز لپتاپ خوبیه ! شما بگیر ، اگر خراب شد با من !
شما متنی که من نوشتم رو درست نخوندین ، گفتم که این موضوع بر میگرده به سری قبلی DV6 که با پردازنده های AMD ارائه میشده و همچنین سری DV5 که دو سال هست تولید نشده !
سری جدید بی عیب و نقص هست، و در بازار هم بسیار فروش خوبی داره
جای بحث اینجا نیست و خیلی هم این فکر قدیمی شده ، شرکت ها بر اساس سرمایه که دارند ، در هر بخشی که بخواهند سرمایه گذاری می کنند ،
سامسونگ از ساعت تا ماشین و آدم و ساختمان و پتروشیمی و هر چی که فکر کنید داره فعالیت میکنه چون میتونه !
شما نمی تونید بگید که چون HTCیک شرکت برای تولید موبایل هست و به صورت حرفه ایی کار می کنه پس بهتر سامسونگ هست چون همه چی تولید می کنه !
سرمایه گذاری سامسونگ در بخش گوشی های تلفن همراه شاید حتی بیشتر از HTC باشه.
در مورد HP هم باید این ها رو بدونید :
الان 3 یا 4 سال هست که HP بزرگترین تولید کننده ی PC و LAPTOP در دنیا هست ، و رقابت خیلی خیلی سختی هم با دل و ایسر داره به طوری که در برخی از فصل های سال جاشون در لیست پر فروش ترین ها عوض میشه
![]()
بله. تو بروشور msi از شركت ماتريكس اين مشخصاتو نوشته.اين هم لينكش:
کد:
کد:
قيمتش با 2gb رم 690 و با 4gb رم 720 تومنه.'گارانتي قوي اي هم پشتشه. از نظر ظاهر و وزن هم عالي بود. عين پر كاه ميمونه. تو سايتاي خارجي هم خوب نوشته بودن ازش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bioster جان.جواب مارو هم بدي ممنون ميشم.
از برند hp یا dell با 1تومن چی بگیریم ما؟cpu و vga خوبی داشته باشه! به جز مدل 5010 که اقای biostar گفتن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)