آخه رشته سختی رو هم می خوای بری
آزاد کتاب زرد قلم چی رو بگیر کار کن اگه مسلط شی امکان قبولیتون هست.
آخه رشته سختی رو هم می خوای بری
آزاد کتاب زرد قلم چی رو بگیر کار کن اگه مسلط شی امکان قبولیتون هست.
اگه میشه این سوال من رو هم جواب بدین ممنونببخشید این سوالو اینجا میپرسم...
توی این روز های باقی مونده میشه توی کنکور ریاضی رتبه ی 4000 منطقه 2 آورد؟
البته صفره صفر نیستش کسی که میخواد این رتبه رو بیاره...
بزن زنگو!
خدا شاهده سنجش بعدیو اینجوری بدم،کنکور نمیدم!
![]()
خدایی خیلی خوب دادی ...... تبریک میگم بهت![]()
دوست عزیز این درصدا که عالیه من این درصدارو داشته باشم تا کنکور حال میکنم!!! راستی چرا شیمی 28.6 زدی وقت کم آوردی یا دلیل خاصی داره؟بزن زنگو!
خدا شاهده سنجش بعدیو اینجوری بدم،کنکور نمیدم!![]()
راستی این کارنامه سنجش کجاست الان سایت زیر رو کردم چیزی ندیدم مگه سایتشنیست ؟! مشاهده کارنامه رو هم میزنم ولی خبری از آزمون جامع نوبت اول نیست!!! درصدارو دوباره برداشتن یا اینترنت من اشتباه میرم؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من شما فقط یه ذره نکات ریز رو یادتون رفته و مطالب اصلی یادتونه، پس فقط نیاز به دوره دارین. یک دور که بزنین برین سر تستآره ثبت نام كردم
ميخواستم دوباره امتحان بدم شايد ايندفعه يكم رتبه خوبتر نصيبمون بشه
آره ديگه الان ديگه كتمر از 3 ماه مونده واسه كنكور
اين موقع ها چيكار كنيم بهتره؟(اقلا براي من)
با در نظر گرفتن اينكه سال قبل هم خونده بودم برا كنكور
توی همون صفحه ی اصلی، خط اول جدول نوشته برای مشاهده کارنامه اوليه آزمون آزمايشي نوبت اول جامع سال 89-88 (آزمون سراسری )اینجا را کلیک نمایید
کانامه ی من که هنوز نیومده!
نشناختی هنوز این آقا سامانو؟؟
همیشه ناراضیه!!!!!
من که چیزی نمیبینم! آدرس سایت درست نوشتم
مطمئنی الان هم روی سایته شاید مشکلی پیش اومده؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها خوشحالم .... من چند روز بود میخواستم دو مرحله مونده آزمون جامع سنجش رو بنویسم اما هی پشت گوش میوفتاد .... یک دفعه بطور تصادفی این تاپیک شما رو دیدم جالب بود واسه کنکوری هاست ...اومدم داخلش دیدم ظاهرا ثبت نام داره تموم میشه ...
خلاصه سریع پریدم رفتم چند تا کارت اعتباری خریدم ثبت نام کردم 2 مرحله باقی مونده رو ...
از همگی که یادم انداختن ممنونم ....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)