سلام
از بین 6960 و6940 کدوم رو بیشنهاد میکنید؟
اگر چیز بهتری هم هست بگین لطفا
سلام
از بین 6960 و6940 کدوم رو بیشنهاد میکنید؟
اگر چیز بهتری هم هست بگین لطفا
هیچ کدوم..هیچ کس از خریدشون راضی نبوه به خدا کیفیت تی وی های 2010 سامی از سری جدید بهتره اینو امروز از نزدیک کنار همدیگر داشتند یهک فیلم رو پخش میکردن دیدم.
دوست من اگر نظر من رو میخواید بشدت تاکید میکنم که به ریویو ها اکتفا نکنید لاقل این ادیتور خنده دار بخش استرالیایی cnet .برای اثبات حرفم کافیه ریویو ایشون واسه vt30 رو ملاحظه کنید.
این ادیتور کلا مشکل دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفک میکنم اگر پایونیر الیت کیورو هم جولوش بزارن از گرمی رنگ هاش الکی ناله کنه
خوب اینم نتیجه گیریشون واسه best pq tv 2011 واقعا دسته گلشون درد نکنه
اینم برای سامسونگ عزیزشون که کلا از نظر اینها کیورو باید سجده کنه
حالا به نظرتون این نتیجه گیری ها میتونست توسط ادیتور حرفه ای چون david katzmier ادیتور ارشد cnet گرفته بشه؟ یا انکه سلقیه ها اینقدر متفاوته؟؟؟
----------------------------------------
بهترین ریوو گر خودتونید در محضر نمایندگی هاخودتون میخواید استفاده کنید نه نظر ادیتور ها.این نصیحت من بود دوست من شما مختارید اما تصاویر پلاسما برای من بعد از دیدن vt20 در 3 نمایندگی و استفاده طولانی مدت از g10 وs10 به من این ذن رو داد که انصافا led base ها بهترن اونم سری high end اشون.
این نظر حقیر بود دوست من امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
Last edited by ramincybran; 28-09-2011 at 05:22.
سلام دوستان عزيز
من بين دوتا مدل ال اي دي موندم فقط و فقط هم كيفيت تصوير برام مهمه نه قيمت و امكانات جانبي از بين
سامسونگ مدل d6960 46inch
و سوني مدل Ex520 46inch
كدوم رو انتخاب كنم
در ضمن نظرتون در مورد سه بعدي مدل ex720 چيه
Last edited by nasrGod; 28-09-2011 at 13:41.
چرا راضي نبوده؟
SAMSUNG SMART TV 2011
بسیار از جواب کاملتون تشکر می کنم.
فقط محض احتیاط بهترین تلویزیون تو بازار چیه؟ بجز شارپ
Last edited by qwerty2322; 28-09-2011 at 13:15.
سلام به دوستان
من میخواستم یه ال ای دی در حد1.200از بانه بخرم که بعد یکمی تحقیق بهمhx8ooرا پیشنهاد کردن حلا بنظر شما تو این رنج قیمت وبا این مشخصات انتخاب خوبیه؟اگه از برند دیگه با این مشخصات بهتر سراغ دارید لطفا معرفی کنید
راستی حالا می ارزه برم بانه بخرم؟
مرسی
دوستان كسي كمك نميكنه
تایید...ledB7000 سامسونگ که یک سال و نیمه دارمش از اینا تصویر بمراتب بهتری داره! سری 69xx سامسونگ اصلا پیشنهاد نمیشه, نخرید!
به صفحات آخر تاپیک سامسونگ مراجعه کنین خیلی چیزا دستگیرتون میشه.
سلام...
حالا جدا از بحث تاپیک چی شد نظرتون عوض شده؟ پاناسونیکهای جدید نقص دارن یا کیفیت led ها بالا رفته؟!!
الان یک led عالی مثل همین مدلی که گفتین از لحاظ اجرای گیم و تصاویر سریع واقعا میتونه با یک پلاسما رقابت کنه؟!!(با توجه به برتری مطلق پلاسماها در این زمینه)
تجربه شخصی من در مورد بازی نشون میده یک پلاسما نه چندان مطرح مثل C470 در مقایسه با B7000 که از ledهای خوب زمان خودش بود عملکرد بسیار بهتری داره..
Last edited by Rastin.; 28-09-2011 at 21:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)