همون که بازیکنارو از حالت غیر طبیعی در بیاره کلیه یعنی از اول بازی همش یه شکل بودن نه خیس میشدن نه گلی و... فکر کنم ان پچ عرق کردن بد نباشه.....
همون که بازیکنارو از حالت غیر طبیعی در بیاره کلیه یعنی از اول بازی همش یه شکل بودن نه خیس میشدن نه گلی و... فکر کنم ان پچ عرق کردن بد نباشه.....
این پچ عرق کردن همچین چیز خاصی نیست چون فقط بازیکنارو یه نمه خیس نشون میده اونم از همون اول تا اخر بازی و هیچ تغییری هم نمیکنه
واقعا اگه مستر لیگ اینجوری باشه که افتضاحه !
من بازی اولم با یووه تو استادیوم کونامی همه استادیوم پر شده بود ! اونم بازی یووه با کالیاری !
تماشاچی ها هر کودوم یه لباس پوشیدن اصلا معلوم نیست اینا طرفدار یووه ان !
بازی ها هم از 10 تا 8 تاش تو صبحه !
اعصابم خورد شده واقعا کونامی به این موضوعات اصلا توجه نکرده ؟!
به ها خیلی با حاله وقتی به فصل زمستون تو مستر لیگ هستیم منو ها برفی میشه. یه دیکه با کمک داور حال کردم مثل واقعی با بازی کنه میاد .یه چیزه مهم ت هوش مصنوعی با لا اومده
ماشالا به این سرعت ! بابا الان من نمیتونم این پچ هایی رو که گذاشتید رو پیدا کنم !
اگه مییشه یکی بهترین پچ برای درست کردن تیم ها و لباس ( انگلستان ) و همین عرق و هر چی باحاله رو بزاره !
ممنون
دوستان یعنی اینجا هیچ کس به جز من تو ویندوز 7 مشکل تیک زدن نداره؟من از اخرین ورژن ویندوز 7 و دایرکت ایکس و درایور استفاده میکنم.پس چرا همش تیک میزنه؟
من امروز Pro Evolution Soccer 2010 رویه ویندوز 7 که همه بازیهارو روش نصب میکنم ونصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم تیک میزنه نتند نتد .نمیدونم برایه من فقط روی ویندوز 7 اینجوریه یا همه این مشکلو دارن.رویه ایکسپی این مشکلو ندارم و بازی به راحتی رو یه اخرین رزولوشن و بالاترین کیفیت روون اجرا میشهدر ضمن هم روی ویندوز 7 و هم رویه ایکسپی اخرین درایور نیویدیارو نصب دارم.رویه ویندوز 7 رویه همه رزولوشنها تک میزنه واقعا اعصابمو خورد کرده چون حتی وقتی میزارم رو 800*600 یا همون پایینترین رزولوشن تو سون و کیفیتو پایینترین میزارم بازم تیک میزنه.
مشخصات سیستمم به شرحه زیره
cpu:intel coredu 8500 3.166 gig
vga:geforce9600 gt
ram 2gig ocz ddr3 bus1333
دوستان هم توجه کردن که هنگام آفساید ،ابتدا داور بازی سوت می زنه بعدش تازه کمک داور پرچم می زنه!!!!؟؟
این تاپیک رو یکی از دوستان درست کردن که خیلی خوب هست و میتونه کمکت کنهماشالا به این سرعت ! بابا الان من نمیتونم این پچ هایی رو که گذاشتید رو پیدا کنم !
اگه مییشه یکی بهترین پچ برای درست کردن تیم ها و لباس ( انگلستان ) و همین عرق و هر چی باحاله رو بزاره !
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
___________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه باحال وقتی توپ دستته بازیکنات بازیکن آزادیو که موقیت مناسب داره با دست نشون میدن
وقتیم که توپ دست حریفه بازیکنیو که کسی نگرفتتش نشون میدن
تایید میشهدوستان هم توجه کردن که هنگام آفساید ،ابتدا داور بازی سوت می زنه بعدش تازه کمک داور پرچم می زنه!!!!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)