مشکلی بابت اجرا و عملکرد گرافیک وجود نداره.
لطفا بحثهای خارج از عنوان تاپیک رو مطرح نکنین. در صورتیکه قصد مشاوره برای خرید کارت گرافیک دارین تاپیک جدا بزنین.
مشکلی بابت اجرا و عملکرد گرافیک وجود نداره.
لطفا بحثهای خارج از عنوان تاپیک رو مطرح نکنین. در صورتیکه قصد مشاوره برای خرید کارت گرافیک دارین تاپیک جدا بزنین.
یه سوال تخصصی ازتون دارم و اون اینکه پشت کارت گرافیک geforce 550ti من دقیقا پشت gpu یه قطعه کوچک شبیه ic که رنگش قهوه ای هست وجود داره!میخواستم بدونم این قطعه چیه و کارش چی هست?!l ممنون میشم راهنماییم کنید!!
اون آی سی نیست کنداکتور پیرایتز دهنده IC بخش هماهنگی GPU هست که کلاک وایز عمل میکنه و کلا" بخش PT215 مدارو کنترل میکنه...
موفق باشی
با سلام خدمت بزرگان
ما یه لیستی درست کردیم که میتونید بهترین کارت ها گرافیک بازار ایران رو با قیمت و رتبه ببیند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید به دردتون بخوره![]()
پس چرا روی کارتهای گرافیک دیگه همچین قطعه ای نیست؟وجود این قطعه دلیل برتری کارت گرافیک من نسبت به سایر کارت گرافیک ها است؟!راستی pt215 چیه هست؟!
این قطعه رو کارتایی میشه که پیرایتز دستی ان و فرکانسشون با کلاک مدار نیست...PT215 هم بخش مرکزی مدار گرافیکی هست...
راستی پیرایتز چی هست؟!یعنی وجود این قطعه باعث برتری کارت گرافیک هست یا نقطه ضعف ان؟
منظور از پیرایتز چیه؟ضمنا کارتهای که این قطعه رو دارند بهترند یا کارتهایی که این قطعه رو ندارند؟؟؟
سلام
قیمت روز کارت Asus HD 7750 1GD5 128bit و Asus HD 7770 رو میخواستم. رایان صبا به ترتیب 370 و 440 قیمت زده ولی چون یه کم گرون فروشه فکر می کنم قیمت کف بازار پایین تر از این ارقام باشه.
سلام
قیمت روز کارت Asus HD 7750 1GD5 128bit و Asus HD 7770 رو میخواستم. رایان صبا به ترتیب 370 و 440 قیمت زده ولی چون یه کم گرون فروشه فکر می کنم قیمت کف بازار پایین تر از این ارقام باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)