نه انگاری تو این تعطیلات اینطوری شده, قبلا تو ایام کاری پهنای باند همون 512 بود مدتیه اینطوری شده از قبل از عید
من که نمیدم ,شرکتمون میده![]()
امروز رفتم شرکت تستی هم زدیم و دانلود هم انجام دادیم سرعت فوق العاده بود
نه انگاری تو این تعطیلات اینطوری شده, قبلا تو ایام کاری پهنای باند همون 512 بود مدتیه اینطوری شده از قبل از عید
من که نمیدم ,شرکتمون میده![]()
امروز رفتم شرکت تستی هم زدیم و دانلود هم انجام دادیم سرعت فوق العاده بود
سلام
مدتی هست من از سپنتا ADSL گرفتم مشکل اینکه که مثلا من یه فایل از سایت مایکروسافت میزارم دانلود شه با ۹کاب دانلود میکنه من ۲۵۶ kb گرفتم بد حالا مشکل اصلی اینجاست الان مثلا با ۹kb دانلود میکنه چند تا دیگه از همون سایت مثلا ۵ تا چیز دیگه برای دانلود میزارم بد همون ۹ تا میمونی تا جمعش میشه ۳۱ kb ولی رو یک فایل اینطوری نیست این عددی که گفتم برای مثل بود کسی میدونی مشکل چی مرسی
ببخشين اين ping هرچي پايين تر باشه خوبه يا....؟؟؟؟؟![]()
Last edited by CHEGUEVARA.; 01-04-2010 at 13:00.
پايين تر خوبه
پایین.........
این مرکز مخابرات لعنتی با این حال که تو سایت زده adsl میده ولی اینطور نست
صبا نت تو تهران خوبه؟
البته شاید بستگی به شهرت هم داشته باشه.ولی من پارس انلاین استفاده میکنم با ماهی 7000 تومن.(128 و 1 گیگ دانلود در ماه)
دوستان من دو تا سوال دارم که شتید خیلی با این تاپیک مرتبط نباشه اما بی ربط هم نیست :
1) سوال اولم اینه که اگه ما ADSL از یه شرکت بگیریم و بعد خونمون رو عوض کنیم ، باید دوباره برای خط جدید راه انداری انجام بشه ؟
2) حالا اگه ما از یه شرکت ADSL بگیریم و ماه بعد از یه شرکت دیگه ، دوباره راه اندازی داره یا نه ؟
ممنون
جواب هر دو مورد متاسفانه "بله" می باشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)