قیمت این مودم چنده وآیا مودم خوبی است یا نهSMC (7901BRA3)؟
قیمت این مودم چنده وآیا مودم خوبی است یا نهSMC (7901BRA3)؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدید
من میخوام یه کافی نت وایرلسی راه بندازم
1-میشه کاری کرد که هر mac آدرسی در ماه مثلا بیشتر از 200 مگابایت نتونه کار کنه یعنی محدودیت مکانی یا محدودیت زمانی گذاشت برای هر نفر یا هر دستگاه
2-میشه کاری کرد که کسی را که میخواهبم بتونند کانتکت بشند یعنی mac مورد نظر ما
کمکم کنید
ممنونم
سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدید
من میخوام یه کافی نت وایرلسی راه بندازم
1-میشه کاری کرد که هر mac آدرسی در ماه مثلا بیشتر از 200 مگابایت نتونه کار کنه یعنی محدودیت مکانی یا محدودیت زمانی گذاشت برای هر نفر یا هر دستگاه
2-میشه کاری کرد که کسی را که میخواهبم بتونند کانتکت بشند یعنی mac مورد نظر ما
کمکم کنید
ممنونم
رفقا جمیعا سلام
شما مدل مودمت رو دقیق بفرما ، لینک آخرین Firmware رو واست میفرستم.
اگه خودت تو نت پیدا کردی ، تو انتخاب و دانلود Firmware خیلی دقت کن. نام فایل باید دقیقا با نام و مدل مودمت یکی باشه . حتی اگه یه حرف یا عدد فرق داشت ، نصبش نکنی. ممکنه مودمت مرخص شه .
---------------------------
شما الآن از نوع اتصال Bridge استفاده می کنی که هر دفعه نیاز به کانکت شدن دستی داری. برای اتصال اتوماتیک باید مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی. واسه این کار یه سر به دفترچه راهنمای مودم بزن. خیلی خوب راهنمائی کرده. اگه نداری این لینکش:
من تصاویر رو نمی ذارم چون تو pdf بالا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- همونطور که دوستمون گفتن باید اول با زدن 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم شی. (صفحه 7 لینک بالا)
2- تو پنجره ی Wizard تیک Auto Connect رو بزن و بزن Next
3- تو این پنجره (صفحه 9) تیک DSL-Aiuto CDetect رو بزن تا مقادیر VCI و VPI رو خودش از ISP بگیره و ست کنه. اگه خودش نتونست پیدا کنه ( که احتمالا میکنه) تیک رو بردار و مقادیر VPI=0 و VCI=35 رو دستی وارد کن. مگر اینکه ISP اعداد دیگه ای بهت بده. ولی معمولا 0 و 35 هستن.
4- تو پنجره (صفحه 10) بعد گزینه PPPoE (دومی) رو انتخاب کن و بزن Next
5- تو این پنجره (صفحه 11) Username و Password مربوط به ISP رو وارد کن و بزن NEXT
6- بقیه مراحل رو هم NEXT بزن و همگی تنظیمات رو مثل تصاویر راهنما ست کن تا به جدول صفحه 14 برسی ، وقتی تو صفحه 13 دکمه Next رو میزنی ، مودم به ISP وصل میشه و برای آوردن جدول صفحه 14 شاید تا 30 ثانیه طول بکشه. اگه تو مرحله 3 حالت اتومات رو انتخاب کردی و تو جدول جلوی VCIوVPI عدد گذاشت ، یعنی خودش از ISP گرفته و نیازی به تنظیم دستی نیست.
7- دکمه Save/Reboot رو بزن تا مودم ریست شه. این دفعه خودش باید به ISP وصل شه.
1- دوستان از TD8811 که راضی هستن. اونیکی رو نمی دونم. تو رنج 40 تومن هم از برند ASUS میتونی am602 بگیری که مثل TD8811 یه لن و یه USB داره
2- من پیشنهاد میکنم که یه مودم روتور دار بگیری که 4تا پورت لن داشته باشه . هرچند از پورت لن و USB مودم های بالا هم میشه بطور همزمان برای 2 سیستم استفاده کرد ولی تنظیمش سخته. و همیشه کارکردن با چند تا LAN خیی راحت تر و بی دردسرتر از ترکیب یک LAN و یه USB هستش.
بطور مثال Asus-am604 گزینه خیلی خوبیه که فکر کنم تو رنج 45-50 باشه ( دوستان کسی قیمت رو دقیق داره؟؟) و همونطور که میدونی هیچ ISP ای هم به ASUS گیر نمیده . ولی ارزشش رو داره که در آینده به راحتی بتونی سیستم های دیگه رو هم وارد شبکه کنی و علاوه بر به اشتراک گذاری اینترنت ، بتونی بین اونها شبکه ایجاد کنی و به راحتی اطلاعات رو جابجا کنی.
3- همونطو رکه دوستمون گفتن وایرلس دارها هم از 805 شروع میشن . معمولا 4 تا خروجی LAN دارن و با وایرلسشون هم میشه تا 15 دستگاه ( مثل لپ تاپ ، موبایل دارای Wifi و ....) رو وارد شبکه و اینترنت کرد.
تاحالا اسمشو نشنیدم، اساتید نظر بدن لطفاً . . . .!
ولی از برند های معروف مثل linksys Asus- TPlink بگیری بهتره تا بعدا اگه ISP رو عوض کردی و مشکلی پیش اومد ، تقصیرها رو نندازن سر مودم بیچاره.
یا حق . . .
Last edited by a6l3i; 14-02-2010 at 01:12.
قیمت این مودم چنده آیا بدرد می خوره؟linksys Asus- TPlink
[QUOTE=a6l3i;4671448]رفقا جمیعا سلام
شما مدل مودمت رو دقیق بفرما ، لینک آخرین Firmware رو واست میفرستم.
اگه خودت تو نت پیدا کردی ، تو انتخاب و دانلود Firmware خیلی دقت کن. نام فایل باید دقیقا با نام و مدل مودمت یکی باشه . حتی اگه یه حرف یا عدد فرق داشت ، نصبش نکنی. ممکنه مودمت مرخص شه .
مدل مودمم اینه
symphony sy 602
نمیدونم چرا هر کاری میکنم که این جدید رو از سی دی نصب کنم اون قبلی خود به خود نصب میشه پاکشم میکنم فایده نداره![]()
سلام، دوستان نظرشون در مورد Tp-Link 8817 چي هست خوبه ؟ اول مي خواستم 8811 بگيرم كه isp (فن آوا) گفت 8817 بگير جديدتره، دوستان هم اگه مي شه راهنمايي كنيد چون عصر مي خوام برم بگيرم .
کسی نبود![]()
ممنون از راهنمايي دوستان، Tp-Linke TD-8811 گرفتم 30 تومن با گارانتي فرا دانش....
مباركه
ميزنمش به برق كمي داغ مي كنه عاديه ؟ آداپتورش هميشه به برق باشه ؟ نباشه ؟
Last edited by emprator_kochak; 14-02-2010 at 23:52.
داغ شدنش عادیه ولی موقعه ی که باهاش کارمیکنی روشن کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)