تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 629 از 1137 اولاول ... 1295295796196256266276286296306316326336396797291129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    کی ميكروبانك گاج(ديفرانسيل، حسابان، رياضي‌پايه) رو داره؟
    چطوره؟

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام
    من امروز مشعوف به زیارت فیزیک سبز شدم.
    همچین آش دهنسوزی هم نیست.
    به نظر من گاج خیلی سرتره.
    من به امید این که مثل فیزیک 3 باشه میخواستم بگیرم دیدم نه.گاج هم تستاش بیشتره هم پاسخهاش توپ تره.

البته من به انتشاراتش زنگیدم گفت برای ریاضی اش آخر آبان میاد.
    که فکر کنم این کتاب اونقدر کارایی نداشته باشه اون موقع.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مصلایی که برای مبتکران بود

یعنی مثل همون مبتکران ؟؟؟

یه کتاب حجیم حجیم
    مصلایی با اندیشه سازان کار می کرد نه مبتکران ! اون غلامعلی محمود زاده است که کتاباش حجیمن (مبتکران)

4. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مصلایی با اندیشه سازان کار می کرد نه مبتکران ! اون غلامعلی محمود زاده است که کتاباش حجیمن (مبتکران)
    البته حجيم بودن كتاب محمود زاده به خاطر مثال هاي حل شده دوره اي + تمرني هاي متعدد + تست ها با پاسخ هاي تشريحي هست . ( مثلا در فيزيك 3 حدود 190 صفحه از 440 صفحه احتصاص به پرستش هاي چهارگزينه با پاسخ تشريحي + تمزين هاي آخر فصل + مثال هاي دوره اي داره ) كه كسايي كه كتاب تست جداگانه دارن لازم نيست اين قسمت ها رو مطالعه كنن .
    ولي از نظر اينكه براي يادگيري عميق و مفهومي مطالب ؛ كتاب محمودزاده لازم هست هيچ شكي توش نيست و بدون اون قمت هايي كه گفتم هم فقط با خوندن متن و توضيحات درس ميشه فيزيك رو عميق ياد گرفت .

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

البته حجيم بودن كتاب محمود زاده به خاطر مثال هاي حل شده دوره اي + تمرني هاي متعدد + تست ها با پاسخ هاي تشريحي هست . ( مثلا در فيزيك 3 حدود 190 صفحه از 440 صفحه احتصاص به پرستش هاي چهارگزينه با پاسخ تشريحي + تمزين هاي آخر فصل + مثال هاي دوره اي داره ) كه كسايي كه كتاب تست جداگانه دارن لازم نيست اين قسمت ها رو مطالعه كنن .
    ولي از نظر اينكه براي يادگيري عميق و مفهومي مطالب ؛ كتاب محمودزاده لازم هست هيچ شكي توش نيست و بدون اون قمت هايي كه گفتم هم فقط با خوندن متن و توضيحات درس ميشه فيزيك رو عميق ياد گرفت .
    دوست نداشتم اینجا پست بدم ولی دادم

خواندن کتاب های فیزیک محمود زاده مبتکران = اتلاف وقت,اتلاف هزینه

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باطل ترين حرف ممكن اينه كه كسي بگه فلان كتاب رو خوندن پول رو هدر ميده فقط ! البته مثلا اگه كتاب آموزش جدول ضرب رو الان بخري بخوني پولت رو هدر دادي ولي مگه شما دانش فيزيكت از كتاب مبتكران بيشتره ؟
    فيزيك پيش 1 مبتكران رو من خردم 8600 تومن . فيزيك پيش 1 خيلي سبز و همگامان و رمزينه چند تومنن ؟

متكران اصلا وقت رو هدر نميده . كسايي كه امتحان نهايي ندارن لام نيست مثال هاي حل شده + تمرين هاي متعدد رو حل كنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

من فيزيك پيش هم انديشه سازان قديم دارم هم فار . نمي دونم حالا اين فيزيك پيش خيلي سبز رو بگيرم يا نه ؟
    اخه مي دونيد چيه! تستاي انديشه خيلي قديمين (1383) فارم كه 80 درصدش اموزشه...با اين اوصاف فكر مي كنم جاي يه كتاب تست باشه. نظرتون چيه ؟

در ضمن METACORTEX عزيز ! ميشه بيشتر توضيح بدي در مورد كتاب .. و اينكه يه كلام بگو واسه من ارزش خريد داره يا نه؟

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نه به نظر من این درست نیست
    درسته که من زیاد اطلاعی از فیزیک 3وپیش ندارم ولیتا الان که دارم فیزیک 2 رو میخونم خیلی عالی بوده
    ضمنا تست های خوبی هم داره+تمرین های عالی
    من از یکی از دوستام میخوام فیزیک 1شو بگیرم و اون قسمت نور رو کپی بگیرم برا کنکور
    چون واقعا کامل توضیح میده
    ضمنا درسته که قیمتش بالاس ولی با توجه به مطالبی که داره میارزه
    کاش که یه کتاب ریاضیی هم مثل این بود

10. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

باطل ترين حرف ممكن اينه كه كسي بگه فلان كتاب رو خوندن پول رو هدر ميده فقط ! البته مثلا اگه كتاب آموزش جدول ضرب رو الان بخري بخوني پولت رو هدر دادي ولي مگه شما دانش فيزيكت از كتاب مبتكران بيشتره ؟
    فيزيك پيش 1 مبتكران رو من خردم 8600 تومن . فيزيك پيش 1 خيلي سبز و همگامان و رمزينه چند تومنن ؟

متكران اصلا وقت رو هدر نميده . كسايي كه امتحان نهايي ندارن لام نيست مثال هاي حل شده + تمرين هاي متعدد رو حل كنن
    با شما اصلا نمیشه صحبت کرد چون زیر بار حرف درست نمیرید و قانع نمی شوید!
    وقتی یک کتاب اتلاف وقت کنه در نتیجه آن کتاب اتلاف هزینه را در بر داره.
    اصلا هزینه به کنار وقتی که یک کتاب اتلاف وقت کنه مهم نیست چه قدر پول داده باشی برای خرید مهم اینه که این کتاب وقت زیادی از شما میگیره.و تک تک ثانیه های یک کنکوری با ارزشه!
    دانش من از کتاب فیزیک مبتکران اقای محمود زاده به هیچ وج بالاتر نیست و بسیار پایین تر است.اما دانش بسیار دیگری از کتب موجود در بازار بسیار بالاتر از این کتاب می باشد.منظور من از کتاب خوب رمزینه و خیلی سبز و همگامان نبود!
    این را هم در نظر داشته باشید که صرفا یک عنوان نویسنده کتاب درسی دلیلی بر سطح بالای کتاب کمک درسی نویسنده نیست.

در ضمن کسی که یک بار کنکور داده تجربه بیشتر داره نسبت به کسی که هنوز کنکور نداده.این حرف من را الان هرچه بگم درک نمیکنی و فقط بعد از کنکور متوجه میشی!

و کسی که یک بار و یک دور این کتاب را خوانده مرجع مناسب تری است نسبت به کسی که هنوز یک دور کامل این کتاب را نخوانده!

و کسی که هنوز درست و کامل وحساب شده شروع به خواندن این کتاب نکرده و بعد از عید میخواهد شروع کند به طور جدی بخونه نمیتونه مرجع درستی برای نقد و بررسی یک کتاب باشه!

نه به نظر من این درست نیست
    درسته که من زیاد اطلاعی از فیزیک 3وپیش ندارم ولیتا الان که دارم فیزیک 2 رو میخونم خیلی عالی بوده
    ضمنا تست های خوبی هم داره+تمرین های عالی
    من از یکی از دوستام میخوام فیزیک 1شو بگیرم و اون قسمت نور رو کپی بگیرم برا کنکور
    چون واقعا کامل توضیح میده
    ضمنا درسته که قیمتش بالاس ولی با توجه به مطالبی که داره میارزه
    کاش که یه کتاب ریاضیی هم مثل این بود
    شما دوم دبیرستان هستید واین کتاب بسیار برای شما مفیده.شما میتونید با این کتاب به 20 در امتحانات مدرسه فکر کنید.و حتی میتونید به درصد 100 در آزمون های علمی فکر کنید

منظور من از آن جمله فقط کنکور بود.این کتاب برای یک کنکوری بسیار وقت گیر و دارای مطالب زیاد می باشد که یک کنکوری به هیچ وج به آن نیازی ندارد

شما چون دوم دبیرستان هستید حتما این کتاب را بخوانید!

12. این کاربر از saeedsamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با شما اصلا نمیشه صحبت کرد چون زیر بار حرف درست نمیرید و قانع نمی شوید!
    وقتی یک کتاب اتلاف وقت کنه در نتیجه آن کتاب اتلاف هزینه را در بر داره.
    اصلا هزینه به کنار وقتی که یک کتاب اتلاف وقت کنه مهم نیست چه قدر پول داده باشی برای خرید مهم اینه که این کتاب وقت زیادی از شما میگیره.و تک تک ثانیه های یک کنکوری با ارزشه!
    دانش من از کتاب فیزیک مبتکران اقای محمود زاده به هیچ وج بالاتر نیست و بسیار پایین تر است.اما دانش بسیار دیگری از کتب موجود در بازار بسیار بالاتر از این کتاب می باشد.منظور من از کتاب خوب رمزینه و خیلی سبز و همگامان نبود!
    این را هم در نظر داشته باشید که صرفا یک عنوان نویسنده کتاب درسی دلیلی بر سطح بالای کتاب کمک درسی نویسنده نیست.

در ضمن کسی که یک بار کنکور داده تجربه بیشتر داره نسبت به کسی که هنوز کنکور نداده.این حرف من را الان هرچه بگم درک نمیکنی و فقط بعد از کنکور متوجه میشی!

و کسی که یک بار و یک دور این کتاب را خوانده مرجع مناسب تری است نسبت به کسی که هنوز یک دور کامل این کتاب را نخوانده!

و کسی که هنوز درست و کامل وحساب شده شروع به خواندن این کتاب نکرده و بعد از عید میخواهد شروع کند به طور جدی بخونه نمیتونه مرجع درستی برای نقد و بررسی یک کتاب باشه!

شما دوم دبیرستان هستید واین کتاب بسیار برای شما مفیده.شما میتونید با این کتاب به 20 در امتحانات مدرسه فکر کنید.و حتی میتونید به درصد 100 در آزمون های علمی فکر کنید

منظور من از آن جمله فقط کنکور بود.این کتاب برای یک کنکوری بسیار وقت گیر و دارای مطالب زیاد می باشد که یک کنکوری به هیچ وج به آن نیازی ندارد

شما چون دوم دبیرستان هستید حتما این کتاب را بخوانید!
    حرف شما درسته ولی خیلی هم سطحش بالا تر از کنکور نیست که بگیم وقت گیره
    شما چه بخوای بری جزوه بخونی چه بخوای بری اون کتابو بخونی در هر دو حالت باید بخونی دیگه
    مگه غیر از اینه؟
    خوب شما اینو بخونی حداقلش اینه که مطمئن میشی درصد بالایی رو میتونی بزنی
    راستی این فیزیکای محمود زاده برای سوم و پیشش هم خوبه؟
    همچنین برای پیش انگار دوتا کتاب داره درسته؟
    یکیش تسته یکیش آموزش؟

14. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •