سلام دوستان
کی ميكروبانك گاج(ديفرانسيل، حسابان، رياضيپايه) رو داره؟
چطوره؟
سلام دوستان
کی ميكروبانك گاج(ديفرانسيل، حسابان، رياضيپايه) رو داره؟
چطوره؟
سلام
من امروز مشعوف به زیارت فیزیک سبز شدم.
همچین آش دهنسوزی هم نیست.
به نظر من گاج خیلی سرتره.
من به امید این که مثل فیزیک 3 باشه میخواستم بگیرم دیدم نه.گاج هم تستاش بیشتره هم پاسخهاش توپ تره.
البته من به انتشاراتش زنگیدم گفت برای ریاضی اش آخر آبان میاد.
که فکر کنم این کتاب اونقدر کارایی نداشته باشه اون موقع.![]()
مصلایی با اندیشه سازان کار می کرد نه مبتکران ! اون غلامعلی محمود زاده است که کتاباش حجیمن (مبتکران)
البته حجيم بودن كتاب محمود زاده به خاطر مثال هاي حل شده دوره اي + تمرني هاي متعدد + تست ها با پاسخ هاي تشريحي هست . ( مثلا در فيزيك 3 حدود 190 صفحه از 440 صفحه احتصاص به پرستش هاي چهارگزينه با پاسخ تشريحي + تمزين هاي آخر فصل + مثال هاي دوره اي داره ) كه كسايي كه كتاب تست جداگانه دارن لازم نيست اين قسمت ها رو مطالعه كنن .
ولي از نظر اينكه براي يادگيري عميق و مفهومي مطالب ؛ كتاب محمودزاده لازم هست هيچ شكي توش نيست و بدون اون قمت هايي كه گفتم هم فقط با خوندن متن و توضيحات درس ميشه فيزيك رو عميق ياد گرفت .
دوست نداشتم اینجا پست بدم ولی دادم
خواندن کتاب های فیزیک محمود زاده مبتکران = اتلاف وقت,اتلاف هزینه
باطل ترين حرف ممكن اينه كه كسي بگه فلان كتاب رو خوندن پول رو هدر ميده فقط ! البته مثلا اگه كتاب آموزش جدول ضرب رو الان بخري بخوني پولت رو هدر دادي ولي مگه شما دانش فيزيكت از كتاب مبتكران بيشتره ؟
فيزيك پيش 1 مبتكران رو من خردم 8600 تومن . فيزيك پيش 1 خيلي سبز و همگامان و رمزينه چند تومنن ؟
متكران اصلا وقت رو هدر نميده . كسايي كه امتحان نهايي ندارن لام نيست مثال هاي حل شده + تمرين هاي متعدد رو حل كنن
من فيزيك پيش هم انديشه سازان قديم دارم هم فار . نمي دونم حالا اين فيزيك پيش خيلي سبز رو بگيرم يا نه ؟
اخه مي دونيد چيه! تستاي انديشه خيلي قديمين (1383) فارم كه 80 درصدش اموزشه...با اين اوصاف فكر مي كنم جاي يه كتاب تست باشه. نظرتون چيه ؟
در ضمن METACORTEX عزيز ! ميشه بيشتر توضيح بدي در مورد كتاب .. و اينكه يه كلام بگو واسه من ارزش خريد داره يا نه؟
نه به نظر من این درست نیست
درسته که من زیاد اطلاعی از فیزیک 3وپیش ندارم ولیتا الان که دارم فیزیک 2 رو میخونم خیلی عالی بوده
ضمنا تست های خوبی هم داره+تمرین های عالی
من از یکی از دوستام میخوام فیزیک 1شو بگیرم و اون قسمت نور رو کپی بگیرم برا کنکور
چون واقعا کامل توضیح میده
ضمنا درسته که قیمتش بالاس ولی با توجه به مطالبی که داره میارزه
کاش که یه کتاب ریاضیی هم مثل این بود
با شما اصلا نمیشه صحبت کرد چون زیر بار حرف درست نمیرید و قانع نمی شوید!
وقتی یک کتاب اتلاف وقت کنه در نتیجه آن کتاب اتلاف هزینه را در بر داره.
اصلا هزینه به کنار وقتی که یک کتاب اتلاف وقت کنه مهم نیست چه قدر پول داده باشی برای خرید مهم اینه که این کتاب وقت زیادی از شما میگیره.و تک تک ثانیه های یک کنکوری با ارزشه!
دانش من از کتاب فیزیک مبتکران اقای محمود زاده به هیچ وج بالاتر نیست و بسیار پایین تر است.اما دانش بسیار دیگری از کتب موجود در بازار بسیار بالاتر از این کتاب می باشد.منظور من از کتاب خوب رمزینه و خیلی سبز و همگامان نبود!
این را هم در نظر داشته باشید که صرفا یک عنوان نویسنده کتاب درسی دلیلی بر سطح بالای کتاب کمک درسی نویسنده نیست.
در ضمن کسی که یک بار کنکور داده تجربه بیشتر داره نسبت به کسی که هنوز کنکور نداده.این حرف من را الان هرچه بگم درک نمیکنی و فقط بعد از کنکور متوجه میشی!
و کسی که یک بار و یک دور این کتاب را خوانده مرجع مناسب تری است نسبت به کسی که هنوز یک دور کامل این کتاب را نخوانده!
و کسی که هنوز درست و کامل وحساب شده شروع به خواندن این کتاب نکرده و بعد از عید میخواهد شروع کند به طور جدی بخونه نمیتونه مرجع درستی برای نقد و بررسی یک کتاب باشه!
شما دوم دبیرستان هستید واین کتاب بسیار برای شما مفیده.شما میتونید با این کتاب به 20 در امتحانات مدرسه فکر کنید.و حتی میتونید به درصد 100 در آزمون های علمی فکر کنید
منظور من از آن جمله فقط کنکور بود.این کتاب برای یک کنکوری بسیار وقت گیر و دارای مطالب زیاد می باشد که یک کنکوری به هیچ وج به آن نیازی ندارد
شما چون دوم دبیرستان هستید حتما این کتاب را بخوانید!
حرف شما درسته ولی خیلی هم سطحش بالا تر از کنکور نیست که بگیم وقت گیره
شما چه بخوای بری جزوه بخونی چه بخوای بری اون کتابو بخونی در هر دو حالت باید بخونی دیگه
مگه غیر از اینه؟
خوب شما اینو بخونی حداقلش اینه که مطمئن میشی درصد بالایی رو میتونی بزنی
راستی این فیزیکای محمود زاده برای سوم و پیشش هم خوبه؟
همچنین برای پیش انگار دوتا کتاب داره درسته؟
یکیش تسته یکیش آموزش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)