عزیز یعنی ظاهرش چطوری است؟
عزیز یعنی ظاهرش چطوری است؟
سلام
پراید 111 که 64 هزار تا کار کرده
چند وقت پیش تسمه تایم و تسمه موتور و صافی بنزین عوض کردم
یکبار هم تا حالا کلا شمع رو عوض کردم..
الان شمع خریدم برای تعویض..
جدیدا موقع استارت زدن، مثل سابق با یک تک استارت ماشین روشن نمیشه...
باید بیشتر نگه دارم تا روشن بشه..اما خیلی زیاد نه..ولی مثل سابق هم تک استارت نیست
از شمع ها هست؟ عمر شمع تمام شده؟>
این شمع رو خریدم چند روز پیش
ماشین بنزینی است اما روی شمع نوشته CNG
22 تومن هم شمع ها پول دادم و بازشون کردم..
![]()
Last edited by iranch; 20-04-2015 at 19:11.
sلام
لرزش فرمان در سرعت ناشی از چی میشه؟
بالانس و بعد از اون زیروبند و درصورت کارکرد بالا میتونه از جعبه فرمان هم باشه .
مشکل دیر استارت خوردن دقیقا بعد از تعویض تسمه تایم بوجود آمد؟ و در شتاب و کشش هم تغییری ایجاد شده؟ مثلا شتاب کمتر و کشش پایینتر؟
اگر بله، احتمال هست که تایمینگ درست تنظیم نشده باشه و مقداری از حالت تنظیم اولیه خارج شده باشه ( منظور تنظیم دنده سر میل سوپاپ و پولی میل لنگ بر اساس شاخصهایی که تعیین شده است)
برای حل مشکل باید دوباره تنظیم اونها چک بشه و در صورت وجود اختلاف از نو تایمینگ صحیح انجام بشه.
امکان اینکه از شمعها باشه کم هست ،
حتما یکبار دیاک بزنید تا احیانا اگر ایرادی هم در سنسورها وجود داشته باشه مشخص بشه. گاهی ممکنه ایراد از استپر موتور باشه یا سنسور دریچه گاز، اما حدس من بیشتر به عدم تنظیم صحیح تایمینگ تسمه ها و پولی ها است.
آقا این باند سمت چپ ماشین ما از پری روز نمیدونم چیکارش شده ولوم رو از 15 بیشتر میبرم صدای جر جر شدنهمچین چیزی میده انگاری وقتی زیاد میشه ولی سمت راست همچین مشکلی نداره وقتی صدارو زیاد میکنی
بنظر شما از چیشه؟ ماشینم 206ه پخشم هم kenwood x400 البته دقیقا زمان یه ترمز نسبتا شدید اینطوری شد که اونم از سر بیکاری بود
![]()
Last edited by ArashMiniStar; 20-04-2015 at 23:33.
دوست عزیز,سیستم eco mod سیستم هوشمند هست که بعداز ده دقیقه(بسته ب مدت خاموشی موتور ) جهت تخلیه وضعیف نشدن باطری هشدارمیده.میتونی غیرفعالش کنی
سلام ممنون از اینکه پاسخ به من دادید
تسمه تایم 2 هفته هست که تعویض شده...
من فکر میکنم این مشکل استارت در چند روز اخیر پیش امده
من میروم تنظیم موتور ببینم چیزی پیدا میکند.
امیدوارم استارت و باطری خراب نباشد ...
ممنون![]()
سلام.405مدل 82دارم!موتورتازه تعمیرشده.مدتیه استارت میکنم,برای حرکت شتاب وگازخورش عالیه.ولی یهو ماشین انگارسوختش قطع بشه,استوپ میکنه یهوو دوباره شتاب!!!!استپر موتورو تعویض کردم,ولی هیچ....یکی ازدوستان گفت فیلتر بنزینو عوض کن,چون پمپ بنزین صداش غیرطبیعیه!!کیلومترشمار ماشین تو دوربالا کارمیکنه.دوستان واستادان تجربه وراهنمایی کنید,چون اراک تعمیرکارنداره,تعویض کارن و اونیکه اوستاس کارنمیکنه,شاگردداره هزار هزار!!کمی سرزیادی میکنی کارو انجام نمیدن خووو
باند بکار رفته در این ماشین ها معمولن بدنه پلاستیکی داره و با توجه به گرم و سرد شدن و ضربه امکان شکستن و در ادامه پاره شدن صفحه داره
حتی ممکنه چیزی روی صفحه افتاده باشه
شما از تنظیم درست پخش مطمئن شید و بعد با باز کردن روکش درب معلوم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)