گول نخوری بذاری رو دانلود ها..
منم یدفعه انلیمیتد شد گفتم بزارم دانلود کنم بعد همه حجمم تموم شد و حجمم شد 500 -![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
گول نخوری بذاری رو دانلود ها..
منم یدفعه انلیمیتد شد گفتم بزارم دانلود کنم بعد همه حجمم تموم شد و حجمم شد 500 -![]()
دوستان report سايتش به چيز رفته و quick task هم ميگه شما مجاز نيستيد كه ... جريان چيه ؟
سلام
دوستان ساعت دانلود رایگان از چه ساعتی شروع میشه و تا ساعت چند هستش...؟
سلام دوستان
من از مشتری های لایزر بودم که چند روز پیش لایزر زنگ زدم بهم و گفت میخوام که پورت ها را انتقال بدم که من که نفهمیدم میخوان چی کار کنن
بعد انتقال تازه فهمیدم که اومدیم آسیا تک
الان مثل اینکه باید یه سرویس درخواست بدم که بگیرم ولی هیچ اطلاعی در مورد سرویس هاش ندارم
من بیشتر میخوام سرعت لود پیج بالا باشه به نظرتون کدوم سرویس بهتره
چون دانلودم را میزارم از شب تا صبح که دانلود بشه
سرویس لایزر هم قیمتش 17 تومن بود تو همین رنج کدوم سرویس بهتره بگیرم ؟؟؟
ممنون میشم دوستان گل راهنمایی بفرمایند ...
سلام داداش
1- شما که تازه مشترک شدی هنوز ساعات رایگانش 1 تا 9 صبحه
2- سرعتت توی روز و شب چجوریاست
3- دیگه اگر نکته ای مونده خودتون بگید![]()
سلام دوست عزیز . والا چی بگم ! تو اهواز همه راضی هستن . منم راضیم ولی نه اونقدر !!! از موقعی که گرفتم سرعت واقعی خودم ندارم . 2 مگ گرفتم ولی سرعتم 140-150 ! الان 3-4 روز همین طوری . زنگ هم که میزنم میگه افت سرعت داریم درست میشه ! ولی شبی 2600 تا 3 گیگ با همین بدی سرعت میگیرم . اگه سرعت شبا 230-240 باشه شبی 6 گیگ رو شاخش![]()
دوستان كرجي براي وارد شدن به quick task و تمديد شماره تلفن رو بايد اصلاح كنن و اگر داخل كرج هستن يه 3 اضافه كنن به اول شماره !!
منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم
ساعت 1 شب وقتی میره روی اینترنت شبانه دیسکانکت میشم و باید یبار مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه
مودم 2730 دی لینک
گزینه keep alive & Dial on demand رو هم فعال کردم ولی درست نمیشه چیکار باید کنم؟ پشتیبانی هم که سواد نداره راهنمایی کنه میگه راهی وجود نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
ساعت 1 شب وقتی میره روی اینترنت شبانه دیسکانکت میشم و باید یبار مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه
مودم 2730 دی لینک
گزینه keep alive & Dial on demand رو هم فعال کردم ولی درست نمیشه چیکار باید کنم؟ پشتیبانی هم که سواد نداره راهنمایی کنه میگه راهی وجود نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)