جریان یک ساله بودن لایسنس چی؟ یعنی این لایسنس فقط برای 1 سال اعتبار داره و بعد از یک سال باید لایسنس یا پک جدید خرید؟
متشکرم
جریان یک ساله بودن لایسنس چی؟ یعنی این لایسنس فقط برای 1 سال اعتبار داره و بعد از یک سال باید لایسنس یا پک جدید خرید؟
متشکرم
جريان خاصي نداره.فروش لايسنس محصولات امنيتي از 1 سال آغاز ميشه.بعد از اتمام مدت 1 ساله لايسنس ميتونيد با درصدي تخفيف لايسنس محصول جديدتر را نيز تهيه كنيد.
سلام من از کسپر 2009 استفاده میکنم
حدود 1 یا 2 ماهی بود که آپدیت نکرده بودم الان وقتی میخوام آپدیت کنم ارور میده که :
Error connection to proxy server
لطفا به عکس توجه کنید :
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
شما وارد قسمت Settings بشيد.وارد تنظيمات مروبط به Update بشيد.در سمت راست تنظيمات آپديت گزينه ...settings وجود داره.وارد آن بشيد و تيك مقابل Use Proxy Server را برداريد و تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
سلام
rescue disc حجمش چقدره؟
در حدود 115MB ميباشه.
چه جوری میشه نسخه چینی کاسپر اسکای رو از زبان چینی به انگلیسی تغییر داد؟
یه جای زده بود sHIFT+F12 اما زدم اتفاقی نیفتاد!!
سلام.این دو تا محصول کاسپر چیه؟ به چه دردی میخوره؟
Kaspersky KryptoStorage
Kaspersky Password Manager
Kaspersky Anti-Hacker
Last edited by milaaad; 09-12-2009 at 21:21.
ممنون درست شد
میخواستم بدونم اون تیک خودش انتخاب شده ؟ چون من اون رو انتخاب نکرده بودم .
Kaspersky KryptoStorage براي رمزگذاري بر روي اطلاعات مهم و حياتي ميباشه تا از دسترسي غير مجار به آنها جلوگيري بشه.
Kaspersky Password Manager در واقع برنامه اي براي مديريت يوزرنيمها و پسوردها ميباشه.همه ما ممكنه براي دسترسي به ايميلها و حسابهاي بانكي يا فعاليت در سايتهاي مختلف از UserID و Passwordهاي مختلفي استفاده كنيم و بعضا بخاطر آوردن آنها ممكنه كار راحتي نباشه.اين برنامه كار ذخيره سازي آنها را برعهده داره بطوريكه قابل دسترسي توسط برنامه هاي مخرب و حملات نباشه.
Kaspersky Anti-Hacker هم فايروال طراحي شده توسط كمپاني كاسپر بود كه در سالهاي قبل ارايه شد و بعد از مدتي اين پروژه كنار گذاشته شد و در واقع در محصول اينترنت سكيوريتي كاسپر ادغام شد.
متاسفانه بصورت پيش فرض اون گزينه فعال ميباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)