تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 629 از 2365 اولاول ... 12952957961962562662762862963063163263363967972911291629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

RMS Power Rating:
    4 ohms: 111 watts x 4 chan.
    4 ohms: 278 watts x 2 chan.
    2 ohms: 139 watts x 4 chan.

اقا ی سوال
    من میتونم 2 تا 111 وات 4 اهم از این امپیلی بگیرم
    و بجای 2 تا 111 وات دیگه که باقی مونده منفیاشو بچسبونم به هم و مثبتاشونم بچسبونم به هم ی 222 وات بگیرم؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام امروز رفتم ی سیستم فروشی گفت اینا هم قدیمی هستن هم ضعیفن گیرت نمیاد 2 تا پیشنهاد بهم داد گفت یا پریمایر prg 12000 بگیر یا mba acoustics 8300
    اینا چطورن بین این دو تا کدومشون بهتره نظرتون چیه؟
    سلام
    این جنابه کاسب مزاجش با پول حلال سازگار نیس اگر نه به شما نمیگفت اینفینیتی و مخصوصا الپاین ضعیفن و امپ پرمیر اشغال که ملوم نیست کجا تولید میشه و چند وات rms میده خوب!!!!
    اون 7541 البته قدیمیه ولی امپ الپاین جالبه بهت بگم که زده 2 تا 110 ولی وقتی امپو میخری یه برگه تست داره که تقریبا اکثر موارد واتش بیشتر از اینه مثلا 2 تا 123 وات!!!
    سلام کسی
    از دوستان
    امپ white horse st -4200a
    را میشناسه
    در مقایسه با x41 کننود کدوم بهتره؟
    امپه اولو نمیشناسم ولی x41 دارم و راضی هستم البته میگن قیمتش به 280 رسیده که با این قیمت نمیرزه!!
    بین این سه تا باند کدوم بهتره و به نسبت قیمتش میارزه ؟ اول کیفیت دوم بیس
    mtx 693
    jbl p 963
    infinity 693.9
    اگه گزینه ی بهتری تو رنج 90 تا 130 حالا یکم بالاتر هست که از اینا بهتر باشه بگین ؟
    و یه سوال فعلا میخوام بدون امپ یکی از این باند هایی که شما راهنمایی میکنید رو بندازم ؟ ایا همشون بدون امپ جواب میدن اخه شنیده بودم بعضی باندا رو اگه با امپ نبندی ممکنه به پخش اسیب برسونه ؟
    شما اول برو تو بازار ببین این باندا رو پیدا کن بعد بیا ببینیم کدوم بیتره البته هر سه خوبن ولی نه بدون امپ
    شما اگه امپ نمیخوای ببندی باند وات پایین ببند مثلا 40 وات که صدای بهتری تحویل بگیری

3. 3 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین این سه تا باند کدوم بهتره و به نسبت قیمتش میارزه ؟ اول کیفیت دوم بیس
    mtx 693
    jbl p 963
    infinity 693.9
    اگه گزینه ی بهتری تو رنج 90 تا 130 حالا یکم بالاتر هست که از اینا بهتر باشه بگین ؟
    و یه سوال فعلا میخوام بدون امپ یکی از این باند هایی که شما راهنمایی میکنید رو بندازم ؟ ایا همشون بدون امپ جواب میدن اخه شنیده بودم بعضی باندا رو اگه با امپ نبندی ممکنه به پخش اسیب برسونه ؟
    سلام
    هر سه اسپیکرهای خوبی هستند. هرتز سری Energy مدل ECX 690 رو هم به انتخابت اضافه کن.قیمت 140 تومن هست.دارای گارانتی شرکتی یک ساله .اینم مشخصاتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر مایل بودید بفرمائید قیمت پس از تخفیف رو هم خدمتتون اعلام کنم.PM بزنید لطفا
    اگر امپدانس رعایت بشه و اسپیکر جهت درایو شدن نیازمند آمپلیفایرر قدرت باشه و شما مستقیم به خروجیهای پخش وصل کنید فقط اسپیکرتون کاملا درایو نمیشه.
    سلام حمید جان
    می بخشید که این سوال ها را می پرسم . شما حمل بر بی سوادی من بدونید. اخه من هیچ اطلاعاتی از باند ندارم.
    سوالم اینه که این قیمتها را که دادی برای یک جفت حساب می شه یا تک.
    دوم اینکه گزینه سیستم و کواکسیال که توی طبقه بندی سایت هرتز هستش به چه معناست و چه فرقی می کنند .
    سوم اینکه این باندها را که معرفی کردید کدومش برای جلو و کدوم برای عقب هستش.
    در ضمن من مشخصات این باندها را نگاه کردم مدل dcx690 که فرمودید 100 تومان از dsk165 که فرمودید 130 تومان به نظر میومد که مشخصات بهتری داره یعنی پارامترهای بالاتری داره. این یعنی چی؟
    من اگه این باندها را که فرمودید ببندم نیاز به آمپلی دارم یا نه؟
    بعد باندهای هرتز تقلبی هم داره یا نه و آیا شما در تهران اسکان دارید؟ که اگه بخواهیم از شما بخریم مراحلش به چه صورتی هستش؟
    سلام.این حرفها چیه ؟همه ما اینجا هستیم تا اطلاعاتمون رو بالا ببریم.
    من در قالب شماره پاسخ میدم خدمتتون:
    1- بله برای یک جفت هست فقط ساب ووفرها تکی فروش میرن.
    2- منظور از سیستم،سیستم کامپوننت هست و کواکسیل یعنی هم محورها.در یک کلام یعنی هعمین اسپیکرهای دارای ووفر،میدرنج و تیوتر در یک بسگت مثل کن وود 718فپایونیر 6975 و...اگر دچار ابهام هست بفرمائید بیشتر توضیح بدم
    3- DCX 690 که ک.اکسیال بیضی هست رو من برای استیج عقب و DSK 165 رو هم که کامپوننت دو تکه هست رو برای جلو پیشنهاد دادم.
    4- قیمت DCX 690 رو من اشتباه نوشتم. تو لیستی که دارم قیمتش مخدوشه.باید سوال کنم خدمتتون عرض کنم.
    5- سری DICEI بدون آمپلیفار هم جواب میده اگر در آینده خواستید میتونید امپلیفایر هم تهیه کنید .
    6- بله متاسفانه Hi Copy این برند موجوده.بله بنده تهران هستم.در صورت تمایل به من PM بزنید تا اطلاعات تکمیلی رو خدمتتون عرض کنم.
    در صورت تمایل می توانید برای روئیت کلیه مدلها به آدرس ذیل که فروشگاه مرکزی هست مراجعه نمائید:
    تهران،خ شهید مطهری،بعد از چهارراه مفتح،نبش کوچه مهرداد.اگر تشریف بردید بفرمائید از دوسات بنده هستید و از فروم P30 تشریف اوردید.من جبلی هستم.حمید
    سلام امروز رفتم ی سیستم فروشی گفت اینا هم قدیمی هستن هم ضعیفن گیرت نمیاد 2 تا پیشنهاد بهم داد گفت یا پریمایر prg 12000 بگیر یا mba acoustics 8300
    اینا چطورن بین این دو تا کدومشون بهتره نظرتون چیه؟
    به هیچ عنوان توصیه نمیشه.شما دقیقا چه تونای لازم دارید؟بودجه ای که در نظردارید چقدره؟
    سلام کسی
    از دوستان
    امپ white horse st -4200a
    را میشناسه
    در مقایسه با x41 کننود کدوم بهتره؟
    کن وود یه برند شناخته شده و امتحان پس داده هستش. دنبال برندهای ناشناس نرید
    سلام
    دوستان میگم بین باند 6965 با 6994 کدوم بهتره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم.بجاش هرتز مدل DCX 690 رو میتونید بهش فکر کنید

5. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

RMS Power Rating:
    4 ohms: 111 watts x 4 chan.
    4 ohms: 278 watts x 2 chan.
    2 ohms: 139 watts x 4 chan.

اقا ی سوال
    من میتونم 2 تا 111 وات 4 اهم از این امپیلی بگیرم
    و بجای 2 تا 111 وات دیگه که باقی مونده منفیاشو بچسبونم به هم و مثبتاشونم بچسبونم به هم ی 222 وات بگیرم؟
    این مشخصات امپ اینفینیتی 7541 نیست؟
    بله میتونید
    این طریقه کابل کشی که شما فرمودید حالت موازی کردن هست.شما اگر میخواهید از دوکانال باقیمانده خروجی مونو بگیرید باید سیمهای درایورتون رو به صورت بریج به امپتون متصل کنید. یعنی یه منفی از کانال راست و یه مثبت از کانال چپ.در این صورت 278 وات روی 4 اهم خروجی دریافت میکنید.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این مشخصات امپ اینفینیتی 7541 نیست؟
    بله میتونید
    این طریقه کابل کشی که شما فرمودید حالت موازی کردن هست.شما اگر میخواهید از دوکانال باقیمانده خروجی مونو بگیرید باید سیمهای درایورتون رو به صورت بریج به امپتون متصل کنید. یعنی یه منفی از کانال راست و یه مثبت از کانال چپ.در این صورت 278 وات روی 4 اهم خروجی دریافت میکنید.
    ممنون دوست عزیز infinity reference 7541a و alpine MRV-T420
    شما برای فروش دارید این دو مدل رو؟ اگه دارید قیمت رو با تخفیف ویژه کاربری پیغام خصوصی بفرستید برام با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز infinity reference 7541a و alpine MRV-T420
    شما برای فروش دارید این دو مدل رو؟ اگه دارید قیمت رو با تخفیف ویژه کاربری پیغام خصوصی بفرستید برام با تشکر
    سلام دوست عزيز.من مغازه دار نيستم

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان سیستم برای پراید تا 250 چی پیشنهاد میکنید؟
    فکر میکنم با این بودجه فقط بتونم پخش و باند بگیرم

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام !

من امروز رفتم و یه جفت باند پایونیر مدل 6994 برای مایشن (ریو) گرفتم ! پخش ماشین یه پخش چینی هست (از اینها که همه چی میخونه ) و آمپ هم نبستم ! به نظرم صدا تغییر محسوسی نکرده ! ضمن اینکه با اینکه خروجی پخش من در بهترین حالت 30-40 وات هست و باندها 80 وات هستند اما وقتی صدا رو تا آخر زیاد میکنم به نظرم خش خش میکنه !!!!

حالا مشکل از پخش هست یا باند نمی کشند یا اینکه باید آمپ بزارم ؟ اگر بخوام آمپ بزارم پخش رو هم تعویض کنم تاثیر میزاره ؟ برای 200-220 تومن اگه تاثیر میزاره یه پخش + آمپ معرفی کنید لطفا

بعد یه موضوع دیگه ! این بنده خدا اومد و یه قالب گذاشت روی طاقچه ی ماشین و دو تا سوراخ اندازه ی باند ها برید (وسط طاقچه) و این بانده ا رو اونجا نصب کرد . حالا موضوع اینه که صدوق ریو زیرش دو تا میله ی کوچیک فلزی هست که کمک میکنه در صندوق بیاد بالا و بهش حالت فنری میده . اما وقتی من در صندوق رو میبندم اون میله ها میچسبند به باند ها !!! میخوام بدنم این برای باند ها خیلی ضرر داره ؟ اگه روشون رو با یه پارچه ای چیزی بپوشونم حله ؟

ممنون .
    Last edited by mehrdad_ati; 27-11-2011 at 00:10.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    ما دیروز رفتیم پشت شهرداری .برای 206
    از انجایی که هیچی از سیستم های ماشین نمیدانستیم 100 مدل رو به ما معرفی کردند
    اخر سر یه بنده خدایی گفت یه پخش و یه باند بذار.یه پخش پایونیر معرفی کرد 128 تومان و یه باند بوستر گفت 98 تومان
    الان پخشی که روی ماشین هست همون فابریک ایران خودرو هست
    حالا به نظر شما ما چی بگیریم؟ما کلا اهل صدا بازی و این حرف ها نیستیم فقط میخواهیم یه صدای عالی توی ماشین داشته باشیم.وقتی هم از این اهنگ های دوبس دوبس گوش میدیم کیف کنیم
    در ضمن گفتند که اگر پخش رو عوض کنیم این کنترل کنار دنده از کار میوفته و بعد هم باید یه دستگاه دیگه بخریم اون رو راه بندازیم.پخشی نیست که اون رو از کار نیندازه؟
    یه مورد دیگه هم اینه که وقتی باند های عقب فقط بخواند اونی که صندلی عقب میشینه اذیت میشه.راه حلش چیه؟
    اگر بخواهیم فقط باند بذاریم چی رو پیشنهاد میدهید ؟
    اگر پخش و باند بذاریم تا 200 تومان چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •