بین این سه تا باند کدوم بهتره و به نسبت قیمتش میارزه ؟ اول کیفیت دوم بیس
mtx 693
jbl p 963
infinity 693.9
اگه گزینه ی بهتری تو رنج 90 تا 130 حالا یکم بالاتر هست که از اینا بهتر باشه بگین ؟
و یه سوال فعلا میخوام بدون امپ یکی از این باند هایی که شما راهنمایی میکنید رو بندازم ؟ ایا همشون بدون امپ جواب میدن اخه شنیده بودم بعضی باندا رو اگه با امپ نبندی ممکنه به پخش اسیب برسونه ؟
سلام
هر سه اسپیکرهای خوبی هستند. هرتز سری Energy مدل ECX 690 رو هم به انتخابت اضافه کن.قیمت 140 تومن هست.دارای گارانتی شرکتی یک ساله .اینم مشخصاتش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مایل بودید بفرمائید قیمت پس از تخفیف رو هم خدمتتون اعلام کنم.PM بزنید لطفا
اگر امپدانس رعایت بشه و اسپیکر جهت درایو شدن نیازمند آمپلیفایرر قدرت باشه و شما مستقیم به خروجیهای پخش وصل کنید فقط اسپیکرتون کاملا درایو نمیشه.
سلام حمید جان
می بخشید که این سوال ها را می پرسم . شما حمل بر بی سوادی من بدونید. اخه من هیچ اطلاعاتی از باند ندارم.
سوالم اینه که این قیمتها را که دادی برای یک جفت حساب می شه یا تک.
دوم اینکه گزینه سیستم و کواکسیال که توی طبقه بندی سایت هرتز هستش به چه معناست و چه فرقی می کنند .
سوم اینکه این باندها را که معرفی کردید کدومش برای جلو و کدوم برای عقب هستش.
در ضمن من مشخصات این باندها را نگاه کردم مدل dcx690 که فرمودید 100 تومان از dsk165 که فرمودید 130 تومان به نظر میومد که مشخصات بهتری داره یعنی پارامترهای بالاتری داره. این یعنی چی؟
من اگه این باندها را که فرمودید ببندم نیاز به آمپلی دارم یا نه؟
بعد باندهای هرتز تقلبی هم داره یا نه و آیا شما در تهران اسکان دارید؟ که اگه بخواهیم از شما بخریم مراحلش به چه صورتی هستش؟
سلام.این حرفها چیه ؟همه ما اینجا هستیم تا اطلاعاتمون رو بالا ببریم.
من در قالب شماره پاسخ میدم خدمتتون:
1- بله برای یک جفت هست فقط ساب ووفرها تکی فروش میرن.
2- منظور از سیستم،سیستم کامپوننت هست و کواکسیل یعنی هم محورها.در یک کلام یعنی هعمین اسپیکرهای دارای ووفر،میدرنج و تیوتر در یک بسگت مثل کن وود 718فپایونیر 6975 و...اگر دچار ابهام هست بفرمائید بیشتر توضیح بدم
3- DCX 690 که ک.اکسیال بیضی هست رو من برای استیج عقب و DSK 165 رو هم که کامپوننت دو تکه هست رو برای جلو پیشنهاد دادم.
4- قیمت DCX 690 رو من اشتباه نوشتم. تو لیستی که دارم قیمتش مخدوشه.باید سوال کنم خدمتتون عرض کنم.
5- سری DICEI بدون آمپلیفار هم جواب میده اگر در آینده خواستید میتونید امپلیفایر هم تهیه کنید .
6- بله متاسفانه Hi Copy این برند موجوده.بله بنده تهران هستم.در صورت تمایل به من PM بزنید تا اطلاعات تکمیلی رو خدمتتون عرض کنم.
در صورت تمایل می توانید برای روئیت کلیه مدلها به آدرس ذیل که فروشگاه مرکزی هست مراجعه نمائید:
تهران،خ شهید مطهری،بعد از چهارراه مفتح،نبش کوچه مهرداد.اگر تشریف بردید بفرمائید از دوسات بنده هستید و از فروم P30 تشریف اوردید.من جبلی هستم.حمید
سلام امروز رفتم ی سیستم فروشی گفت اینا هم قدیمی هستن هم ضعیفن گیرت نمیاد 2 تا پیشنهاد بهم داد گفت یا پریمایر prg 12000 بگیر یا mba acoustics 8300
اینا چطورن بین این دو تا کدومشون بهتره نظرتون چیه؟
به هیچ عنوان توصیه نمیشه.شما دقیقا چه تونای لازم دارید؟بودجه ای که در نظردارید چقدره؟
سلام کسی
از دوستان
امپ white horse st -4200a
را میشناسه
در مقایسه با x41 کننود کدوم بهتره؟
کن وود یه برند شناخته شده و امتحان پس داده هستش. دنبال برندهای ناشناس نرید.gif)
سلام
دوستان میگم بین باند 6965 با 6994 کدوم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم.بجاش هرتز مدل DCX 690 رو میتونید بهش فکر کنید