چرا بدبخت؟من سرعت دانلودم تو روز 130-140 هست.شما تو شاتل میتونین این سرعتو بگیرین؟دوستای شما تو فرم اسم شما رو به عنوان معرف نوشته بودن؟کسایی هستن که تو همین سایت میگن ما تخفیف گرفتیم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا بدبخت؟من سرعت دانلودم تو روز 130-140 هست.شما تو شاتل میتونین این سرعتو بگیرین؟دوستای شما تو فرم اسم شما رو به عنوان معرف نوشته بودن؟کسایی هستن که تو همین سایت میگن ما تخفیف گرفتیم.
بله دقیقا 4500 از حسابم کم می شه که چون 128 با 5 گیگ دارم حدودا 19000 تومان بود که اینطوری تقریبا می شه 15000 تومان البته من قانئناشئ کامل نمی دونم یه چیزایی mailer گذاشته یراتون می زارم
4 نفر اول هر کدوم 1500 تومن
از 5 نفر تا 9 نفر هر کدوم 2000 تومن
از 10 تا 14 نفر هر کدوم 2500 تومن
و ....
یعنی اگه 7 نفر معرفی کنی
میشه
7*2000=14000 تومن تخفیف در هر ماه برای هر سرویسی که بگیری
این تخفیف هر ماه تا زمانی که کسی که معرفی کردی مشترک اندیشه هست بهت تعلق میگیره
اگه مثلا 1 نفر جمع کنه
تخفیفت اینجوری میشه
(7-1)*2000=12000 تومن
ولی اگه 3 نفر جمع می کردن و مجموعا میشد 4 نفر
میشه
(7-3)*1500=6000 تومن در ماه
البته بگم که همون موقع بهم اعلام شده که ممکنه این شرایط عوض بشه ولی الان مدت هاست که عوض نشده
بله در جریان بودم.تا آخر هفته یه یوزر دیگه هم معرفی میکنم.راستی بچه ها کسی خبر نداره قیمتهای اندیشه کی قراره پایین بیاد؟
آقا این سرعته دانلود و پینگه سرویس های art چجوریه؟؟؟؟ چند روز دیگه شارژم تموم میشه...اگه کسی Art داره بگه ما هم بریم بگیریم...از کی داره نا محدود میشه؟؟؟ نا محدود بشه سرعت ها میاد پایین واسه art?
128 رو دوستان میگفتن دانلود روی 54 هست.
اساتید گرامی
من میخوام تو ای ماه یه اشتراک بگیرم
به نظر شما با پیش شماره ی 723 از کدو شرکت بگیرم؟
سلام بچه ها یه سوال دارم:
موقع ثبت نام من ایمیل دوستمو نوشته بودم ولی اونا فاکتورو که بهم دادن ایمیل خود شرکتو نوشتن.فکر کنم اون خانوم ایمیل دوستمو ندید که نوشتم.حالا پسوردشو از کجا بیارم؟چون یادمه موقع ثبت نام خودم پسورد کانکشن رو برام میل کرده بودن.
Last edited by armin_punisher6; 06-09-2010 at 13:43.
بستگی داره از اینترنت چی بخوای
اگه سرعت بالا میخوای با نوسان و پینگ برات مهم نیست برو اندیشه چون تو خط 7 خوب سرویس میده
اگه سرعت برات زیاد مهم نیست نوسان کم و پینگ پایین میخوای برو شاتل
خبر پارس رو خیلی وقته ندارم زیاد اینجا از پارس پست نمیزنن ولی از mmiladd فکر کنم درموردش میتونی بپرسی
گور پدر هر چی تخفیف 2 روز بدونadslموندم داشتم میمردم.الان انلاین شارژکردم یه چیز بسیار جالب در پرداخت انلاین دیگر نیاز تائید حسابداری نیست .بعد از واریز پول برای شما حجم خریداری شده یا تمدید شده به حساب واریز می شود.
تا چند وقت پیش بعد از پرداخت باید زنگ میزدیم حسابداری تا برای ما فعال کنه.
سرعت هم در خطوط 727عالی .
سرویس 128
اندیشه سبز خزر.
با تشکر.
هادی
دوست عزیز
اگه منظورت چند روز قبله که کلا سرعتا تو این چند روز مشکل داشت به خاطر برخی مسایل ولی اگه مشکلی داری به هزار دلیل ممکنه باشه
میتونی با پشتیبانیش صحبت کنی شاید بتونن مشکلتو حل کنن ، اگه مطمئنی سیستمت ویروسی نیست ، چون میگی تا 15 دقیقه خوب کار می کنه ممکنه سیستمت بوسیله یه برنامه جانبی یا تروجان داره اینترنتت رو می کشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)