تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 629 از 1174 اولاول ... 1295295796196256266276286296306316326336396797291129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در واكنش به سخنان هافبك سابق رئال - كالدرون: زيدان به دنبال پول و شهرت است
    ----------------------------------------------------
    مديرعامل باشگاه رئال مادريد در واكنش به سخنان زيدان، وي را نيازمند پول و شهرت توصيف كرد.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، رامون كالدرون با انتقاد شديد از سخنان شب گذشته زين الدين زيدان گفت: هواداران وي را مي شناسند. نمي خواهم ماجراي تمديد قرارداد اين بازيكن را فاش كنم كه به خاطر چند صد يورو تا چه حد دچار مشكل شده بود.

مديرعامل رئال ادامه داد: درست است كه او اين روزها در بازي هاي خيريه شركت مي كند؛ اما دليل نمي شود خاطرات گذشته را فراموش كرده باشد.

كالدرون تاكيد كرد: او مي خواهد رئال مادريد را نجات دهد اين خيلي خوب است و من نيز استقبال مي كنم. او مي تواند در انتقال بن زما به رئال مادريد موثر باشد؛ اما چرا اين كار را انجام نمي دهد؟ آيا بايد تكليف سهم مالي او روشن شود تا ما را نجات دهد؟

یعنی زیدان دنبال پول و شهرته ؟
    فکر نمیکنم اینطوری باشه هااااااااا
    بعدشم زیدان چیکارس که بیاد بنزما رو بیاره رئال
    وظیفه ی توی ... اون پدی ....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

زیدان و رونالدو دو تا نام بسیار بزرگ هستن که میتونن فقط و فقط تو خرید بازیکن بدرد بخورن! وگرنه، مدیر یه چیز دیگه هست.
    به جای پدی میتونن کار کنن
    اونقدر اعتبار و احترام دارن که بتونن 2 تا بازیکن فینگیلی رو راضی کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بر همگی:
    عجب اوضاعی شده ها.
    هر کسی از سوی برای خودش حرفی بقول برره ای ها در وکنه.
    اصلا معلوم نیست که کی اصل کاریه کی نیستش.
    یه بار میگن شوستر رفت فرداش میبنیم قبراغ و سرحال داره باز اون تمارین احقانه خودش رو ادامه میده.
    یه بار میگن که کار تمومه شوچینکو میادش رئال فرداش میشنوید گالیانی گفته شوچینکو هیچ گوری نمیره.
    دروگبا-بنزما-ماریو گومز-الویرا-وگنر لاو-امائوری-میلیتو-کرسپو-هنتلار.....!!!!!!
    واقعا نمیشه پیش بینی کرد که چه اتفاقی در رئال مادرید رخ میدهد که هیچی چه چیزی در حال رخ دادن هست.
    اصلا نمیشه فهمید و اصلا نمیشه حدس زد.
    فقط امیدوار هستم تیم خلاصه این فصل بتونه باز خودش رو پیدا کنه و بر سکوی قهرمانی تکیه بزنه.
    زنده باد رئال مادرید.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

دلم براي زيزو خيلي تنگ شده
    به خاطر اون زنه هم كه بازيشو پخش نكردن يكم از دلتنگي درييايم

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به جای پدی میتونن کار کنن
    اونقدر اعتبار و احترام دارن که بتونن 2 تا بازیکن فینگیلی رو راضی کنن
    ایول خوب گفتی. منم همین نظر رو دارم.

دلم براي زيزو خيلي تنگ شده
    به خاطر اون زنه هم كه بازيشو پخش نكردن يكم از دلتنگي درييايم
    آخ گفتی. خیلیییییییییییییی دوست داشتم بازیشو ببینم. حیف شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام بر همگی:
    عجب اوضاعی شده ها.
    هر کسی از سوی برای خودش حرفی بقول برره ای ها در وکنه.
    اصلا معلوم نیست که کی اصل کاریه کی نیستش.
    یه بار میگن شوستر رفت فرداش میبنیم قبراغ و سرحال داره باز اون تمارین احقانه خودش رو ادامه میده.
    یه بار میگن که کار تمومه شوچینکو میادش رئال فرداش میشنوید گالیانی گفته شوچینکو هیچ گوری نمیره.
    دروگبا-بنزما-ماریو گومز-الویرا-وگنر لاو-امائوری-میلیتو-کرسپو-هنتلار.....!!!!!!
    واقعا نمیشه پیش بینی کرد که چه اتفاقی در رئال مادرید رخ میدهد که هیچی چه چیزی در حال رخ دادن هست.
    اصلا نمیشه فهمید و اصلا نمیشه حدس زد.
    فقط امیدوار هستم تیم خلاصه این فصل بتونه باز خودش رو پیدا کنه و بر سکوی قهرمانی تکیه بزنه.
    زنده باد رئال مادرید.
    هنریک لارسن رو نگفتیـــــــــــا
    بزارش اول لیست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

انتقاد کالدرون از "پرس" در حاشيه‌ي ديدار ياران زيدان - ياران رونالدو
    ---------------------------------------------------------
    رييس باشگاه رئال مادريد، فلورنتينو پرس رييس پيشين اين باشگاه را به باد انتقاد گرفت.

پيش از ديدار دوستانه دو تيم "ياران زيدان" و "ياران رونالدو" که دوشنبه شب در مراکش با هدف مبارزه با فقر برگزار شد، "فلورنتينو پرس" رييس سابق باشگاه رئال مادريد در كنار زين‌الدين زيدان و رونالدو ستاره‌هاي پيشين رئال حضور پيدا کرده و با آنها عکس انداخت. سپس اين سه به گفت و گوي دوستانه پرداخته و زيدان به پرس وعده داد در صورتي که پرس بازهم رياست باشگاه رئال مادريد را به دست بگيرد او نيز به اين تيم بازخواهد گشت و اين دو وضعيت رئال مادريد را سامان مي بخشند.

عكس نامبرده به شدت رامون كالدرون رييس كنوني رئال را كه از مساله رخ داده چندان خوشحال نشده بود آزرده خاطر كرد.

كالدرون روز چهارشنبه با اشاره به اينکه پرس همواره در هنگام گرفتار شدن رئال مادريد در بحران از اين تيم ياد مي کند، به خبرنگاران گفت:‌ «ديدن چنين عكسي از فلورنتينو به شدت براي من رنج‌آور است.»

وي هم‌چنين با كنايه زدن به آنتونيو کاسانو مهاجم پيشين رئالي ها که دوران ناکامي را در اين تيم سپري کرد گفت: «احتمالا فردا پرس درکنار يك بازيكن ديگر كه 4 ميليون يورو از باشگاه دريافت كرده و به گفته خودش از آن براي روسپي‌گري استفاده مي‌كرده است، عكس خواهد گرفت.»

کاسانو در بين سال هاي 2006 تا 2008 براي رئال مادريد توپ زد و با وجود مبلغ هنگفتي که از تيم اسپانيايي دريافت کرد تنها 2 گل براي اين تيم به ثمر رساند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

روبرتو مانچینی و آرزوی مربیگری در مادرید
    ---------------------------
    روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر میلان از علاقه خود برای مربیگری در تیم رئال مادرید پرده برداشت.

مانچینی، در پایان فصل گذشته با وجود آنکه نراتزوری را به سومین قهرمانی اسکودتو رساند، از اینتر میلان اخراج شد و حالا مورد توجه قهرمان فصل گذشته اسپانیا قرار گرفته است.

مانچینی با تفکر خاصی گفت: " آرزوی من به حقیقت خواهد پیوست. "

" اما چیزی در این رابطه نمی دانم. من تنها می توانم امیدوارم باشم که این شایعات حقیقت داشته باشد. "

رئال مادرید قبل از شکست 1-0 مقابل وایادولید در هفته گذشته، بعد از شکست مقابل رئال یونیون دسته سومی از مسابقات کوپا دل ری کنار رفت.

شوستر که فصل گذشته رئال مادرید را به عنوان قهرمانی مسابقات لالیگا رساند، در کنفرانس دیروز سران باشگاه رای مثبت گرفت اما برای دیدار هفته آینده مقابل رکرتیوو همچنان تحت فشار قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هاينسه: انتقادها بسيار تند هستند
    ------------------------
    بي ترديد تيم رئال مادريد اين روزها يکي از دشوارترين وضعيت هاي خود طي 3 سال گذشته را سپري مي‌کند و کهکشاني ها چند هفته‌اي است که در رقابت هاي معتبري هم‌چون لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا خوب نتيجه نمي‌گيرند.

دو شکست پياپي در ليگ قهرمانان اروپا، حذف از جام حذفي اسپانيا برابر تيم دسته سومي رئال يونيون و شکست برابر وايادوليد در رقابت هاي لاليگا از جمله نتايج ضعيف رئالي ها طي هفته هاي گذشته هستند.

با اين وجود، " گابريل هاينسه " بر اين باور است که رئال مادريد بحران هاي موجود را پشت سر گذاشته و دوباره به روند مثبت خود باز مي گردد. مدافع آرژانتيني در گفت و گو با روزنامه اسپانيايي مارکا با اعلام حمايت از برند شوستر، وعده داد که رئالي ها خيلي زود خود را از وضعيت موجود جدا خواهند کرد.

* به نظر مي رسد تيم رو به سقوط است؛ مشکل کار در چيست؟

عجيب به نظر مي رسد، گويي تمام تلاش هاي ما جواب نمي دهند. ما روند بدي را پشت سر مي گذاريم اما شک ندارم که از اين وضعيت خارج خواهيم شد.

* چه کاري مي توان انجام داد؟

فکر مي کنم سخت کوشي و فداکاري تنها راهکارها هستند. ما بايد غرور را کنار گذاشته و درک کنيم که بايد بيش از اينها تلاش کرد. تيم خوبي در اختيار داريم و تنها دليل اينکه به نتيجه نمي رسيم روند بدي است

که گرفتار آن شده ايم. همه ما پيرامون رخدادهاي کنوني ناراحت هستيم. نااميدي هواداران را درک مي کنم اما مي خواهم آنها بدانند که اين تيم اعتماد بنفس و توانايي هاي لازم براي قهرماني دوباره در لاليگا را

دارد. حداقل ما تمامي تلاش خود را خواهيم کرد.

* تيم پس از شکست برابر وايادوليد در چه وضعيتي قرار داشت؟

همه ما بسيار غمگين بوديم. ما همچنين به خاطر پذيرش يک شکست ديگر عصباني نيز بوديم. قصد داشتيم در راستاي پايان بخشيدن به جريان کنوني، در اين ديدار پيروز شويم. ما تيم متحدي هستيم و همواره

گفته ايم که بايد مدام تلاش کنيم، اين حرف بر زبان ما جاري بوده است. در چنين شرايط دشواري ما به يکديگر نزديکتر مي شويم.

* فکر مي‌کني تيم کنوني توانايي به دست آوردن هيچ‌گونه عنواني را در اين فصل دارد؟

بله، بي ترديد ما به اندازه کافي توانايي داريم. ما چندين بار در رقابت هاي اين فصل به نسبت خوب کار کرده ايم و بازهم اين کار را انجام خواهيم داد. تيم ما کيفيت براي نمايش بازي هاي خوب و قهرمان شدن را

دارد. در حال حاضر تنها مساله روند بدي است که دچار آن شده ايم و آن را پشت سر خواهيم گذاشت.

* آيا بازيکنان تيم جاي خالي نيستلروي را احساس مي کنند؟

فان نيستلروي يک بازيکن بزرگ است اما من همواره مي گويم که يک بازيکن به تنهايي نتيجه بازي يک تيم را رقم نمي زند. آسيب ديدگي او به معناي واقعي باعث ناراحتي است اما شک ندارم که ساير بازيکنان

باعث ارتقاي رتبه تيم شده و به بهتر شدن وضعيت کنوني کمک خواهند کرد. به عنوان مثال، هيگوآيين اين روزها همين کار را مي کند.

* فکر مي کني باشگاه بايد در فصل نقل و انتقالات ژانويه بايد به دنبال جذب نيروهاي جديد باشد؟

اين موضوع در حيطه کاري من نيست. من نمي توانم راجع به جذب بازيکن صحبت کنم. من تنها مي توانم در مورد بازيکنان حاضر در تيم اظهار نظر کنم.

* پس از ديدار برابر وايادوليد گفتي که بازيکنان تيم احساس تنهايي مي کردند، دليل اين مساله چه بود؟

زماني که ما يک بازي را واگذار مي کنيم انتقادها بسيار تند هستند و مردم صحبت هايي مي کنند که حقيقت ندارد. در زمان شکست بيش از زماني که پيروز مي شويم احساس تنهايي مي کنيم. مي خواستم

بگويم که ما وقتي شکست مي خوريم بايد با همديگر متحد شويم چرا که هيچ فردي خارج از باشگاه به ما کمکي نخواهد کرد. تمامي اعضاي تيم نسبت به اين مساله آگاه هستند. همه چيز به تلاش هاي ما

بستگي دارد. ما هم‌چنين مي دانيم که هرچه انتقادها از تيم بيشتر باشد اتحاد ما نيز بايد بيشتر شود.

* آيا مي پذيري که تيم هم اکنون در بحران به سر مي برد؟

اين مساله جزوي از فوتبال است و در اين رشته ورزشي شما به برد، باخت و يا تساوي دست پيدا مي کنيد. در حال حاضر ما بازي هاي خود را واگذار مي کنيم اما دوباره روند پيروزي هاي خود را بازخواهيم يافت و

من شکي نسبت به اين مساله ندارم. نمي توانم بگويم در بحران به سر مي بريم؛ اگر فکر مي کردم که توانايي خارج شدن از اين وضعيت را نداريم ديگر به ميدان مسابقه نمي رفتم. همه ما مي دانيم که مي

توانيم دوباره روند رو به رشد خود را بازيابيم. اينگونه مسائل در فوتبال رخ مي دهند. خوشبختانه، نه لاليگا و نه ليگ قهرمانان اروپا هيچ‌کدام خارج از دسترس ما نيستند. فصل درازي پيش رو است و ما به موقع واکنش

نشان خواهيم داد.

* چه احساسي داري؟

احساس خوبي ندارم اما مصمم به خارج شدن از وضعيت فعلي هستم. فوتبال چهره زشت خود را به ما نشان مي دهد. ما بايد با حقايق روبرو شده و بر مشکل ها غلبه کنيم.

* در مورد شوستر چه نظري داري؟

او همانند سايرين نگران است. ما از او حمايت مي کنيم. شايعه هاي مربوط به ازهم گسستگي تيم حقيقت ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كرسپو: مادريد قسمتي از تاريخ فوتبال است
    --------------------------
    مهاجم آرژانتيني اينتر ميلان ايتاليا از انتقال قريب الوقوع خود به رئال مادريد خبر داد.

به نقل از آس، ارنان كرسپو عنوان كرد: به عقيده من، رئال مادريد قسمت غير قابل انكاري از تاريخ فوتبال جهان است. وقتي در موزه برنابئو قدم مي‌زني، انگار در موزه فوتبال هستي.

وي افزود: به زودي راهي رئال مادريد مي‌شوم. به عنوان بازيكن ثابت تن به اين انتقال مهم مي دهم. قصد دارم با تمام وجود براي اين تيم بزرگ بازي كنم؛ تيمي كه هميشه آرزو داشتم عضوي از تاريخش باشم.

كرسپو اظهار داشت: انتقال من در مراحل پاياني خود است؛ اما همچنان به اينتر پايبندم و مي دانم بايد در خدمت اين تيم باشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •