تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 629 از 2376 اولاول ... 12952957961962562662762862963063163263363967972911291629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ترکاشوند تنها غایب راه آهن مقابل استقلال

راه آهن برابر استقلال به غیر از ترکاشوند مصدوم محرومی ندارد.گفتنی است ترکاشوند در دیدار مقابل پگاه با دریافت کارت زرد سه اخطاره شد . بازی مقابل استقلال را از دست داد.

مدیر عامل استقلال،خواستار میزان دقیق بدهی ها شد

"امیر واعظی آشتیانی" مدیرعامل جدید باشگاه استقلال به شدت پیگیر مسایل گذشته و اتفاقاتی است که در دورران مدیریت فتح اله زاده افتاده. آن طور که مطلع شدیم واعظی آشتیانی از اعضای هیات مدیره خواسته هر چه زودتر میزان دقیق بدهی های باشگاه را با سند و مدرک معتبر به دست او برسانند تا بداند چه میران بودجه باید برای پرداخت مطالبات بازیکنان و مربیان و ... هزینه کند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تشكيل كارگروه اقتصادي در باشگاه استقلال
    علي انصاري:
    هنوز اسپانسر شدن "مبليران" قطعي نشده است
    اميدوارم بتوانم از باب فكري كمك كنم!

عضو جديد هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران گفت: اميدوارم بتوانم از باب فكري، كارهاي شايسته‌اي را براي اين باشگاه پرطرفدار انجام دهم.

علي انصاري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ اظهار كرد: حضورم در هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران به پيشنهاد زريبافان و واعظي آشتياني بوده و خوشحالم كه بتوانم از باب فكري كاري را براي اين باشگاه انجام دهم.

وي افزود: درمورد برنامه‌هايم نمي‌توانم چيزي بگويم، چرا كه آنها را بايد به هيات مديره ارايه كنم. برنامه‌ها پس از بررسي در هيات مديره از طريق سخنگوي باشگاه كه بعدا مشخص خواهد شد، به عموم اعلام مي‌شود.

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران يادآور شد: اميدوارم با ايده‌هاي خود و تشكيل كارگروه اقتصادي در باشگاه فضايي ايجاد شود تا اين باشگاه مردمي در موقعيت بهتري قرار بگيرد. باشگاه استقلال ظرفيت مالي خوبي دارد.

وي در پاسخ به اين سوال كه حضورش در استقلال به مانند حضور "هدايتي" در پرسپوليس است؟ گفت: هدايتي دوست و همكار من است. لازم نمي‌دانم درمورد وي چنين قضاوت‌هايي شود. او هزينه‌هاي زيادي در فوتبال كرده است. اجازه دهيد تا او كار خودش را انجام دهد. معتقدم بايد فضا براي كساني كه مي‌خواهند هم‌چون هدايتي در اين عرصه فعاليت كنند،‌ فراهم باشد. مردم ما فهيم هستند و مي‌دانند كه افراد با چه نيتي وارد عرصه‌هاي مختلف مي‌شوند. هدايتي با ورودش به ورزش كارهاي بزرگي انجام داده است.

انصاري ادامه داد: ورزش جزو كارهاي خير است، چرا كه كار سالم سازي را انجام مي‌دهد. اين عرصه از جهات مختلف معنوي، اجتماعي و اقتصادي جامعه را دربرمي‌گيرد. معتقدم وارد شدن به عرصه‌ي ورزشي و كمك به اين عرصه واجب است. حضور افرادي مانند هدايتي آن هم در اين برهه‌ي زماني را بايد به فال نيك گرفت.

انصاري ادامه داد: تاكنون اعضاي جديد هيات مديره‌ي استقلال جلسه‌اي نداشته‌اند. تنها يك بار اعضا با "علي‌آبادي" معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني ديدار كرده‌اند.

وي با اشاره به توقع هواداران از اعضاي جديد هيات مديره‌ي استقلال گفت: اميدوارم حضور اعضاي جديد براي استقلال مثمرثمر باشد. اميدوارم آنها با پيشنهادات، راهكارها و رايزني‌هاي مناسبي كه انجام مي‌دهند، فضاي خوبي را ايجاد كنند تا مشكلات مالي اين باشگاه بزرگ برطرف شود.

انصاري كه رياست بازار مبل ايران را در اختيار دارد، درمورد اسپانسر شدن "مبليران" براي تيم‌هاي استقلال و پيروزي گفت: با وجود گذشت شش هفته از رقابت‌هاي ليگ برتر، انگيزه‌ي كمتري براي ورود اسپانسرها به اين دو تيم وجود دارد اما، با اين حال ما حاضريم تا اين كار را انجام دهيم. به همين منظور دبير هيات امناي بازار مبل با مديران عامل باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس مكاتباتي انجام داده اما، هنوز هيچ چيز قطعي نيست.

وي ادامه داد: امروز فوتبال در جهان به عنوان يك صنعت ديده مي‌شود و بايد به آن نگاه اقتصادي داشت. باشگاه‌هاي حرفه‌اي منابع مالي لازم را دارند اما، تاكنون موقعيت حضور كارگروه‌هاي اقتصادي در باشگاه‌هاي ايران وجود نداشته و هميشه مكانيزم استفاده كوتاه مدت ديده شده است.

عضو جديد هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران تاكيد كرد: در ايران هميشه به باشگاه‌هاي حرفه‌اي به صورت كوتاه مدت نگاه شده است. استقلال ظرفيت‌هاي خوبي داشته و دارد و اميدوارم بتوانيم از اين ظرفيت‌ها به خوبي استفاده كنيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

غيبت مجدد جباري و حضور طالب لو در تمرين استقلال تهران
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در غياب هافبك ناراضي و با حضور دروازه بان مصدوم اين تيم برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 16:20 در زمين شماره 2 مجموعه ورزشي آزادي آغاز شد.
    تمرين به دليل مراسم معارفه واعظ آشتياني مديرعامل جديد باشگاه، زودتر از هميشه برگزار شد.
    مجتبي جباري كه به علت مسائل مالي در تمرينات روزهاي گذشته شركت نداشت، امروز نيز در تمرين حاضر نشد تا همچنان روي حرف خود مبني بر عدم حضور در تمرين تا زمان دريافت مطالبات،‌ پافشاري كند.
    وي صبح امروز در كلاس روانشناسي شركت كرد.
    حضور يك بازيكن برزيلي 26 ساله به نام رود ريگوئز در تمرين از ديگر نكات قابل توجه بود.
    وحيد طالب لو نيز كه نزديكان وي از احتمال غيبتش در دربي تهران خبر داده بودند، با دستان بخيه خورده و بانداژ شده به تمرين پرداخت.
    از اين تمرين 60 هوادار ديدن كردند.
    انتهاي پيام/

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

به خاطر گرد همایی امشب آواتارم رو عوض کردم
    امیدوارم مهمون نداشته باشیم و بتونم بیام
    زنده باد استقلال

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به خاطر گرد همایی امشب آواتارم رو عوض کردم
    امیدوارم مهمون نداشته باشیم و بتونم بیام
    زنده باد استقلال
    امروز که دومه. مگه قرار نشد سوم باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم فکر میکردم امشب باشه اما خب خوشبختانه امشب نیست .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در كاخ سعدآباد برگزار شد
    مراسم معارفه واعظ آشتیانی با حضور استاندار تهران
    خبرگزاری فارس: مراسم معارفه مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران امشب پس از مراسم افطار در كاخ سعدآباد تهران برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاری فارس، این مراسم پس از اقامه نماز و صرف افطار به طور رسمی برگزار شد.
    در این مراسم كامران دانشجو استاندار تهران، علی اكبر جوانفكر مشاور رسانه ای رئیس جمهوری، مسعود زریبافان رئیس مجمع باشگاه استقلال تهران، خسرو دانشجو،‌ محمد سعید نفریه و سعید انصاری اعضای هیئت مدیره باشگاه حضور داشتند.
    محمد حسین قریب مدیرعامل سابق و ایروانی رئیس اسبق مجمع باشگاه استقلال تهران نیز از میهمانان مراسم امشب بودند.
    قرار بود امشب مراسم تودیع علی فتح ا...زاده نیز برگزار شود كه وی در این مراسم حضور نیافت تا نماینده اش مامور دریافت لوح تقدیر شود.
    دانشجو عضو هیئت مدیره از سفر فتح ا...زاده به شهرستان خبر داد؛ اما مدیرعامل سابق امروز در گفت و گو با فارس عدم تمایل خود برای حضور در این مراسم را اعلام كرد.
    همچنین قرار بود محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی نیز در مراسم حاضر شود كه تا اواسط برنامه حضور نیافت.
    امیر قلعه نویی و سایر اعضای كادر فنی و بازیكنان تیم استقلال نیز ساعت 19 و پس از اتمام تمرین این تیم در مراسم حاضر شدند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امیر قلعه نویی: تقویت هیات مدیره باشگاه استقلال تهران لازم بود

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: تقویت هیات مدیره این باشگاه لازم بود.
    امیر قلعه نویی سه شنبه شب در مراسم معارفه مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با خبرنگاران گفت: این باشگاه شرایط مطلوبی را در ماههای اخیر نداشت به طوریكه تقویت هیات مدیره احساس می‌شد.
    وی با قدردانی از تلاش‌های مدیرعامل سابق باشگاه استقلال تهران افزود: علی فتح الله زاده زحمات زیادی را برای این باشگاه متحمل شد.
    قلعه نویی اظهار امیدواری كرد كه واعظ آشتیانی مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران بتواند شرایط لازم را برای موفقیت تیم فوتبال این باشگاه در میدان‌های داخلی و بین‌المللی فراهم كند.
    وی با بیان اینكه تیم استقلال تهران پرافتخارترین تیم آسیاست، گفت: در صورتی كه امكانات لازم فراهم شود، این تیم می‌تواند نتایج درخشان گذشته خود را تكرار كند.
    قلعه نویی در مورد وضعیت تیم استقلال تهران در لیگ برتر باشگاههای ایران افزود: این تیم با بدشانسی، متحمل چند شكست در این رقابتها شد به طوریكه كادر فنی و بازیكنان در استرس فراوانی قرار داشتند.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران به دیدار آینده این تیم در لیگ برتر اشاره كرد و اظهار داشت: استقلال تهران بازی سختی را روز شنبه هفته آینده مقابل تیم راه آهن تهران پیش رو دارد كه امیدواریم با برتری مقابل این تیم بتوانیم جایگاه خود را در جدول رده بندی بهبود بخشیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (18)

یکشنبه 31 / 06 / 87
    دواتفاق ویژه
    جمعه فرصت کردم پس از مدت ها با خیال نسبتا آسوده کنار خانواده ام
    باشم.اتفاقی که طی ماه های گذشته خیلی کم رخ داده بود.
    برای خرید لوازم مورد نیاز پسرودخترم در آغاز سال تحصیلی نو به بیرون
    رفتیم.
    دواتفاق رخ داد که فکر میکنم شرح آن خالی از لطف نباشد.
    اتفاق اول برخورد هواداران بود راستش را بخواهید من خودم در این
    چند هفته گذشته سعی می کردم به جز فاصله تمرین ومسابقات زیاد در
    اجتماع ظاهر نشوم. خیلی دشوار بود که ناراحتی و غصه هواداران را
    ببینم.آن روز وقتی دیدم مردم طرفدار استقلال از برد پنجشنبه شب
    تا بدین حد خوشحالند سر از پا نمی شناختم.
    اما اتفاق دوم وقتی برای پسرودخترم کتاب ،دفتر،مداد وکاغذ می خریدم
    به یکباره به سال های پیش برگشتم وقتی خودم محصل بودم.وآن
    چندسال خیلی کوتاه که مرحوم پدرم من وبابک را به بازار می برد و
    لوازم مورد نیازمان را می خرید در لحظه ایی همه اینها از نظرم گذشت
    چقدر زود گذشتاین همه اتفاق و رویداد .امیدوارم همه تازه محصلان
    این مملکت توان خرید مایحتاجشان را برای اول مهر داشته باشند و
    کسی از حق تحصیل محروم نماند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی(19)

سه شنبه 30 / 06 / 87
    پس از راه آهن هم به پرسپولیس فکر نمی کنم!
    یکشنبه مطلب صفحه 4 "استقلال جوان" را با تیتر مهم
    "درباد این پیروزی نخوابیم" خواندم.مطلب جالبی بود و حرف های زیادی
    درخود داشت.اینکه ما اجازه نداریم پس از پیروزی اخیر بدون انگیزه لازم
    درادامه مسابقات حاضرشویم،درتمرین یکشنبه هم همین مساله رابه
    بچه ها گوشزد کردم.گفتم بازی هفته قبل تمام شد و به تاریخ پیوست.
    همه فکروذکرتان الان باید بازی با راه آهن باشد.اگرببینم غرور دارید و
    انگیزه تان کم شده،برخورد می کنم.اتفاقی نیفتاده.ما در تمام بازی ها
    باید با همین نگاه به میدان برویم که می توانیم گل های زیادی بزنیم.
    اگر قرار باشد به این فکر کنیم که بایک برد اینجوری همه چیز درست
    می شود سخت اشتباه کرده ایم.تیم ما،شخصیت وانگیزش لازم برای
    قهرمانی را دارد واین نکته ای است که بارها گفته ام.
    درواقع من این روزها را می دیدم که تیم به شرایط مطلوب باز میگردد.
    حالا هم تکرار می کنم که استقلال را هفته به هفته در شرایط بهتری
    خواهید دید. سوالی که دوستان استقلال جوان خواستند پاسخ بدهم،
    درباره اظهارات سرمربی پرسپولیس مبنی بر اینکه به پگاه بیشتر از
    استقلال فکر می کند هم به نظرم نیازی به صحبت ندارد.
    او حرفش را زده ولابد می دانسته که چنین گفته.من نظری ندارم،
    فقط همین قدر می گویم که
    استقلال پس از راه آهن نیز به پرسپولیس فکر نمی کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •