من فقط یه PS3 ناقابل دارم!! قابل هم نداره ها به خدا!!
چند؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه شهر هرته؟؟ (املاش درسته؟)(LOL)
من فقط یه PS3 ناقابل دارم!! قابل هم نداره ها به خدا!!
چند؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه شهر هرته؟؟ (املاش درسته؟)(LOL)
آهاااااا امضارو برممممممممممممم دمت گرم
سال 89 تو دربی 69 شیث رضایی دنبال فرهاد بدو آی بدو آی بدو آی بدو آی بدوووووووو
ااا شرمنده بچه ها یه لحظه جو مارو گرفت
آره دیگه داداش راست میگه منم همین یه هفته پیش تو توپخونه دیدم همین قیمتا بود حالا خورده ایش رو نمیدونم اما 400 به بالا بود دیگه
الان قیمت ps3 تو چه حدودی هستش ایا مثل xbox 360 کرک شده و بازی هاش رو میشه مثل xbox رایت شده با قیمت 5-6 تومن خریداری کرد? (خریدن کدام مدل توصیه میشه فت یا اسلیم ؟)
Last edited by rezamaldinii; 27-03-2011 at 16:22.
الان قیمت ps3 تو چه حدودی هستش ایا مثل xbox 360 کرک شده و بازی هاش رو میشه مثل xbox رایت شده با قیمت 5-6 تومن خریداری کرد
از نظر منم زياد فرقي نداره فت يا لاغر---هر كدوم باشه ميزاري يه گوشه و باهاش بازي ميكني---نه ماشينه كه سوارش شي نه لباسه كه تنت كني!!!اولش برات جالبه اما يه مدتي كه ميگذره بي اهميت ميشه!!!مهم بازي كردنه---الان خودم فت دارم اما روش خاك نشسته و هر چند وقت يه بار نگام بهش ميافته---(البته بازي باهاش ميكنم)
نظرتو بوخورم!!
حداقل فرقشون اینه که Slim نصف یک Fat جا اشغال میکنه![]()
اگر جواب سوالم رو بدبد ممنون میشمالان قیمت ps3 تو چه حدودی هستش ایا مثل xbox 360 کرک شده و بازی هاش رو میشه مثل xbox رایت شده با قیمت 5-6 تومن خریداری کرد? (خریدن کدام مدل توصیه میشه فت یا اسلیم ؟)
بازيهاش كه رايت شده و ارزونه اما بازم بايد تو هارد بريزي و بازي كني---
در مورد فت و اسليم---ديگه بايد خودت بدوني---
ps3 fat(40g):285الان قیمت ps3 تو چه حدودی هستش ایا مثل xbox 360 کرک شده و بازی هاش رو میشه مثل xbox رایت شده با قیمت 5-6 تومن خریداری کرد? (خریدن کدام مدل توصیه میشه فت یا اسلیم ؟)
ps3 slim (120g):390
ps3 slim (160G):410
ps3 slim (320g):440
بازیهاش به صورت ه.ک شده موجود هستش ولی رایت شدش رو ندیدم ولی فکر کنم باشه....
FAT و Slim هم زیاد با هم فرق ندارن فقط اسلیم یه خورده باریکتره........
البته تو ارتفاع جای کمتری اشغال می کنه !!!!!!!!!!!! ولی مساحتی که اشغال می کنه همونه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)