تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 629 از 645 اولاول ... 129529579619625626627628629630631632633639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,281 به 6,290 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من مودمم رو شب ولش کردم تا صبح واسه خودش چشمک بزنه! صبح که بیدار شدم =درست شده بود.
    فقط یه دور ریست و دوباره تنظیم کردم.
    یه سوال: من هر وقت میزارم یه فیلم 700 مگی دانلود بشه معمولا همیشه یکی دو بار قطعی واسش پیش میاد.
    خود idm میگه اشکال یا از firewar یا از isp یا از کامپیوترتونه. کامپیوتر رو ریست کنید.
    در این مرحله من دیگه ارتباطم با اینترنت عملا تمامه.باید یه دور مودم رو ریست کنم تا درست بشه.
    منظورم اینه که خاموش روشنش میکنم و درست میشه. شاید روزی 5 6 دفعه خاموش روشنش کنم.مجبورم.
    این خاموش روشن کردنا باعث نوسان برق و سوختن مودم نمیشه؟
    من فقط باید خاموش روشن کنم؟
    ره دیگه ای نداره؟
    اشکال از منه یا آسیاتک ؟
    از لینک مستقیمای فیلم دانلود میکنم . سایتای مختلف. همش همینه.
    من لن دارم و گزینه keep alive هم زدم.
    چه کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

من مودمم رو شب ولش کردم تا صبح واسه خودش چشمک بزنه! صبح که بیدار شدم =درست شده بود.
    یه سوال: من هر وقت میزارم یه فیلم 700 مگی دانلود بشه معمولا همیشه یکی دو بار قطعی واسش پیش میاد.
    خود idm میگه اشکال یا از firewar یا از isp یا از کامپیوترتونه. کامپیوتر رو ریست کنید.
    در این مرحله من دیگه ارتباطم با اینترنت عملا تمامه.باید یه دور مودم رو ریست کنم تا درست بشه.
    منظورم اینه که خاموش روشنش میکنم و درست میشه. شاید روزی 5 6 دفعه خاموش روشنش کنم.مجبورم.
    ره دیگه ای نداره؟
    اشکال از منه یا آسیاتک ؟
    چه کنم ؟
    اگه مشکل شما اینترنت وصل نشدن بوده، دیروز آسیاتک از بعد از ظهر تا ساعت 4 صبح امروز قطع بود...

آسیاتک که مشکلی نداره... من الان یه مودم USRobotics دارم که تا حالا قطع نشده (Lan هستش) که مقصر مودم باشه... من در 6 ماه گذشته فقط 5 بار قطع شدم که به جز دفعه آخر همه شون چند دقیقه بیشتر نبودن که از خود آسیاتک بوده... IDM فقط حدس میزنه... من خودم 24 ساعت دارم دانلود میکنم بدون قطعی...

اینکه میگی خاموش روشن میکنی درست میشه یعنی اشکال از لینکت نیست و آسیاتک هیچ تقصیری نداره... شما زنگ بزن به گارانتی مودمت و بگو که این مشکل رو داری... ببین چی میگن...

این خاموش روشن کردن، مخصوصا برای یک مودم LAN که برای همیشه روشن بودن ساخته شده اصلا خوب نیست... البته مشکلی هم براش پیش نمیاره ولی خوب نیست...

من 99.99 درصد میگم که مشکل از طرف خودته...

منم اون اولا این مشکل رو داشتم که قطع میشد و یه چیزی رو یافتم و تنظیمش کردم... عکسش رو میگیرم و شما هم ببینید که اگه تنظیم نیست تنظیمش کنید تا دیگه مودمتون به خواب نره... صبر کنید عکس بگیرم... (پست بعدی)
    Last edited by Cleeev; 20-07-2008 at 16:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 Modem Idle Time - Pictures from USRobotics 9112

ره دیگه ای نداره؟
    اشکال از منه یا آسیاتک ؟
    چه کنم ؟
    تقریبا تمام مودم های LAN تنظیماتشون شبیه همدیگه هستن...

شما این راهی که من توی سه عکس زیر گفتم رو برو و در قسمت Idle Time (زمان بیکاری) که بر حسب دقیقه هستش عدد تا جایی که میتونی 9 بنویس... خود مودم تنظیمش میکنه... مثلا میکندش 37024 یا منفی 37024 که اینجوری دیگه مودمت وقتی بیکار میمونه اینترنت رو قطع نمیکنه... این برای اینه که وقتی بیکار هستش هم در مصرف ایرنترنت صرفه جویی کنه و هم در مصرف برق...

مثلا ممکنه که وسط دانلود حدود 15 دقیقه سرور دانلودت از کار بیفته... چون مودمت بیکار میمونه و اطلاعاتی ازش رد و بدل نمیشه، اگه Idle Time ش روی 15 دقیقه تنظیم شده باشه، مودم اینترنت رو به حالت معلق در میاره و یا قطع میکنه...

مثلا مودم من Idle Time ش به صورت پیشفرض روی 20 دقیقه هستش که من زدم 99999 که خود مودم کردش منفی 31073 ...منم اینترنتم هی قطع میشد ولی با این کار دیگه قطع نمیشه... چون امکان نداره که 31 هزار ساعت بیکار باشه...

البته یادت نره که بعدش Save رو بزنی تا ذخیره بشه و بعدش مودمت یه بار Disconnect میشه و دوباره Connect میشه تا تنظیمات اعمال بشن...

اینم عکسا (3 تا) :

Last edited by Cleeev; 20-07-2008 at 18:59.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    اینجا کسی میدونه پارس انلاین اینترنت شبانه هم میده یا نه ؟! شنیدم تازگیها میده .
    اگر اینطوره کسی یوزر و پسورد رو داره ؟!
    خبری مبنی بر این مورد موجود نیست اگر کاربر پارس انلاین هستید به پشتبانی زنگ بزنید بپرسید

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا کاربران شاتل از آن راضی اند؟
    بازه ی سرعت دانلود(کمترین و بیشترین)در آن چقدره؟
    Last edited by محمد88; 20-07-2008 at 17:12.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آیا کاربران شاتل از آن راضی اند؟
    سلام
    من کاربر شاتل نیستم
    ولی تا حالا ندیدم کسی از شاتل ناراضی باشه
    ممنون

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان منم مشكل لينك مودم دارم هي قطع و وصل ميشه بعضي موقعا درسته اما بعضي موقها قطع هست با اين چيزايي كه شما گفتيد احتمال زياد مشكل از مودم درسته ؟ شده كه مثلا 12 ساعت دان كردم اما دوباره قطع شده و بعد از چند لحظه 2باره وصل

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

Cleeev جان ممنون. امیدوارم جواب بده. برای من 4120 یا یه همچین چیزی بیشتر اجازه نمیداد که میشه 72 ساعت.
    قبلش رو 30 دقیقه بود.
    آخه وسط دانلود دیگه چرا قطع میشه؟ مگه دانلود کار نیست ؟
    اگه درست بشه یه دنیا ازت ممنونم. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی برام مهم بود.
    و بازم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من به تازگی یک adsl گرفتم که درایور مودم اون تو ویندوز ویستا نصب نمی شه ولی در xp نصب میشه ایا راهی هست که من مودمم رو توی ویستا نصب کنم یا همه ی موددم های adsl کلا با ویستا مشکل دارن

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من به تازگی یک adsl گرفتم که درایور مودم اون تو ویندوز ویستا نصب نمی شه ولی در xp نصب میشه ایا راهی هست که من مودمم رو توی ویستا نصب کنم یا همه ی موددم های adsl کلا با ویستا مشکل دارن
    از طريق lan بايد تو ويستا استفاده كني.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •