سلام دوستان مشکل sxe با 64 بیتی ها حل نشده؟ و یا راه حلی نیست؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوستان مشکل sxe با 64 بیتی ها حل نشده؟ و یا راه حلی نیست؟
والفجر...
یه سلام گرم خدمت تمام برادران وطن دوست
حتما میدونید که کانتر استریک برای تخریب چهره ایران و ایرانی ساخته شده( این مسئله با نوشته شدن - سی اس سورس باحاله- در مپ de_dust2 css کاملا مشهوده)
ما اقدام به راه اندازی سرور کانتر(1.6) با موضوع جنگ ایران-عراق کردیم و به طور جدی مشغول طراحی نقشه ها و عملیات های خودمون در دوران 8 سال دفاع مقدس کردیم.
این کار ما باعث شد که تروریست های مجازی از کار ما احساس وحشت کنند و با تمام توان به سرور های ما حمله کنند.
دوستان به طور گسترده از کار ما استقبال کردن و این باعث شد که ما دلگرم بشیم و کار خودمون رو با سرعت و دقت بیشتری انجام بدیم.
از تمام کسانی که ایده ای در زمینه ی طراحی نقشه دارند تقاضا می کنیم که با ما تماس بگیرند.
ضمناً سرور ها بدون آنتی چیت بوده و دوستانی که با sxe injected مشکل دارند می توانند وارد بازی شوند ، سرور ها همیشه در دسترس هستند:
game:securnss.com:27015
game.securnss.com:27016
دالان ارتباطی ما:
shaokahn@yahoo.cn
میشه بپرسم تا حالا چندتا عضو رسمی و غیر رسمی دارید و بیشتر توضیح بدید نوع بازی چجوریه منظورم مد انلاینش هست نقشه ها رو توضیح و غیره...
ممنون امیداورم موفق باشید
برای حل مشکل با ویندوز های 64 بیت این فایل رو در پوشه root ـه بازی replace کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bs_panzer; 14-05-2010 at 19:31.
حالا اگر از بحث sxe بگذریم کی مپ خوب میخواد؟
سلام...
من وقتی ویندوز XP را روی سیستم هام عوض میکنم کانتر ZERO&STRIKE 1.6 بعد از اجرا یهو میپره بیرون....
بعد از نصب دوباره درست میشه...
پچی یا فایلی داره که بدون نصب دوباره بشه اجراش کرد؟؟؟
سلام. من از کامپیوتری بازی می کنم که ادمین داره و اجازه اجرا شدن SXE رو نمیده. نصب میشه ولی اجرا نمیشه.
راه حلی داره کی بتونم بازی کنم؟؟!!!![]()
عزیز ببین فونت کوچیک میشه چقدر قشنگ تر میشه!!!!!
این کارو انجام دادم بازم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)