سلام خدمت دوستان محترم.
پرینتر HP CP1025 اومده دستم و پرینت رو اینجوری میده بیرون. پرینت و کپی فرقی نداره. مشکل از کجاست دوستان؟ اگه میشه راهنماییم کنید.
![]()
سلام خدمت دوستان محترم.
پرینتر HP CP1025 اومده دستم و پرینت رو اینجوری میده بیرون. پرینت و کپی فرقی نداره. مشکل از کجاست دوستان؟ اگه میشه راهنماییم کنید.
![]()
با سلام من یه سیستمی دارم که روش یه پرینتر sumsung مدل ml-2250 نصب بود چون سیستمم مشکل داشت مجبور شدم ویندوزو عوض کنم اما نمیدونم چرا بعد از عوض کردن ویندوز و نصب مجدد پرینتر وقتی از یه متنی مثلا world میخای پرینت بگیری بجای اون مطلب همه برگه A4به صورت اعداد صفر و یک میاد حالا برای رفع این مشکل چکار باید بکنم ضمنا یه مطلبی و که مثلا دو خطه میزنی پرینت دیگه یکسره یه صورت صفر و یکی پرینت میگیره (ممکنه 50 صفحه بشه)
سلام پرینتر تک کاره Canon LBP3100 دارم صفحه خالی رو پرینت نمیزنه تازه اینجوری شده کمک کنید فوری هست تست پیج و کافینگ پرینتر رو میزنه اما وقتی word صفحه خالی میزنه دستور پرینت اجرا میشه اما خروجی نداریم در صورتی که همونجا چیزی بنویسی پرینت میزنه
[QUOTE=arstan;7855052]با سلام من یه سیستمی دارم که روش یه پرینتر sumsung مدل ml-2250 نصب بود چون سیستمم مشکل داشت مجبور شدم ویندوزو عوض کنم اما نمیدونم چرا بعد از عوض کردن ویندوز و نصب مجدد پرینتر وقتی از یه متنی مثلا world میخای پرینت بگیری بجای اون مطلب همه برگه A4به صورت اعداد صفر و یک میاد حالا برای رفع این مشکل چکار باید بکنم ضمنا یه مطلبی و که مثلا دو خطه میزنی پرینت دیگه یکسره یه صورت صفر و یکی پرینت میگیره (ممکنه 50 صفحه بشه)[/QUOTE
با سلام
مشکل حل شد . به جای نصب نرم افزار از جستجوی درایور و انتخاب فایل مورد نظر درست شد .
سلام خدمت دوستان
بنده پرینتر جوهرافشان hp c4783 دارم . کارتیج رو عوض کردم ولی رنگها با اصل تصویر مطابقت کامل نداره . کارتریج رو دوباره تعویض کردم با یک سری نو ولی دوباره همون اتفاق می افته لطفاً راهنمایی بفرمایید . متشکرم
احتمال زیاد مشکل کارتریجهاست.
سلام دوستان من یک سه کاره لکسمارک مدل x203n دارم الان داره خطای Replace Pc Kit میده به نظر شما باید چیکار کنم مشکل از کجاست
با تشکر
به احتمال زیاد برد پرینتر مشکل پیدا کرده
خیلی ممنون که جواب دادید ولی برد پرینتر کجاش است
؟
پرینتر چند تا برد داره که یحتمل برد فرمترش نیمسوز شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)