دوست عزیز شما ی پیام خالی ب 8088 بدین وصل میشه اینترنتتون
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
دوست عزیز شما ی پیام خالی ب 8088 بدین وصل میشه اینترنتتون
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Last edited by mehran5486; 09-02-2017 at 12:19.
سلام
همراه اول اس ام اس داد که بسته 2+2 30 روزه به پاس همراهی به شما تعلق گرفت
حالا اصلا تو برنامه همراه من تو قسمت اینترنتش بهت ریخته و حجم رو نشون نمیده،بقیه قسمت هاش درسته.
از اونجایی که سیم من دائمی هست جرات نمی نمی کنم از اینترنت استفاده کنم
لطفا اگه کسی تجربه ای در این مورد داره،در اختیار بنده بذاره،
ممنون
این کد #0*100*
بیخیالش بشی بهتره،ممکنه یه هزینه نجومی برات بیاد از دزد اول هیچی بعید نیست،من سیم کارتمو خاموش کردم بعد اینه ۲۹ هزار رو الکی ازم خورد،
هر وقت اینترنت این دزد اول رو لازم داشتم از گوشی پدرم هزار تومن انتقال میدم و بسته میخرم حیفه هزار و یک ریال هم تو حساب شارژ باشه،
خداوکیلی ایرانسل خیلی بهتر از این همراه نکبته سرعت دانلودم سیزده مگابایته در بدترین حالت با ایرانسل، دزد اول در بهترین حالت ۳مگابیت
شنبه میرم خطمو ترابرد میکنم به ایرانسل خلاص شم از دست این نکبت
Last edited by bivafa.va.man; 09-02-2017 at 18:59.
بعد کلی ور رفتن نت همرا اول درست شد ولی سرعتش چنگی به دل نمیزنه..سرعت رو300 تا 500 کیلوبایت میچرخه. ولی پوشش فورجیش بدک نیس
بالاخره امروز موفق شدم سیمکارتم رو توی مهلت ده روزه ی طرح دهه فجر رایگان به یوسیم تعویض کنم.جالب اینجاست هر دفتری یه قانونی برای خودش داشت،یکی هزینه میگرفت یکی میگفت حتما باید اس ام اس برات اومده باشه یکی فقط هزینه ی کپی کارت ملی میگرفت... بعضیا هم خیلی خیلی شلوغ بود.خلاصه شانسی دفتری رفتم که همه چی مجانی بود کاریم به اس ام اس نداشت فقط میپرسید گوشی فورجی ساپورت هست به علاوه اینکه سیمکارت حداقل ۷-۸ ماه توی گوشی فورجی ساپورت بوده یا نه.بسته ۲+۲ گیگ هم بلافاصله بعد استفاده از سیمکارت فعال شد سیمکارت هم بدون هیچ مشکلی به فورجی وصل شد.توی برنامه ی همراه من هم همه چی درست نشون داده میشه.بهرحال انگار خدارو شکر همه چی درست کامل از کار در اومد.![]()
سلام
دوستان سرعت اینترنت نامحدود شبانه همراه اول از 20 مگابایت 1 هفته ای میشه به 4 مگابایت رسیده و تو 2 3 شب که تست کردم رو همین 4 مگ مونده و بالاتر نمیره در صورتی که چند ماه رو 20 مگ بود.
به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام
دوستان سرعت اینترنت نامحدود شبانه همراه اول از 20 مگابایت 2 هفته ای میشه به 4 مگابایت رسیده و تو 2 3 شب که تست کردم رو همین 4 مگ مونده و بالاتر نمیره در صورتی که چند ماه رو 20 مگ بود.
به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
خب مشخصه دیگه با این همه حجم تبلیغ تعویض سیم کارت و بسته رایگان 2+2 یک ماهه و سرازیر شدن ملت به سمت تعویض سیم کارت خصوصا از نوع رایگان کلا کیفیت و سرعت همینطور داره میاد پایین .
دائمی بود سیم کارتتون یا اعتباری ؟ پیامک اومده بود ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)